panpan
Member
Γιατί λες ο ; Αφού είπαμε ότι μιλούσαμε συνθηματικά .εγω πάντως κατάλαβα ποιος ειναι ο κίλερ
Γιατί λες ο ; Αφού είπαμε ότι μιλούσαμε συνθηματικά .εγω πάντως κατάλαβα ποιος ειναι ο κίλερ
κόλλησα απο σας .. και γω συνθηματικά μιλούσα..Γιατί λες ο ; Αφού είπαμε ότι μιλούσαμε συνθηματικά .
αα panpan μου αυτήν την καταπληκτική!!!ταινία την σχολιάσαμε με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!νομίζω την είχε προτείνει η thalassaki αρχικάI Care a lot. Να το ψάξετε και να το βρείτε. Σαν υπόθεση μου θύμισε την εταιρεία δολοφόνων που υπήρχε στην Ελλάδα.
Ναι στο ποστ 2826. Ήταν η αιτία που κοιμήθηκα 2 ώρες λιγότερο. Καλή πρόταση.νομίζω την είχε προτείνει η thalassaki αρχικά
πριν λίγο καιρό
Στους δυο σας,που δεν καταλάβατε νωρις ποιος ειναι ο δευτερος ενοχοςbarkour " πόσο αθώοι!" τώρα το σε ποιούς πάει αυτή η σπόντα ?....
ε τώρα τι να σου πω΄....Στους δυο σας,που δεν καταλάβατε νωρις ποιος ειναι ο δευτερος ενοχος
Oops !... I did it again
[/QUOΤΕ]
Αυτή την βρήκα αλλά δεν την παίζει το μαραφέτι. Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια; Εννοώ να βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα του Περού.Mόλις είδα το The Last Hour, ταινία σχετικά με τη σύλληψη του Abimael Guzman, αρχηγού του Φωτεινού Μονοπατιού στο Περού το 1992.
Arctic
Ένας άνδρας παγιδεύεται στην καρδιά της Αρκτικής μετά την πτώση του αεροπλάνου του. Είναι μια ιστορία επιβίωσης.