• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

spor_os

Administrator
Να σου πω την αλήθεια το captain america και όλες αυτές οι πατριωτικές αμερικανιές λίγο με θέλγουν να τις δω, πόσο να τις διαβάσω.
Απλώς τους έχω μάθει από παιδικά που έπαιζαν στην τηλεόραση και μαζεύονταν όλοι οι ήρωες της Marvel και της dc και γινόταν χαμός.

Όσο για αμερικανιά σε παιδικό, βγαίνει σε λίγο καιρό το G.I. Joe. Αυτό για χάρη των παιδικών μου χρόνων θα το δω.

Last edited by a moderator:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
χριστε μου,βγαινει το gi joe? τι μου θυμιζεις!το πρωτο δωρο του κολλητου μου ηταν ενας gi joe!απο τοτε καναμε συλλογη..τα αλλα κοριτσακια αγοραζαν μπαρμπι και εμεις στηνομασταν στην τι-βι για να μην χασουμε επισοδιο.εννοειτε οτι θα το δω!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ειδα χτες το confessions of a shopaholic!!και ηταν πολυ καλο..και αναλαφρο..ναι, ναι, το ξερω οτι δεν εχει βγει ακομη στις αιθουσες, αλλα δεν κρατιομουν να περιμενω..
και διαπιστωσα λοιπον, οτι δεν ειναι καθαρα γυναικεια ταινια..
παρολα αυτα, γυναικες του φορουμ, μολις βγει στις αιθουσες, τρεξτε...για να δειτε που θα καταληξουμε αν συνεχισουμε να ψωνιζουμε!!!!!!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2009

Σινεφίλ άρωμα, nouvelle vague νοσταλγία και πρωτοπόρο, αιρετικό πνεύμα. Το Φεστιβάλ γιορτάζει την πρώτη δεκαετία της ζωής του μ' ένα ιδιαίτερα χορταστικό πρόγραμμα (2-12/4) και μια σημαντική προφεστιβαλική εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Γαβρά την Πρωταπριλιά!!!

Πολύχρωμο και χορταστικό πρόγραμμα, διακεκριμένοι επισκέπτες, αφιερώματα και τιμητικές εκδηλώσεις, έντονη παρουσία των γαλλικών media, πάρτι και μια συναυλία-event των Cassius συνθέτουν το προφίλ του φετινού Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Η αρχή γίνεται με την προβολή της απρόβλεπτης κωμωδίας «Είναι Τρελοί Αυτοί οι Βόρειοι!» δίνοντας εύθυμο και εορταστικό τόνο για τη συνέχεια. Από τις 2 έως τις 12/4, όλοι οι πρωταγωνιστές των περασμένων Σεζάρ (τα γαλλικά Όσκαρ) θα παρευρεθούν στη χώρα μας. Η θριαμβεύτρια ταινία «Το Χάρισμα της Σεραφίν» (συνολικά 7 βραβεία), το γκανγκστερικό «Υπ' Αριθμόν Ένα Δημόσιος Κίνδυνος», με τον Βενσάν Κασέλ (Σεζάρ Α΄ αντρικού ρόλου) καθώς και δεκάδες άλλες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους θα κάνουν τα αποκαλυπτήριά τους στις αίθουσες του Αττικόν και του Απόλλων Cinemax, και στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου. Όμως η τρικολόρ κινηματογραφική γιορτή αρχίζει μία ημέρα νωρίτερα από την έναρξη των προβολών...
Το κλασικό πλέον «Ζ», η αριστουργηματική αφήγηση του παρακρατικού οργίου πίσω από τη δολοφονία του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη και των συνθηκών που οδήγησαν τη χώρα στη δικτατορία των συνταγματαρχών, θα τιμηθεί την 1η Απριλίου, παραμονή της έναρξης του φεστιβάλ. Οι συντελεστές της ταινίας, η οποία απέσπασε, μεταξύ άλλων, δύο Όσκαρ, μία Χρυσή Σφαίρα και δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Κανών, θα ξανασυναντηθούν 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία της, ως επίσημοι προσκεκλημένοι του πρεσβευτή της Γαλλίας στην Ελλάδα Κριστόφ Φαρνό.

πηγη: http://www.athinorama.gr

ps..:clap::clap::clap::clap:
πρωτον ερχεται ο γαβρας!!
δευτερον ερχεται ο βενσαν!!!!!
γιουπι!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
χθες είδα το έργο συνεκδοχή της νεας υόρκης,πηγα μόνη μου μια και δε βρηκα παρέα,και κοντεψα να κανω χαρακίρι.......απογοητευτική,απολύτως απαισιόδοξη,μονότονη,φτωχή σκηνοθετικά,το ....εσωζε καπως το χιούμορ σε καποιες τραβηγμένες καταστάσεις,γιατι αν δεν υπηρχε κι αυτο το χαρακίρι δεν το γλυτώναμε.....Απο τις τελευταίες ταινίες που είδα και μου άρεσαν πάρα πολυ ειναι το γκραν τορίνο,με καταπληκτικές ερμηνείες,συναίσθημα,μηνύματα,ανατροπές κλπ ,επίσης το ινδικό ξεχασα ακριβως τον τιτλο .....milionaire που σαρωσε τα όσκαρ,νομίζω κέρδισε τα όσκαρ με την αξία του......εικόνες,συναίσθημα,αγώνας και παθος για επιβίωση,και μέσα απο τη φτώχια η μάλλον την εξαθλίωση το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ελπίδα και η αγάπη στο τέλος επιβραβεύονται.......Το έργο του Γαβρά Παράδεισος στη δύση με ψιλοαπογοήτευσε.....να μην πω ότι ενοχληθηκα καπως απο το ότι το μεγαλύτερο μέρος του είχε να κανει με τον ταλαίπωρο λαθρομετανάστη αλβανο που τον εκμεταλεύονταν γυναίκες ...ερωτικά,ολες νεες ,μεγαλύτερες ,χηρες κλπ του την πέφταν ααα και δυο ανδρες .....έλεος βρε παιδια΄......

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
χθες είδα το έργο συνεκδοχή της νεας υόρκης,πηγα μόνη μου μια και δε βρηκα παρέα,και κοντεψα να κανω χαρακίρι.......απογοητευτική,απολύτως απαισιόδοξη,μονότονη,φτωχή σκηνοθετικά,το ....εσωζε καπως το χιούμορ σε καποιες τραβηγμένες καταστάσεις,γιατι αν δεν υπηρχε κι αυτο το χαρακίρι δεν το γλυτώναμε...
Μια από τα ίδια, περίμενα πως και πως να το δω και απογοητεύτηκα πλήρως. Τουλάχιστον το είδα σε dvd και δεν κλαίω τα λεφτά του cinema!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
χθες ειδα το "ειναι τρελλοι αυτοι οι βορειοι"!πολυ καλη κωμωδια ακομη και για αυτους που δεν γνωριζουν γαλλικα!!ειχα καιρο να γελασω με ταινια τοσο πολυ!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
χθες ειδα το "ειναι τρελλοι αυτοι οι βορειοι"!πολυ καλη κωμωδια ακομη και για αυτους που δεν γνωριζουν γαλλικα!!ειχα καιρο να γελασω με ταινια τοσο πολυ!
Πολύ χαίρομαι που το λες γιατί το θέμα της μου φάνηκε πολύ γαλλικό.
Είδα προσφάτως το "The visitoρ" και μου άρεσε πολύ καθώς και ένα σοβιετικό, παραγωγής του 1964 το οποίο επανανακαλύφθηκε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 90 για την Κούβα το "Soy Cuba" του Kalatozov. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ.

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αν και βλεπω οτι πολυ σινεφιλ και κουλτουρα εχει πεσει εγω προτεινω να δειτε μια πιο εμπορικη ταινια που εχει βγει σε dvd και ειναι βασισμενη σε αληθινη ιστορια...ειναι ΄΄η ανταλλαγη΄΄ με Ατζελινα Τζολι και πραγματικα αξιζει καποιος να την δει....επισης σε dvd παλι βασισμενη σε αληθινη ιστορια ειναι και ΄΄οι παραχαρακτες΄΄ πολυ καλο επισης.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
συμφωνώ

Αν και βλεπω οτι πολυ σινεφιλ και κουλτουρα εχει πεσει εγω προτεινω να δειτε μια πιο εμπορικη ταινια που εχει βγει σε dvd και ειναι βασισμενη σε αληθινη ιστορια...ειναι ΄΄η ανταλλαγη΄΄ με Ατζελινα Τζολι και πραγματικα αξιζει καποιος να την δει....επισης σε dvd παλι βασισμενη σε αληθινη ιστορια ειναι και ΄΄οι παραχαρακτες΄΄ πολυ καλο επισης.
την ανταλλαγή την ειχα δει στον κινηματογ πριν λιγους μήνες,πραγματικά πολυ καλή με πολύ συναίσθημα,αγωνία,συγκλονιστική η ερμηνεία της Τζολί,και παρά το ...βαρύ θέμα στο τέλος σου αφήνει μια περίεργη ανατρεπτική ...γλύκα και αισιοδοξία για τη ζωη

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Από τις καλύτερες ταινίες της φετινής κινημ σεζόν(προσωπικά την είδα στον κινημ)που κυκλοφορεί σε DVD θεωρώ το Κύμα,γερμανική ταινία,βασισμένη σε αληθινό γεγονός,ταινία που απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους ,καταδεικνύει τη δυναμική της ομάδας που μπορεί να οδηγήσει μερικές φορές σε ακραίες,ανεξέλεγκτες καταστάσεις ειδικά όταν η ορμή και το πάθος υπερβαίνουν της λογικής....Ταινία που προβληματίζει......διδάσκει.....συγκινεί....
Επίσης πολύ...δυνατή ταινία αν και κωμωδία (ομολογώ ότι οταν πήγα νόμιζα ότι θα δω απλά μια κωμωδία) το Βίκυ Κριστίνα Μπαρτσελόνα του Γούντυ Αλεν,εκτός απο το χιούμορ που βγάζει,τις κωμικές καταστάσεις,διαχειρίζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις σχέσεις των δύο φύλων και σε προβληματίζει οσον αφορά τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας,τις ανατροπές που προκύπτουν στην πορεία κλπ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom