• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Άσχετο... Εχθές είδα το Η χιονάτη και ο κυνηγός...δε μου άρεσε καθόλου
αλλά δεν πέρασα άσχημα γιατί ήμασταν σε θερινό. Γιατί τελικά, κι αν η ταινία δεν αξίζει, αν έχεις καλή παρέα και ωραίο περιβάλλον, η ταινία περνά σε δεύτερη μοίρα.. Αλήθεια άρεσε σε κανέναν;

Last edited by a moderator:

LIDA

Member
Χθες είδα τη γαλλική Le noms des gens, σε ελληνική μετάφραση Πες μου το όνομα σου, μου άρεσε προσωπικά πολύ!διαφορετική, τη συστηνω!!!

LIDA

Member
Επίσης, είδα επιτέλους το shame που δεν πρόλαβα να το δω μέσα στη χρονιά..

Σκληρή και ωμή ταινία, παρόλα αυτά αποτυπώνει απόλυτα τον κόσμο των ενστίκτων και της μοναξιάς...

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είδα σήμερα τους "Άθικτους" (Les Intouchables). Σπάνια οι ταινίες που "σπάνε ταμεία" είναι ουσιαστικές και αξιόλογες. Αυτή είναι μια από τις εξαιρέσεις.

Απίστευτα αστεία και ταυτόχρονα συγκινητική, με πολύ καλές ερμηνείες, ασχολείται με έννοιες όπως η φιλία, η αφοσίωση, η αξιοπρέπεια, η εστίαση στις μικρές χαρές της ζωής. Πιθανώς υπερβολικά αισιόδοξη, όμως όλοι έχουμε ανάγκη ένα χαμόγελο αυτές τις μέρες!

maraki86

Member
Παιδιά καλησπέρα ψάχνω ταινίες με ταξειδιωτικό περιεχόμενο σαν το THE BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL, έχετε να μου προτείνεται κάποιες??

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Εγώ είδα χθες τους "Απογόνους" (The Descendants) του Alexander Payne! Συμπαθητική ταινία, ωραίες ερμηνείες (ο George εγγύηση), η ώρα κυλάει γρήγορα, όμως δεν μπορώ να πω ότι με "απογείωσε", κάτι που έχω παρατηρήσει γενικότερα στις ταινίες του Payne.
Εντυπωσιάστηκα με την ερμηνεία της μεγάλης κόρης. από τους βασικούς λόγους που την κράτησα στη συλλογή μου

Το "3 Idiots" το έχει δει κανείς σας;
Παρατήρησα ότι δεν έχει αναφερθεί πουθενά.
Εγώ το καταευχαριστήθηκα.
Δεν βρίσκω trailer με αγγλικούς υπότιτλους (η ταινία είναι Ινδική του 2009) γι'αυτό δεν βάζω καθόλου.
το είχα δει προ πολλού το trailer (όντας μια από τις μεγαλύτερες (αν όχι η πρώτη) εισπρακτικές επιτυχίας της Ινδίας) αλλά το βρήκα εντελως ανούσιο. αξίζει λοιπόν. ok.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είναι μια απολαυστικότατη χαλαρή ταινία για να γεμίσεις το μεσημέρι μιας Κυριακής,καλή ώρα.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εντυπωσιάστηκα με την ερμηνεία της μεγάλης κόρης. από τους βασικούς λόγους που την κράτησα στη συλλογή μου
Ήταν όντως πολύ καλή!

Εγώ είδα χθες μια ταινία του 2006, "The Namesake". Είναι της Mira Nair που είχε γυρίσει το "Γάμο των Μουσώνων". Περιγράφει τη ζωή μιας οικογένειας Ινδών (Bengali) μεταναστών στις ΗΠΑ, με τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της 1ης και της 2ης γενιάς, τα ηθογραφικά στοιχεία και την όλη δυναμική της οικογένειας! Πολύ γλυκιά και συγκινητική ταινία!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Aγνοώντας τις αρνητικές κριτικές ορισμένων σινεφίλ του διαδικτύου, πήγα το προηγούμενο Σάββατο να δω τον Προμηθέα του Ρίντλει Σκοτ.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα οπτικό υπερθέαμα ειδικά την πρώτη ώρα της ταινίας από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Σκοτ, ενώ τη δεύτερα ώρα το σενάριο περιπλέκεται και δημιουργεί πολλές αναπάντητες ερωτήσεις τόσο σε επιστημονικό όσο και σε θεολογικό επίπεδο.

Πιστεύω ότι είναι ένα είδος ταινίας που αξίζει να δει κάποιος σε μια κινηματογραφική αίθουσα ώστε να θαυμάσει τα οπτικά και ηχητικά εφέ, ενώ τα ερωτήματα που θέτει η ταινία πάνω στο θέμα της προέλευσης της ανθρώπινης ύπαρξης είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν για αρκετό καιρό.

Υ.Γ. Η πρώτη σκηνή της ταινίας είναι γυρισμένη στο μεγαλειώδη Dettifoss στη Βόρεια Ισλανδία, για όσους δεν τον αναγνωρίσουν αμέσως!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom