madman
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδρος{ΠΣΚ}
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Taver όντως η τελευταία ταινία του είναι κατώτερη απο τα φιλμ Mystic River και Million Dollar Baby{ενώ τις δυο που αφορά τον πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία δε τις έχω δει}.Αλλά χάρη στην απλότητα της πάλι ο Κλίντ μας προσφέρει άλλη μια πολύ καλή ταινία που έχω την αίσθηση οτι αδικήθηκε εφέτος απο την Ακαδημία.Δεν υποστηρίζω οτι έπρεπε να σαρώσει στα Οσκαρ αλλά σε κάποιες κατηγορίες ίσως έπρεπε να είναι υποψήφια.
Για τις ερμηνείες τις θεωρώ πολύ καλές,δηλαδή διεκπαιρεώνουν μια χαρά τους ρόλους τους.Εγώ προσωπικά σε ότι αφορά το σινεμά πιο σημαντικό και καταλυτικό σε μια ταινία θεωρώ το σενάριο{πρωτίστως}και μετά την σκηνοθεσία.Τις ερμηνευτικές ικανότητες ενας ηθοποιός μπορεί να τις επιδείξει κυρίως στο θέατρο και όχι στο σινεμά.
Για τις ερμηνείες τις θεωρώ πολύ καλές,δηλαδή διεκπαιρεώνουν μια χαρά τους ρόλους τους.Εγώ προσωπικά σε ότι αφορά το σινεμά πιο σημαντικό και καταλυτικό σε μια ταινία θεωρώ το σενάριο{πρωτίστως}και μετά την σκηνοθεσία.Τις ερμηνευτικές ικανότητες ενας ηθοποιός μπορεί να τις επιδείξει κυρίως στο θέατρο και όχι στο σινεμά.