maraki86
Member
Ναι, δεν την έχω δει ακόμα αυτή, έχει δυνατό ρόλο ή εμφανίζεται κάνα 5λεπτο να κολλήσει ένσημα στον εαυτό του;
παίζει αρκετή ώρα
Ναι, δεν την έχω δει ακόμα αυτή, έχει δυνατό ρόλο ή εμφανίζεται κάνα 5λεπτο να κολλήσει ένσημα στον εαυτό του;
H Πενέλοπε ξεχωρίζει... ένας απ' τους ελάχιστους λόγους για να δει κάποιος την ταινία....πόσο μάλλον με Πενέλοπε με απόχρωση μαλλιού γ' κατηγορία...
Είχα δει το 1ο μέρος πριν μερικά χρόνια και μου είχε αρέσει πολύ, αν και γενικότερα δεν τρελαίνομαι για περιπέτειες! Ο Liam έκανε παπάδες!Χτες είδα την αρπαγή 2 με τον Λίαμ Νίσον. Μέτρια προς καλή περιπέτεια, σύντομη, οπότε και δεν προλαβαίνεις να κουραστείς, με υπέροχες σκηνές από την Κωνσταντινούπολη,την Αγιά Σοφιά, την αγορά και τα χαμάμ.
Γυρισα πριν απο 20 μερες απο Κουβα και εμαθα για το "7 μερες στην Αβανα", σημερα το ειδα και...απογοητευση.Δεν καταφερε στο παραμικρο να μου θυμισει τα εντονα συμαισθηματα που σου βγαζει η χωρα. 1-2 ιστοριες ηταν συγκινητικες δειχνοντας ανθρωπους να προσπαθουν να φυγουν οπως οπως απο την Κουβα.Αν δεν ηξερα οτι ειναι γαλλοισπανικη παραγωγη θα πιστευα οτι ειναι Αμερικανικη με οτι αυτο συνεπαγεται.Είδα το "7 μέρες στη Havana", όπου 7 γνωστοί σκηνοθέτες προσπαθούν να μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της κουβανέζικης πρωτεύουσας μέσω ισάριθμων σπονδυλωτών ιστοριών. Άνιση ταινία, κάποιες ιστορίες ήταν ενδιαφέρουσες ή/και συγκινητικές, κάποιες άλλες τελείως αδιάφορες.
Νομίζω ότι μερικές από τις ιστορίες που έχω διαβάσει για την Κούβα εδώ στο travelstories μου έχουν μεταφέρει πολύ καλύτερα το χρώμα της σε σχέση με αυτή την ταινία.
Eμένα αντίθετα μου άρεσε η ταινία, δείχνει με ρεαλισμό κάποιες σκηνές της σύγχρονης ζωής στην Κούβα αποφεύγοντας τα στερεότυπα. (Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πήρε τόσους ψήφους η Αβάνα στο γκάλοπ του kalspirou.)
Επίσης προφανώς κάτι περισσότερο ξέρουν επτά γνωστοί σκηνοθέτες ώστε να θέλουν ν' αναδείξουν την ομορφιά της Αβάνα σε μια ταινία σχετικά με την Αβάνα σε σχέση με έναν τουρίστα που πάει για μερικά βραδιά. Η οποία ομορφιά ήταν από αμφισβητούμενη έως ανύπαρκτη στο σύνολο της ταινίας. Ίσως στην πραγματικότητα να είναι καλύτερα, φυσικά.Ε,προφανώς κάτι ξέρουν αυτοί που την έχουν επισκεφτεί και δεν κάνουν κριτική μέσω ταινιών.