Κινηματογραφική κουβέντα....

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Και βέβαια φανταστική και ως σύγχρονη βασίλισσα Ελισάβετ στο crown του Netflix 😉
Εκεί δεν την έχω δει ακόμα μιας και δεν είμαι ιδιαίτερος λάτρης των σειρών. Έχω ακούσει πάντως πως σαν σειρά έχει σκίσει και την έχω βάλει στη λίστα μου απο περιέργια κυρίως και στα προσεχώς όταν ξεμείνω από ταινίες που έχω ως προτεραιότητα.

MVSylvia

Member
Ludo (2020)

H πρώτη ταινία που βλέπω και κάνει αναφορά στον κορονοϊό πάνω σε έναν διάλογο :haha:

Για τους φαν των Blackmail (2018) και Αndhanhun (2018), μια ακόμα επική μαύρη ινδική κωμωδία.

Ένιωθα πως έβλεπα ένα ιδιότυπο πετυχημένο κοκτέιλ Ταραντίνο, Guy Ritchie, Αδελφών Κοέν και Wes Anderson.

O σκηνοθέτης/σεναριογράφος το έδεσε τόσο αριστοτεχνικά, που απορώ αν ξεκίνησε να γράφει από
το τέλος, τη μέση ή την αρχή για να το πετύχει. Εκεί είναι και η μαγεία της ταινίας. Αν το καλοσκεφτεί
κανείς είναι τιτάνιο έργο αυτό που έκανε. Η μία σκηνή να μπαίνει μέσα στην άλλη σε μια ασταμάτητη αλυσίδα τρέλας και αγωνίας.

Για τους φαν του είδους, τρέξτε! @romantic woman εσένα κοιτάω :haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ludo (2020)

H πρώτη ταινία που βλέπω και κάνει αναφορά στον κορονοϊό πάνω σε έναν διάλογο :haha:

Για τους φαν των Blackmail (2018) και Αndhanhun (2018), μια ακόμα επική μαύρη ινδική κωμωδία.

Ένιωθα πως έβλεπα ένα ιδιότυπο πετυχημένο κοκτέιλ Ταραντίνο, Guy Ritchie, Αδελφών Κοέν και Wes Anderson.

O σκηνοθέτης/σεναριογράφος το έδεσε τόσο αριστοτεχνικά, που απορώ αν ξεκίνησε να γράφει από
το τέλος, τη μέση ή την αρχή για να το πετύχει. Εκεί είναι και η μαγεία της ταινίας. Αν το καλοσκεφτεί
κανείς είναι τιτάνιο έργο αυτό που έκανε. Η μία σκηνή να μπαίνει μέσα στην άλλη σε μια ασταμάτητη αλυσίδα τρέλας και αγωνίας.

ψάχνω ψάχνω
η μόνη Ludo που βρήκα κάπου είναι του 2015
κάτι για ένα αρχαίο παιχνίδι λέει..αυτή είναι;;;;κάπως ιδιόρρυθμη απο το τρέιλερ που είδα

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ludo (2020)

Προσυπογράφω σε όλα!!!
μπράβο για την πρόταση σου!!
παιδιά δείτε την είτε είστε φαν του ινδικού κινηματογράφου είτε όχι θα περάσετε 2,μιση ώρες!πολύ πολύ ευχάριστα!!

Πετυχημένη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κωμωδία,ναί μαύρη κωμωδία,παρά την μεγάλη διάρκεια της είναι τόσο γρήγορη και με πολλή δράση που την βλέπεις άνετα!
Πολλές ιστορίες διαφορετικές και με πολύ εύστοχο έξυπνο γρήγορο τρόπο από μεριάς του σκηνοθέτη να εναλλάσονται,
σε σημείο που να μπερδεύεσαι αρχικά αλλά όσο ξεδιπλώνονται οι ιστορίες σιγά σιγά αλληλοσυμπληρώνονται και έρχονται και"κουμπώνουν"μεταξύ τους!!
Χαρακτήρες,ρόλοι,ερμηνείες ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕς ολες ανεξαιρέτως!
Πολύ γέλιο,πολλές"επικές"άκρως χιουμοριστικές σκηνές!
χωρίς ωστόσο να λείπει το στοιχείο της συγκίνησης και του συναισθήματος!
Ολα αυτά γέλιο,κλάμα,συγκίνηση,συναίσθημα τα "παντρεύει "τόσο μα τόσο αριστοτεχνικά ο σκηνοθέτης χάρις στο ταλέντο των ηθοποιών του!

Πολύ καλό δείγμα ινδικής κωμωδίας!!!

Last edited:

panpan

Member
The dry
Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Aaron Falk επιστρέφει στη πόλη του μετά από είκοσι χρόνια για να παραστεί στη κηδεία του παιδικού του φίλου Luke, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του και κατόπιν αυτοκτόνησε. Η υπόθεση έχει κάποια σκοτεινά σημεία, με τον Falk να δέχεται να μείνει για να τα ερευνήσει, κάτι που τον οδηγεί σε μια παλιά υπόθεση, το θάνατο μιας 17χρονης κοπέλας, για τον οποίο ήταν ύποπτος ο ίδιος!
Αρκετά καλή. Θα της έβαζα ένα 7,5/10.

MVSylvia

Member
Προσυπογράφω σε όλα!!!
μπράβο για την πρόταση σου!!
παιδιά δείτε την είτε είστε φαν του ινδικού κινηματογράφου είτε όχι θα περάσετε 2,μιση ώρες!πολύ πολύ ευχάριστα!!

Πετυχημένη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κωμωδία,ναί μαύρη κωμωδία,παρά την μεγάλη διάρκεια της είναι τόσο γρήγορη και με πολλή δράση που την βλέπεις άνετα!
Πολλές ιστορίες διαφορετικές και με πολύ εύστοχο έξυπνο γρήγορο τρόπο από μεριάς του σκηνοθέτη να εναλλάσονται,
σε σημείο που να μπερδεύεσαι αρχικά αλλά όσο ξεδιπλώνονται οι ιστορίες σιγά σιγά αλληλοσυμπληρώνονται και έρχονται και"κουμπώνουν"μεταξύ τους!!
Χαρακτήρες,ρόλοι,ερμηνείες ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕς ολες ανεξαιρέτως!
Πολύ γέλιο,πολλές"επικές"άκρως χιουμοριστικές σκηνές!
χωρίς ωστόσο να λείπει το στοιχείο της συγκίνησης και του συναισθήματος!
Ολα αυτά γέλιο,κλάμα,συγκίνηση,συναίσθημα τα "παντρεύει "τόσο μα τόσο αριστοτεχνικά ο σκηνοθέτης χάρις στο ταλέντο των ηθοποιών του!

Πολύ καλό δείγμα ινδικής κωμωδίας!!!
@romantic woman ευτυχως που εισαι και εσυ και γραφεις καλες κριτικες γιατι εγω ετσι που τα γραφω, δεν θα επειθα κανεναν να δει αυτο που προτεινω 😂

Ακομα μου ερχονται σκηνες στο μυαλο και γελαω και συνεχεια ακουω στο κεφαλι μου O Beta ji, O Babu ji (το οποιο εψαξα και ειναι οντως παλιο γνωστο τραγουδι).

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
@romantic woman ευτυχως που εισαι και εσυ και γραφεις καλες κριτικες γιατι εγω ετσι που τα γραφω, δεν θα επειθα κανεναν να δει αυτο που προτεινω 😂

Ακομα μου ερχονται σκηνες στο μυαλο και γελαω και συνεχεια ακουω στο κεφαλι μου O Beta ji, O Babu ji (το οποιο εψαξα και ειναι οντως παλιο γνωστο τραγουδι).
μια χαρά τα γράφεις
ε δεν κρατιέμαι να μην σταθώ σε μιά σκηνή από τις πάμπολες άκρως χιουμοριστικές σκηνές...που η επιτυχία τους έγκειται στο ότι τις παίζουν με τόσο μα τόσο σοβαρό ύφος
το μπουγάδιασμα,άπλωμα,στέγνωμα και σιδέρωμα άπειρων χαρτονομισμάτων ..σα να σιδερώνουν βασιλικές στολές :haha:

δεν ήταν σπόιλερ...άλλωστε η ταινία κρατάει 2μιση ώρες...

barkour

Member
ψάξε ψάξε την βρήκα:clap: χιχι,πρωταγωνιστεί και ο κουκλος Ερικ Μπάνα
άντε στα προσεχώς μου χιχι
κουκλος..... υπερεκτιμημένος και αυτος :haha:
και η ταινια προβλέψιμη ,δεν εχει αγωνια ,αργη, πολυ dry για μενα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643