underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Για το Insidious (πολύ καλό) έχω γράψει 2-3 posts πιο πάνω!Για ριξε μια ματια σε αυτα τοτε: Insidious,The Awakening,Intruders.
Για το Insidious (πολύ καλό) έχω γράψει 2-3 posts πιο πάνω!Για ριξε μια ματια σε αυτα τοτε: Insidious,The Awakening,Intruders.
Τότε δες και το 1408.Απλά δεν με ψήνουν οι σπλατεριές, προτιμώ μεταφυσικά/ψυχολογικά με μετά θάνατον ζωή, vampires, εξορκισμούς, τέτοια.![]()
Απλά δεν με ψήνουν οι σπλατεριές, προτιμώ μεταφυσικά/ψυχολογικά με μετά θάνατον ζωή, vampires, εξορκισμούς, τέτοια.![]()
Τότε δες και το 1408.
Αυτό γενικότερα μου αρέσει στις τρόμου. Γι' αυτό και η αγαπημένη μου είναι το "Μωρό της Ρόζμαρυ".To 1408 καταφέρνει να βγάζει φόβο χωρίς να έχει κάποιο γελοίο σενάριο παρουσιάζοντας με αληθοφανή τρόπο τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων... και αυτό είναι σπάνιο για μια ταινία τρόμου.
Με προβληματίζεις!Εμένα κανένα φόβο δεν κατάφερε να μου βγάλει. Το βρήκα βαρετό και κακό.
Μάλιστα πριν δυο -τρεις μέρες το πετύχαμε ξανά στην τηλεόραση (μάλλον nova) και αλλάξαμε αμέσως κανάλι βρίζοντάς το.
Στο imdb έχει βαθμολογία 6,8. (θεωρώ ότι και πολύ του πέφτει).
Οι βαθμολογίες του imdb είναι πολύ σχετικές. Πολλές φορές μια ταινία παίρνει χαμηλά σκορ ή δεν παίρνει τα σκορ που πρέπει γιατί αυτοί που ψηφίζουν δεν καταλαβαίνουν το σενάριο (πχ Los cronocrimenes).Στο imdb έχει βαθμολογία 6,8. (θεωρώ ότι και πολύ του πέφτει).
Το είχα δει και δεν με είχε ενθουσιάσει. Γενικότερα οι κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του King σπάνια με συγκινούν.Σα φανατικός του Κινγκ προτείνω και το The Mist αν δεν το 'χεις δει, μπορεί στην αρχή να μοιάζει με κλασικό αμερικάνικο b-movie με ηθοποιούς δεύτερης διαλογής αλλά μέχρι το τέλος θα έχεις αλλάξει γνώμη.
αν θες καλο θρίλερ χωρις σπλάτερ υπέρχουν πολλές επιλογές
ένα δυο που μου ρχονται τώρα έιναι το ορφανοτροφείο(ισπανική),
το the orphan
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, τις έχω δει και εγώ. Το "The Orphan" για μένα κακό. Το "El Orfanato" μου είχε αρέσει πολύ! Το σκεφτόμουν μέρες μετά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ!Το Orphan είναι πολύ μέτριο και προβλέψιμο. Το μόνο creepy είναι η φάτσα της νεαρής.
Το El Orfanato είναι καλύτερο.