• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

maraki86

Member
Είδαμε το to Rome with love και , αν και φαν του Γούντι Άλεν, δε μας άρεσε ιδιαίτερα.

Και εγω απογοητεύτηκα! πιστευα οτι θα ηταν σπονδυλωτο και και οτι καποια στιγμη όλες αυτές οι ιστορίες θα ενωνόντουσαν αλλα τελικα εμεινε ετσι! Ελπίζω η επόμενη ταινια να ειναι πολύ καλυτερη! :rolleyes:

LIDA

Member
Είδα το Letters to Juliete (2010), γλυκανάλατη ταινία αλλά ωραία τοπία από Βερόνα και Τοσκάνη!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Είδα το Letters to Juliete (2010), γλυκανάλατη ταινία αλλά ωραία τοπία από Βερόνα και Τοσκάνη!
Eκτός από τα ωραία τοπία, την βρηκα τουλάχιστον αδιάφορη, αν και πρέπει να παραδεχθώ απευθύνεται περισσότερο σε γυναικείο κοινό

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αν και απενοχοποιημένα μπορώ να πω ότι μου αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί, η συγκεκριμένη είναι αδιάφορη προς κακή. Αλλά όντως ωραία τοπία!

LIDA

Member
Eκτός από τα ωραία τοπία, την βρηκα τουλάχιστον αδιάφορη, αν και πρέπει να παραδεχθώ απευθύνεται περισσότερο σε γυναικείο κοινό
Αν και απενοχοποιημένα μπορώ να πω ότι μου αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί, η συγκεκριμένη είναι αδιάφορη προς κακή. Αλλά όντως ωραία τοπία!
Μα δεν είπα κάτι διαφορετικό!!!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μα δεν είπα κάτι διαφορετικό!!!
Δεν είπε κανείς ότι είπες κάτι επί της ουσίας διαφορετικό! Απλά εκφράσαμε και εμείς την άποψή μας για την συγκεκριμένη ταινία.

Εγώ είδα το περιβόητο Shame και μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Ο Michael Fassbender αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι! Ενδιαφέρουσα και η ερμηνεία της Carey Mulligan, την οποία όμως έχουμε δει και σε καλύτερες στιγμές.

Η ταινία πολύ ωμή, ρεαλιστική και σε αρκετά σημεία δυσάρεστη. Σίγουρα επηρεάζει το θεατή και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Παρ' όλα αυτά περίμενα κάτι κάπως διαφορετικό και πιο δυνατό. Νομίζω δηλ. ότι με το υλικό που είχαν μπορούσαν να δώσουν κάτι ακόμα καλύτερο.

LIDA

Member
Δεν είπε κανείς ότι είπες κάτι επί της ουσίας διαφορετικό! Απλά εκφράσαμε και εμείς την άποψή μας για την συγκεκριμένη ταινία.

Εγώ είδα το περιβόητο Shame και μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Ο Michael Fassbender αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι! Ενδιαφέρουσα και η ερμηνεία της Carey Mulligan, την οποία όμως έχουμε δει και σε καλύτερες στιγμές.

Η ταινία πολύ ωμή, ρεαλιστική και σε αρκετά σημεία δυσάρεστη. Σίγουρα επηρεάζει το θεατή και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Παρ' όλα αυτά περίμενα κάτι κάπως διαφορετικό και πιο δυνατό. Νομίζω δηλ. ότι με το υλικό που είχαν μπορούσαν να δώσουν κάτι ακόμα καλύτερο.
Έτσι ακριβώς.....Και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω από το Shame..

Επίσης, είδα το Soul Kitchen, δεν ξετρελάθηκα κιόλας αν και πέρασα ευχάριστα. Με αρκετή δόση ελληνικής γεύσης και αρκετά πολυπολιτισμικά στοιχεία γυρισμένη στο υπέροχο Αμβούργο (που ακόμη δεν έχω πάει...)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
50 χρόνια James Bond και σήμερα ήταν η πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η ταινία ήταν καλύτερη από αυτό που περίμενα και φαίνεται με σιγουριά ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή ταινιών Bond.
Παρόλο που ο Daniel Craig δεν μου αρέσει καθόλου ως Bond (μου δίνει πάντα την εντύπωση του Βαλκάνιου μαφιόζου), η συγκεκριμένη υπόθεση του πήγαινε πολύ και τολμώ να πω ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά μου άρεσε.

Ο καλύτερος όλων όμως, ήταν ο Javier Bardem στο ρόλο του κακού.

Τέλος, η αρχική σκηνή της καταδίωξης στην Κων/πολη και στο Μεγάλο Παζάρι ήταν άκρως απολαυστική, στα γνωστά πρότυπα των ταινιών Bond.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
50 χρόνια James Bond και σήμερα ήταν η πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η ταινία ήταν καλύτερη από αυτό που περίμενα και φαίνεται με σιγουριά ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή ταινιών Bond.
Παρόλο που ο Daniel Craig δεν μου αρέσει καθόλου ως Bond (μου δίνει πάντα την εντύπωση του Βαλκάνιου μαφιόζου), η συγκεκριμένη υπόθεση του πήγαινε πολύ και τολμώ να πω ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά μου άρεσε.

Ο καλύτερος όλων όμως, ήταν ο Javier Bardem στο ρόλο του κακού.

Τέλος, η αρχική σκηνή της καταδίωξης στην Κων/πολη και στο Μεγάλο Παζάρι ήταν άκρως απολαυστική, στα γνωστά πρότυπα των ταινιών Bond.
σ ευχαριστουμε για τα ελπιδοφορα σχολια!!!!:clap::clap: εμενα παλι ο Γκρεγκ μου αρεσει οι ταινιες δεν τον βοηθησαν νομιζω ως τωρα!!!! Ανυπομονω!!:roll:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Χτες ειδα Asterix και Obelix! μεγαλη απογοητευση! πολυ λιγες στιγμες γελιου και εντελως προβλεψιμο! Τελικα σαν την Κλεοπατρα δεν εχει αλλο:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom