paefstra
Member
Ειδες τη μεγαλυτερη μπουρδολογια που γυριστηκε ποτε για ιστορικο προσωπο με γνωστη βιογραφια. Δεν περασε ποτε απο Ιερα Εξεταση και δηλωνε ως το τελος πιστος Καθολικος.Τ
Στο ίδιο φεστιβάλ είδα άλλη μία, το El Greco, για το οποίο είχα ακούσει αρκετά...
Μου άρεσε η ιστορία, είχε κάποια κενά το σενάριο, τις ερμηνείες δεν τις κρίνω συχνά γιατί μου φαίνονται ασήμαντες εκτός κι αν είναι πολύ κακές, αλλά εδώ ήταν μάλλον κακές όπως και το μακιγιάζ (αν ρίξουμε λίγη σκόνη άχνη στα μαλλιά κάποιου δε γίνεται αυτομάτως 15 χρόνια γηραιότερος ρε παιδιά, έτσι κάναμε στο σχολικό θέατρο...), αλλά τέλος πάντων επειδή το θέμα ήταν ενδιαφέρον και μια αντιπάθεια στην Καθολική Εκκλησία την έχω, το ενδιαφέρον μου το κράτησε, που ήταν και το ζητούμενο. Βρήκα και το φωτισμό πολύ έντονο, ειδικά για ταινία που πραγματεύεται τον El Greco. Η Ματσούκα για μένα είναι από μέτρια προς άσχημη γυναίκα, δεν κατανοώ πώς τη βάζουν να κάνει τη φεμ φατάλ σε κάθε ταινία, δεν πείθει. Γενικά δε μου φάνηκε άσχημη η όλη προσπάθεια, αλλά μάλλον πήγα με προσδοκίες λόγω του hype. Α, φανταστική η μουσική του Βαγγέλα, αλλά αυτό το περιμέναμε.
http://yannish.blogspot.com/2008/05/el-greco.html[/QUOTE]