• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ είδα αυτό και είχε πολύ γέλιο :
[ame=[media=youtube]dDY89LYxK0w[/media] Best Exotic Marigold Hotel Trailer Official [HD] - YouTube

Last edited by a moderator:

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Φαίνεται αρκετά καλή Fenia! Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες που έχουν σχέση με κάποιον ταξιδιωτικό προορισμό :). Θα την κατεβάσω και θα την δω!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Να πάρετε την κολλητή σας να τη δείτε κορίτσια, έχει έξυπνες ατάκες και παίζει και η Maggie Smith που είναι πολύ καλή ηθοποιός.
The Best Exotic Marigold Hotel (2011) - IMDb

maraki86

Member
Να πάρετε την κολλητή σας να τη δείτε κορίτσια, έχει έξυπνες ατάκες και παίζει και η Maggie Smith που είναι πολύ καλή ηθοποιός.
The Best Exotic Marigold Hotel (2011) - IMDb

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και το τρέιλερ μαρεσε πολύ!! Σίγουρα θα την έχω στα υπόψιν για να την δω! :)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το "3 Idiots" το έχει δει κανείς σας;
Παρατήρησα ότι δεν έχει αναφερθεί πουθενά.
Εγώ το καταευχαριστήθηκα.
Δεν βρίσκω trailer με αγγλικούς υπότιτλους (η ταινία είναι Ινδική του 2009) γι'αυτό δεν βάζω καθόλου.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ είδα χθες τους "Απογόνους" (The Descendants) του Alexander Payne! Συμπαθητική ταινία, ωραίες ερμηνείες (ο George εγγύηση), η ώρα κυλάει γρήγορα, όμως δεν μπορώ να πω ότι με "απογείωσε", κάτι που έχω παρατηρήσει γενικότερα στις ταινίες του Payne.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Είδε κανείς το Κοράκι να με πει άποψη;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ήθελα κι εγώ να πάω, όμως άκουσα από αρκετές πηγές ότι δεν βλέπεται.
Πήγα!!! Μου φάνηκε πολύ καλό ! Δε βλέπω θρίλερ με τίποτα αλλά το συγκεκριμένο είχε πολύ ωραία πλοκή και σχετικά λίγα αίματα :)
Μου άρεσε πολύ, είχε πολύ ωραίες σκηνές και σασπένς. Πέρασα δυο γεμάτες ώρες και το προτείνω ανεπιφύλακτα ! Ειδικά αν σου αρέσει ο Εντγκαρ Αλαν Πόε.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πήγα!!! Μου φάνηκε πολύ καλό ! Δε βλέπω θρίλερ με τίποτα αλλά το συγκεκριμένο είχε πολύ ωραία πλοκή και σχετικά λίγα αίματα :)
Μου άρεσε πολύ, είχε πολύ ωραίες σκηνές και σασπένς. Πέρασα δυο γεμάτες ώρες και το προτείνω ανεπιφύλακτα ! Ειδικά αν σου αρέσει ο Εντγκαρ Αλαν Πόε.
-PGDV1SWRkQ[/media] Raven' Trailer - YouTube
Ναι; Τώρα μπερδεύτηκα! :D
Μωρέ στην εφηβεία τρελαινόμουν για Πόε και ακόμα με συγκινεί, αλλά άκουσα από διαφόρους ότι η ταινία πάσχει και έλεγα για dvd.
Ίδωμεν! Many thanks για το review!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ναι; Τώρα μπερδεύτηκα! :D
Μωρέ στην εφηβεία τρελαινόμουν για Πόε και ακόμα με συγκινεί, αλλά άκουσα από διαφόρους ότι η ταινία πάσχει και έλεγα για dvd.
Ίδωμεν! Many thanks για το review!
Ισως εκείνοι που το είδαν να μη γνώριζαν πολλά πράγματα για τον Ε.Α. Ποε.
Εμένα αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι το πόσο ωραία δέθηκε το φανταστικό με το πραγματικό. Δες την, είτε στον κινηματογράφο είτε σε dvd και πες μας την άποψή σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom