• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
50 χρόνια James Bond και σήμερα ήταν η πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η ταινία ήταν καλύτερη από αυτό που περίμενα και φαίνεται με σιγουριά ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή ταινιών Bond.
Παρόλο που ο Daniel Craig δεν μου αρέσει καθόλου ως Bond (μου δίνει πάντα την εντύπωση του Βαλκάνιου μαφιόζου), η συγκεκριμένη υπόθεση του πήγαινε πολύ και τολμώ να πω ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά μου άρεσε.

Ο καλύτερος όλων όμως, ήταν ο Javier Bardem στο ρόλο του κακού.

Τέλος, η αρχική σκηνή της καταδίωξης στην Κων/πολη και στο Μεγάλο Παζάρι ήταν άκρως απολαυστική, στα γνωστά πρότυπα των ταινιών Bond.

Είδα και γω σημέρα το βράδυ τον James Bond. Μου άρεσε πάρα πολύ αν και ξεφεύγει λιγάκι από τις κλασσικές ταινίες Bond. Εδώ ο ήρωας είναι λίγο πιο ανθρώπινος! Η μουσική είναι τέλεια όπως επίσης και η έναρξη την στιγμή που μπαίνουν οι τίτλοι και τα ονόματα. Επίσης, λάτρεψα τις σκηνές από την Κωνσταντινούπολη, την Σαγκάη, τη Σκωτία και φυσικά το αγαπημένο μου Λονδίνο :). Απολαυστικότατη ... :)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χτες ειδα Asterix και Obelix! μεγαλη απογοητευση! πολυ λιγες στιγμες γελιου και εντελως προβλεψιμο! Τελικα σαν την Κλεοπατρα δεν εχει αλλο:(
Ιδίως αν παίζει η Μόνικα Μπελούτσι, σίγουρα δεν έχει άλλο.:haha:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είδα το "Perfect Sense" (Η Αίσθηση του Έρωτα), το οποίο, έχοντας σαν βάση τη Γλασκώβη, περιγράφει τη σχέση ενός σεφ με μια επιδημιολόγο την ώρα που η ανθρωπότητα μαστίζεται από μια επιδημία που αφαιρεί τις αισθήσεις.

Η ταινία είχε πολύ potential και έκανε φιλότιμες προσπάθειες να διαπραγματευτεί ζητήματα όπως την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και τις χαρές της ζωής, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την μετριότητα. Λέει βέβαια για οφθαλμόλουτρο με Ewan McGregor και Eva Green! :D Προσωπικά μου άρεσε κι επειδή χάζευα γωνιές της αγαπημένης μου σκωτσέζικης πόλης.

LIDA

Member
Και εγω απογοητεύτηκα! πιστευα οτι θα ηταν σπονδυλωτο και και οτι καποια στιγμη όλες αυτές οι ιστορίες θα ενωνόντουσαν αλλα τελικα εμεινε ετσι! Ελπίζω η επόμενη ταινια να ειναι πολύ καλυτερη! :rolleyes:
Την είδα και εγώ επιτέλους! Πολύ απογοήτευση και από εμένα!Βαρέθηκα...
Αν και το Midnight in Paris δεν με είχε ενθουσιάσει, τουλάχιστον είχε μουσική και φωτογραφία..

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Την είδα και εγώ επιτέλους! Πολύ απογοήτευση και από εμένα!Βαρέθηκα...
Αν και το Midnight in Paris δεν με είχε ενθουσιάσει, τουλάχιστον είχε μουσική και φωτογραφία..
Χρειάστηκαν δύο μπουκάλια κρασί (κυριολεκτικά) ώστε να θεωρηθεί οτι δε χάσαμε το βράδυ μας. Πιο βαρετά πεθαίνεις...:D Το Μαδαγασκάρη που έπαιζε το Star ήταν σαφώς καλύτερο...
Και είμαι και fun του Γούντι Άλεν

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πιστευω οτι ο Γουντι πρεπει να αποσυρθει .....
Απο το match point εχει να μου αρεσει ταινια του ....

LIDA

Member
Χρειάστηκαν δύο μπουκάλια κρασί (κυριολεκτικά) ώστε να θεωρηθεί οτι δε χάσαμε το βράδυ μας. Πιο βαρετά πεθαίνεις...:D Το Μαδαγασκάρη που έπαιζε το Star ήταν σαφώς καλύτερο...
Και είμαι και fun του Γούντι Άλεν
:lol::lol: Πραγματικά πιο βαρετά πεθαίνεις!Ολο κοιτούσα πόσο απέμενε για να τελειώσει το ατελείωτο......

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πιστευω οτι ο Γουντι πρεπει να αποσυρθει .....
Απο το match point εχει να μου αρεσει ταινια του ....
Ελα μωρέ μην είσαι τόσο αυστηρή...:haha:
Βασικά το concept ταίνια-πόλη είναι αβανταδόρικο, οπότε γενικά είναι ταινίες που βλέπονται πολύ ευχάριστα αρκεί να προσθέσεις και κάτι άλλο εκτός από τις εικόνες της εκάστοτε πόλης. π.χ στο Vicky Cristina Barcelona είχε φοβερή μουσική, τη Σκάρλετ, την Πενέλοπε αλλά και τα κοριτσάκια δεν έμεναν παραπονεμένα (βλέπε Μπαρδέμ...:bleh:), το Midnight in Paris τι να λέμε είχε ολόκληρο Paris .- , ε το στη Ρώμη με αγάπη δεν σωζόταν ούτε με Μπενίνι πόσο μάλλον με Πενέλοπε με απόχρωση μαλλιού γ' κατηγορία...:D

liopyr

Member
Νομίζω πως αυτό που λείπει περισσότερο από τις τελευταίες ταινίες του Γούντι Άλεν είναι ..ο Γούντι Άλεν.

liopyr

Member
Ναι, δεν την έχω δει ακόμα αυτή, έχει δυνατό ρόλο ή εμφανίζεται κάνα 5λεπτο να κολλήσει ένσημα στον εαυτό του;

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Γι' αυτό κι εγώ δεν πηγαίνω πια σινεμά για να δω τις ταινίες του Woody. Για home-entertainment μια χαρά βέβαια!

Θα συμφωνήσω με Ευαγγελία ως προς το ότι έχει να βγάλει καλή ταινία από το Match Point.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom