• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλοκαιρινό σινεμαδάκι σήμερα και είδα μια ταινία βγαλμένη από τη ζωή: την αργεντίνικη "Μεσοτοιχίες" (Medianeras), που μιλά για την αποξένωση των μεγαλουπόλεων, τις νευρώσεις των ανθρώπων, το internet που μας ενώνει με όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα μας απομονώνει!

Μελαγχολική και συγχρόνως ευχάριστη και αισιόδοξη. :)

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Ειδε κανείς το "Μoonrise Kingdom" (ο έρωτας του φεγγαριού)
ή το "6+1 απιστίες" ? Καμιά άποψη κανείς? Έχω όρεξη για θερινό σινεμαδάκι!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγώ στο θερινό είδα την γαλλική ταινία "Οι Αθικτοι", η οποία αν και καταπιάνεται με ένα δύσκολο θεμα, δεν γινεται καθόλου μελό και βλέπεται πολύ ευχάριστα.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εγώ είδα τη γαλλική κομεντί "Οι γυναίκες του τελευταίου ορόφου" (Les femmes du 6eme etage).
Είναι ευχάριστη, με ωραία μουσική, καλές ερμηνείες και ό,τι πρέπει για θερινό σινεμαδάκι.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγώ ειδα και τους άθικτους και τις μεσοτοιχίες και τον έρωτα του φεγγαριού!!
όλα υπέροχα!!:clap:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είδα το "We bought a zoo" του Cameron Crowe, με τον αγαπημένο μου Matt Damon και τη Scarlett Johansson. Είναι η ιστορία ενός νεαρού χήρου πατέρα που αγοράζει έναν ζωολογικό κήπο και προσπαθεί να τον επαναφέρει σε λειτουργία. Πέρα από το "φιλοζωικό" κομμάτι, η ταινία εστιάζει πολύ σε αυτό του πένθους όπως το βιώνει μια οικογένεια, χωρίς όμως να γίνεται μελοδραματική. Είναι μια "οικογενειακή" ταινία, αλλά από τις ευχάριστες του είδους. Και ωραίο soundtrack, όπως άλλωστε στα περισσότερα φιλμς του Crowe.

maraki86

Member
Χθες βράδυ είδα το Poker Face....ελληνική ταινία με έξυπνους διαλόγους και αρκετά γρήγορη χωρίς να κάνει κοιλιά !!!! Κρίμα που δεν έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία!!! Δείτε την!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Χθες βράδυ είδα το Poker Face....ελληνική ταινία με έξυπνους διαλόγους και αρκετά γρήγορη χωρίς να κάνει κοιλιά !!!! Κρίμα που δεν έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία!!! Δείτε την!!

Από ήχο τί έλεγε?

Το τεράστιο πρόβλημα με τις ελληνικές ταινίες (ακόμα και τα τελευταία χρόνια) είναι ο απαράδεκτος ήχος που έχουν. Δεν ακούς και δεν καταλαβαίνεις σχεδόν τίποτα απ'όσα λένε.

maraki86

Member
Από ήχο τί έλεγε?

Το τεράστιο πρόβλημα με τις ελληνικές ταινίες (ακόμα και τα τελευταία χρόνια) είναι ο απαράδεκτος ήχος που έχουν. Δεν ακούς και δεν καταλαβαίνεις σχεδόν τίποτα απ'όσα λένε.

Είχε πολύ καλό ήχο!! :cool:

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Προσφατα ειδα σε dvd το γιαπωνεζικο ΄΄Αναχωρήσεις΄΄, πολυ καλη ταινια!!

JohnyE

Member
7 μέρες στην αβάνα

όχι δεν πήγα ακόμα , την ομώνυμη ταινία την είδατε ; καλή είναι ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375