MVSylvia
Member
@romantic woman ευχαριστω που με βοηθησες στην περιγραφη γιατι δεν το χω καθολου! Και τα ειπες ετσι ακριβως οπως ειναι!!
Καθηλωτική ταινία!!! Την είδα πριν λίγο στο Netflix και θέλω να την ξαναβάλω από την αρχή...Γαμάτη ταινία...
Πολύ δυνατή !! ταινία που επάξια βρίσκεται στις υποψηφιότητες για όσκαρ καλύτερης ταινίας,πρωτότυπου σεναρίου και β ανδρικού ρόλουΚαθηλωτική ταινία!!! Την είδα πριν λίγο στο Netflix και θέλω να την ξαναβάλω από την αρχή...
Αυτή τη φορά είδα την ταινία " διαβασμένη" και ομολογώ ότι σοκαρίστηκα για το πόσο εύκολο είναι να στηθεί μία δίκη ακόμη και σε δημοκρατικές κοινωνίες...
Χρόνια είχα να νιώσω τόσο έντονα συναισθήματα σε ταινία!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου άρεσαν όλα σε αυτήν την ταινία και με κράτησε σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια της!!
Καλό είναι όποιος την δεί να διαβάσει πριν κανένα άρθρο κριτικής με ανάλυση των ιστορικών δεδομένων της εποχής για να καταλάβει από ποια κινήματα προέρχονταν οι 8 κατηγορούμενοι της δίκης.
Η ταινία δεν εμβαθύνει στις προσωπικότητες των κατηγορουμένων και τρέχει λίγο γρήγορα στην αρχή, οπότε χάνεσαι ανάμεσα στα πολλά ονόματα και στα πολιτικά/κοινωνικά κινήματα...
όχι στο ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ δεν αναφέρεται τίποτε για χρήματα,καμία απολύτως σχέση,Η απλά ανακάλυψε που είναι το περισσότερο χρήμα που δεν χόρτασε ποτέ, δεν ξέρω αν το λέει αυτό στην ταινία
Μου την είχαν προτείνει και πιο παλιά και κατάφερα να τη δω.Είδα μία ακόμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ,πολύ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ταινία που σχολιάστηκε θετικά και απο τον Thano75
υποψήφια για ΟΣΚΑΡ καλύτερης ταινίας,πρωτότυπου σεναρίου,Β ανδρικού ρόλου και φυσικά Α ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ!!
Πρώτη μεγάλου μήκους ταινία!του σεναριογράφου Darius Marder με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό RIZ AHMED!
"THE SOUND OF METAL"!!!!!
Πολύ συγκινητική και βαθειά συναισθηματική ταινία...
Ενας μουσικός της heavy metal ,σχεδόν χάνει την ακοή του με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι μέχρι τότε ισορροπίες στη ζωή του....και αποφασίζει να μπεί σε μιά ομάδα υπο την καθοδήγηση ενός κωφού "καθοδηγητή"που γίνεται κατά κάποιον τρόπο ό μέντορας του για να τον μυήσει στην νέα του ζωή.
Μέσα από αυτή την ταινία ο θεατής βλέπει πως ένας άνθρωπος βιώνει στη ζωή του και περνάει τα διάφορα στάδια μιάς θλίψης που έρχεται σαν αποτέλεσμα ενός συνταρακτικού γεγονότος το οποίο ανατρέπει τα μέχρι τούδε δεδομένα της ζωής του...άρνηση.θυμός.κλπ κλπ....αποδοχή.
Ειδικά στο τελευταίο 40λεπτο καθώς η ταινία εξελίσσεται...οι εξελίξεις τρέχουν και στην προσωπική ζωή του πρωταγωνιστή ο οποίος καλείται να πάρει μεταξύ όλων των άλλων την πιό σημαντική την πιό καθοριστική απόφαση για την ζωή του!!!!!
Ταινία και ερμηνεία του πρωταγωνιστή ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΕς!ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕς!
Προς το τέλος ένοιωθα ότι δεν είχα λόγια...να πώ,πραγματικά με συνεπήρε
Από σύμπτωση την είχα και εγώ τσεκαρισμένη να την δω άμεσα."ΤΗΕ FATHER"!!!
Ηθοποιάρα. Είναι και συνθέτης κλασικής μουσικής. Μια μελωδία που συνέθεσε όταν ήταν 19 χρονώνΟ Χόπκινς
Εξαιρετικός ηθοποιός ο Sir Anthony Hopkins και ένα από τα φαβορί αν όχι ο επικρατέστερος για το φετινό Όσκαρ Α' Αντρικού ρόλου. Αν και η ταινία είναι πολύ καλή δεν την βλέπω όμως να σηκώνει το αγαλματίδιο σε αυτή την κατηγορία συγκρινόμενη με τις υπόλοιπες υποψήφιες.Από σύμπτωση την είχα και εγώ τσεκαρισμένη να την δω άμεσα.
Ηθοποιάρα. Είναι και συνθέτης κλασικής μουσικής. Μια μελωδία που συνέθεσε όταν ήταν 19 χρονών
την πρωτοάκουσε από τον Andre Rieu νομίζω το 2013.