• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Ναι ρε παιδί μου,την είδαμε.

Κλασσική συνταγή για τρόμου.Βικτωριανή Αγγλία,φαντάσματα,ωχρά παιδάκια,ψυχεδελικό πιάνο στη διαπασών και απότομα πλάνα.Παρότι ξέρεις τι θα γίνει το επόμενο λεπτό πάλι τρομάζεις.

Αυτό.Από πλοκή,ηθοποιία,σκηνικά,φωτογραφία δεν ξέρω τι άλλο ήταν παντελώς αδιάφορο.ΜΗ πληρώσεις για να το δεις.
θα ακολουθήσω την σύμβουλή σου αν και με τα βικτωριανά κάπως μου έρχεται!
:kiss:

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Εφυγε από την ζωή ο Βασίλης Τσιβιλίκας
Εφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, Βασίλης Τσιβιλίκας, σε ηλικία 70 ετών.

Ο 70χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Ειχε έντονο θωρακικό άλγος, εντός του ασθενοφόρου έγιναν προσπάθειας ανάνηψης, ενώ επί 40 λεπτά και οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν μάχη να τον επαναφέρουν στην ζωή, χωρίς αποτέλεσμα.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δοθούν στην επίσημη ιατρική ανακοίνωση, όπως πρόσθεσε η ίδια.
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειάς του και μεγαλύτερος από τις δύο αδελφές του. Ο πατέρας του ήταν καταστηματάρχης και εξασφάλιζε μία άνετη ζωή στην οικογένειά του.
Πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1965 στη Νέα Ιωνία. Δύο χρόνια αργότερα ο Κάρολος Κουν τον καλεί στο Θέατρο Τέχνης. Στις αρχές της δεκαετίας του 70 ξεκινά να ασχολείται με την επιθεώρηση και στα μέσα της με την πρόζα.
Η δεκαετία του 70 ήταν η περίοδος που πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο. Η πρώτη ταινία που συμμετείχε ήταν «Η θεία μου η χίπισσα» του Αλέκου Σακελλάριου. :(

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Δε την έχω δει. Από τα έργα του Istvan Szabo έχω δει μόνο το "Mephisto" - που είναι αριστουργηματικό.
Mephisto (1981) - IMDb

Το "Bizalom" είναι της ίδιας χρονιάς . Το έχεις δει παλιότερα?

Όχι δεν την έχω δει δυστυχώς, και την ψάχνω γιατί θέλω οπωσδήποτε να τη δω όμως δεν τη βρίσκω με κανένα τρόπο.

Θωμάς Μ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το καλύτερο
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Όχι δεν την έχω δει δυστυχώς, και την ψάχνω γιατί θέλω οπωσδήποτε να τη δω όμως δεν τη βρίσκω με κανένα τρόπο.
"Confidence" είναι ο διεθνής τίτλος της ταινίας. Καλή τύχη στα torrents !

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Δεν υπάρχει. Μόνο σε ένα ουγγρικό site το βρήκα αλλά χωρίς υπότιτλους!!

Θωμάς Μ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το καλύτερο
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Δύσκολη ταινία όντως.

Ίσως να βοηθήσει :

Εκτός αν την κατεβάσεις και μάθεις Ουγγρικά :clap:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
είδα το hugo... οκ, καλή ταινία με μία bittersweet "γεύση" καθ'όλη τη διάρκειά της αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας!!!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εμένα μου άρεσε αρκετά, νομίζω πως αν ήμουν παιδί θα με στιγμάτιζε!

maraki86

Member
Και εμένα μου άρεσε το Hugo εγώ θα την χαρακτήριζα πιο πολύ παιδική! Επίσης προχθές είδα το μεθυσμένο ημερολόγιο με τον Johnny Depp....καθόλου καλή ταινία μόνο ο Jonhhy σώζει κάπως την κατάσταση! :p

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Επίσης προχθές είδα το μεθυσμένο ημερολόγιο με τον Johnny Depp....καθόλου καλή ταινία μόνο ο Jonhhy σώζει κάπως την κατάσταση! :p
Ούτε το σενάριο είναι καλό, ούτε η σκηνοθεσία είναι καλή και ούτε ο Johnny Depp μας έπεισε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom