• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είχα τις προάλλες κέφι για ρομαντική κομεντί και πήγα και είδα το "Friends with kids". Είχα διαβάσει ότι είναι από τα καλά φιλμ του είδους και όντως δεν απογοητεύτηκα! Αν και δεν έλειπαν τα κλισέ, πρόκειται για μια ταινία που πιάνει σε μεγάλο βαθμό τον παλμό της εποχής, έχει καλό χιούμορ, συμπαθείς και γνώριμους χαρακτήρες (αν και πιθανώς λίγο "μπροστά" για τα ελληνικά δεδομένα) και για να μην πολυλογώ περνάς δυο ευχάριστες ώρες!

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Εγώ είδα τις προάλλες το 'The Grey' με τον Liam Neeson. Πρόκειται για μια σκληρή ταινία, με ενδιαφέρον θέμα (κάτι σαν τους επιζήσαντες), καλή ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή της, αλλά κάτι το φινάλε, κάτι η όλη αγριότητα της ταινίας και στο τέλος μου άφησε μια πικρή γεύση!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
και απ ότι βλέπω όχι μόνο για τον Σκορτσέζε αλλά και για τον Ντι Κάπριο ο οποίος έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια,δίνει πολύ ώριμες ερμηνείες,κάθε φορά και καλύτερος ,πολύ καλός και στο departed,στο shutter island καθηλωτικός!!σε πολύ δύσκολο ρόλο ,για να μην πω και για φέτος στο J.Edwar που επίσης έδειξε για άλλη μιά φορά το ταλέντο του,
αλλά κι αυτός δεν το σήκωσε το τιμημένο...ούτε καν προτάθηκε.
Κατ'αρχήν είναι προφανές ότι και οι δύο αγαπάμε Σκορτσέζε,άρα δεν διαφωνούμε ριζικά.

Στο θέμα Ντι Κάπριο αναγνωρίζω ότι το παλικάρι έχει κάνει εμφανείς προόδους και έχει ξεφύγει από τη μετριότητα άλλων παρτσακλών.Όμως από εκεί μέχρι να τον συγκρίνουν με τον τεράστιο Ντε Νίρο υπάρχει μια απόσταση.

Ο δε Ντε Νίρο παρεμπιπτόντως επίσης με έχει απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις παπαριές που δέχεται να συμμετέχει,λες και του λείπουν λεφτά και παίζει σε ότι σαβούρα υπάρχει,αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Παιδιά χθές το βράδυ έπαιζε στην ΕΤ3 το "Head in Clouds" με την Charliz Theron. Με κράτησε μέχρι τη 01:00 ξύπνια (και ήμουν και πρωινή) Όποιος δεν το είδε, το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Παιδιά χθές το βράδυ έπαιζε στην ΕΤ3 το "Head in Clouds" με την Charliz Theron. Με κράτησε μέχρι τη 01:00 ξύπνια (και ήμουν και πρωινή) Όποιος δεν το είδε, το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Το είδα το είδα:clap:πράγματι πολύ καλή ταινία!!!!
και η Πενέλοπε Κρούζ σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο...
η ταινία έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Το είδα το είδα:clap:πράγματι πολύ καλή ταινία!!!!
και η Πενέλοπε Κρούζ σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο...
η ταινία έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία.
Την είχα δει πριν 2-3 χρόνια σε dvd και θυμάμαι μου είχε αρέσει αρκετά. Αλλά αν σκεφτείτε ότι είχα ξεχάσει την ύπαρξή της μέχρι τώρα που είδα τα posts σας θα έλεγα ότι δεν είναι και από τις πραγματικά δυνατές ταινίες.:)

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Την είχα δει πριν 2-3 χρόνια σε dvd και θυμάμαι μου είχε αρέσει αρκετά. Αλλά αν σκεφτείτε ότι είχα ξεχάσει την ύπαρξή της μέχρι τώρα που είδα τα posts σας θα έλεγα ότι δεν είναι και από τις πραγματικά δυνατές ταινίες.:)
Από ένα σημείο και μετά που είναι συνεχώς σκηνικό πολέμου, ίσως κουράζει. Αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε πάρα πολύ. :)

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
τις τελευταίες μέρες είδα "το τελικό χτύπημα', ''το κρυσφήγετο'' και "οι άθικτοι". πολύ ωραίες ταινίες και οι τρεις!
οι δύο πρώτες περιπέτειες, μπόλικη δράση, διαφθορά και πολύ καλοί ηθοποιοι.
όσο για τους άθικτους τι να πω, γαλλική ταινία, άψογο σενάριο με πολύ γέλιο κ κλάμα μαζί! απίστευτη! την συνιστώ

maraki86

Member
όσο για τους άθικτους τι να πω, γαλλική ταινία, άψογο σενάριο με πολύ γέλιο κ κλάμα μαζί! απίστευτη! την συνιστώ

έχω ακούσει τα καλύτερα για τους άθικτους αλλά και για το hunger games. Θα κάτσω και εγώ μία από αυτές τις μέρες να την δω!!! :clap: :clap:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Μια ενδιαφέρουσα ταινία του Φράνσις Κόπολα,"Νεότητα χωρίς νειάτα"προβάλλεται τώρα στην Ετ3

Fanie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
Είδα χθες το Mr Nobody του Jaco Van Dormael. Σουρεαλισμός και φαντασία για δυόμιση ώρες με εκπληκτική μουσική επένδυση. Από τις ωραιότερες ταινίες του είδους της.

Φαίη

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Ταϊλανδη, Μεξικό
Καλα ενταξει!!! Ασχολουμαι και γω με κινηματογραφο. Ειχα σκεφτει να σας πεταξω καμια σποντα να συζηταγαμε για ταινιες αλλα μετα νομιζα οτι θα αλοιωνα το θεμα του φορουμ! Πολυ χαρηκα! Θα εγγραφω! :DDD

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom