Κινηματογραφική κουβέντα....

MVSylvia

Member
μια χαρά τα γράφεις
ε δεν κρατιέμαι να μην σταθώ σε μιά σκηνή από τις πάμπολες άκρως χιουμοριστικές σκηνές...που η επιτυχία τους έγκειται στο ότι τις παίζουν με τόσο μα τόσο σοβαρό ύφος
το μπουγάδιασμα,άπλωμα,στέγνωμα και σιδέρωμα άπειρων χαρτονομισμάτων ..σα να σιδερώνουν βασιλικές στολές :haha:

δεν ήταν σπόιλερ...άλλωστε η ταινία κρατάει 2μιση ώρες...
Κλαιωωωω!!
Εμενα τοπ σκηνες (θα τα πω συνομωτικα για να καταλαβει μονο οποιος την εχει δει αν και δεν ειναι σποιλερ παρολα αυτα) ηταν το τρακτερ/γερανος 😂 και η παρουσιαση του μενου στο μαγαζι του Αλοκ με το χορο 😂
Και εκει που το κοριτσακι κανει τις ποζες φωτογραφιας
Τι να πρωτοθυμηθω βασικα

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Είδα το life of Brian. Η πρώτη ταινία Monty Python που βλέπω. Τις απέφευγα αυτές τις ταινίες γιατί είχα δει αποσπάσματα που δεν μου άρεσαν. Μέγιστο λάθος! Είναι φοβερή! Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο μισό είχε αρκετές κρυάδες και κακά αστεία ή έξυπνα αστεία που δεν με έκαναν να γελάσω όμως. Το δεύτερο μισό είναι το κάτι άλλο! Το δυνατό σημείο της ταινίας είναι οι σκηνές και οι ατάκες των κομπάρσων. Μια σκηνή μου φάνηκε τόσο αστεία που με έβγαλε απ'την ταινία. Την σκεφτόμουν όλη την ώρα και γέλαγα. Είναι η σκηνή με το let us pray. Επίσης οι τίτλοι έναρξης είναι χαλαρά οι καλύτεροι που έχω δει σε ταινία.

Εννοείται θα δω και άλλες ταινίες τους!

barkour

Member
Είδα το life of Brian. Η πρώτη ταινία Monty Python που βλέπω. Τις απέφευγα αυτές τις ταινίες γιατί είχα δει αποσπάσματα που δεν μου άρεσαν. Μέγιστο λάθος! Είναι φοβερή! Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο μισό είχε αρκετές κρυάδες και κακά αστεία ή έξυπνα αστεία που δεν με έκαναν να γελάσω όμως. Το δεύτερο μισό είναι το κάτι άλλο! Το δυνατό σημείο της ταινίας είναι οι σκηνές και οι ατάκες των κομπάρσων. Μια σκηνή μου φάνηκε τόσο αστεία που με έβγαλε απ'την ταινία. Την σκεφτόμουν όλη την ώρα και γέλαγα. Είναι η σκηνή με το let us pray. Επίσης οι τίτλοι έναρξης είναι χαλαρά οι καλύτεροι που έχω δει σε ταινία.

Εννοείται θα δω και άλλες ταινίες τους!
Α εισαι πολυ λαθος. Monty Python , Mel Brooks , ο πρωιμος Woody Allen , ειναι οι πρωτοπόροι της σουρεαλ κωμωδιας.
Η σκηνη του λιθοβολισμου ειναι .....

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
ok το βρήκα και φαίνεται να αντέχεται
Δεν είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει σαν σύνολο ταινίας (η σκηνοθεσία δεν είναι και η καλύτερη), αλλά επειδή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα μιας δύσκολης εποχής, όταν τον 19ο αιώνα οι Άγγλοι έστελναν Ιρλανδούς εξορία στην αποικία της Βικτωριας στην Αυστραλία, μου κράτησε το ενδιαφέρον.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Η σκηνη του λιθοβολισμου ειναι .....

Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η σκηνή ή η σκηνή με τον bigus dickus. Μου αρέσουν τα καμμένα αστεία, οι αμήχανες καταστάσεις και οι καφρίλες και είχε τέτοια μπόλικα το δεύτερο μισό της ταινίας. Από εκεί που αρχίζουν να κυνηγάνε τον Brian οι Ρωμαίοι.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
η επιτυχία τους έγκειται στο ότι τις παίζουν με τόσο μα τόσο σοβαρό ύφος
Αυτό ακριβώς!! Πάρα πολύ καλή, την είδα κι εγώ.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι όλα τα λεφτά :haha:

Επίσης πιστεύω βρέθηκε ο χαμένος Ινδός αδερφός του "δικού μας" Γιώργου Χρυσοστόμου:lol:
IMG_20210404_164522.jpg

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αυτό ακριβώς!! Πάρα πολύ καλή, την είδα κι εγώ.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι όλα τα λεφτά :haha:

Επίσης πιστεύω βρέθηκε ο χαμένος Ινδός αδερφός του "δικού μας" Γιώργου Χρυσοστόμου:lol:
View attachment 345067
κι έσπαγα το κεφάλι μου...κάποιον μου θυμίζει μα ποιόν μου θυμίζει :clap:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
κι έσπαγα το κεφάλι μου...κάποιον μου θυμίζει μα ποιόν μου θυμίζει :clap:
Μα μοιάζουν πάρα πολύ, ακόμα και σε εκφράσεις τους! Απ' την πρώτη σκηνή μου ήρθε αμέσως στο μυαλό!

Το χαϊλάιτ της ταινίας
:haha: :haha: :haha:
Δεν μπορώ να ξεπεράσω τη σκηνή με το μενού στο εστιατόριο
Και με τα κλάματά του :haha:
Πονεμένη καρδιά...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
The dry

Αρκετά καλή. Θα της έβαζα ένα 7,5/10.
κουκλος..... υπερεκτιμημένος και αυτος :haha:
και η ταινια προβλέψιμη ,δεν εχει αγωνια ,αργη, πολυ dry για μενα
μμμ συμφωνώ και με τους δύο αλλά περισσότερο με panpan!!
μου άρεσε!μάλλον τον ίδιο βαθμό :haha: θα έβαζα ίσως και 8 λόγω του φινάλε και θα εξηγήσω..
κατ αρχάς τα αρνητικά συμφωνώ με barkour μεγάλη διάρκεια χωρίς ουσιαστικό λόγο και νομίζω ότι η ταινία χάνει ακριβώς εκεί!αν ήταν πιό "συμμαζεμένη"αλλά με το ίδο σενάριο θα κέρδιζε περισσότερο,
κυλάει αργά και κουράζει κάπως ΑΛΛΑ
για το υπερεκτιμημένος ΟΧΙ συγγνώμη αλλά οκ ναι μεν μεγάλωσε αλλά είναι ένας πολύ γοητευτικός ώριμος άνδρας και ηθοποιός χιι
πάμε παρακάτω

για το σενάριο ένας ομοσπονδιακός πράκτορας(ο κούκλος μας χιχι)ο οποίος ξαναγυρνάει στον τόπο που μεγάλωσε στην Αυστραλία για να εξιχνιάσει την υποτιθέμενη αυτοκτονία του παιδικού του φίλου ο οποίος κατηγορείται ότι πρώτα δολοφόνησε την οικογένεια του και μετά αυτοκτόνησε..
Η ταινία είναι κάπως άνευρη αλλά ωστόσο παρουσιάζει ενδιαφέρον γιατί είναι ένα διαρκές φλας μπακ στις αναμνήσεις του πρωταγωνιστή από την εφηβική του ηλικία,γεγονότα που συνδέονται κάπως...με την τωρινή υπόθεση
παρόν και παρελθόν μπλέκονται διαρκώς και δεν νομίζω ότι είναι προβλέψιμη...όσον αφορά τον πραγματικό ένοχο
φανερώνεται στο τελευταίο μισάωρο ,τότε αρχίζει και αποκτά και περισσότερη δυναμική και δράση,και κάπου εκεί θεωρώντας ότι η ταινία τελείωσε είχα στο νού μου να βάλω βαθμό 7:cool:
έλα όμως που στο τελευταίο πεντάλεπτο προκύπτει μία ανατροπή ,
ένα πολύ συγκινητικό φινάλε και εξοργυστικό ταυτόχρονα,
σούρχεται να δώσεις μια μπουνιά στον...δεν θα πω,....
οπότε για μένα αυτό εκτόξευσε την βαθμολογία μου στο 8

αυτά τα ολίγα

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος