Κινηματογραφική κουβέντα....

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Άστα να πάνε . Είδα (τρόπος του λέγειν) δυο Βραζιλιάνικα και ένα Ιταλικό και είμαι τιμωρία μόνος μου.
Κι εγώ τιμωρία με έχω. Το τι φόλες είδα τελευταίως απο περιέργια ούτε θέλω να θυμάμαι. Τις μισές τι σταμάτησα στη μέση....

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
ναι αυτό ειναι,το έψαξα και δεν βρήκα να έχει προταθεί η να έχει πάρει κάποια διάκριση...
Πολύ καλή ταινία!!!
'Έχει πολλά βραβεία στο ενεργητικό της ανάμεσα σε αυτά και Α' Αντρικού και Γυναικείου ρόλου όπως και με βραβείο σκηνοθεσίας στον Jacob Thuesen που είναι και ο άντρας της πρωταγωνίστριας και πολύ αναγνωρισμένης ηθοποιού Σοφί Γκράμπολ.
Anklaget - IMDb

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είδα το Unlocked που έπαιξε το Star τις προάλλες. Δεν είναι κακό το βασικό σενάριο (έχει να κάνει με διεθνή τρμοκρατία) με αρκετές ανατροπές, αλλά το (πολύ) τέλος χάσκει σεναριακά και φυσικά υπάρχουν οι γνωστές αμερικανιές που κερδίζουν οι καλοί, μια τύπισσα Ράμπο τους σκοτώνει όλους με μια σφαίρα όταν οι άλλοι των μυστικών υπηρεσιών δεν την πετυχαίνουν ποτέ, πέφτει από τον έκτο όροφο με τακούνια, το μέικ απ της δε χαλάει ούτε όταν πέφτει στο ποτάμι και γενικά είναι ο Κιμ Ιλ Σουνγκ και ο Τσακ Νόρις μαζί, αλλά με τακούνια. Δεν καταλαβαίνω ενώ έχουν καλή πλοκή γιατί πρέπει να βάζουν πάντα σκηνές καταστροφής, δράσης, εκρήξεων, παρατσακ τραυματισμών που είναι τόσο βαρετές (το καλύτερο σημείο για να πας για κατούρημα στις αμερικάνικες ταινίες είναι όταν ξεκινούν οι καταδιώξεις, φτιάχνεις κι ένα τοστάκι κι ακόμη καταδιώκονται, πέφτουν γέφυρες, πετάνε αυτοκίνητα) αφού ξέρεις ότι θα νικήσει ο καλός απέναντι σε όλο το σύμπαν. Τόσο μπάτζετ έχουν, πάνε και το χαλάνε σε βλακείες και στο τέλος καταστρέφουν τις ταινίες ολοσχερώς.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Επιτέλους το ΝΕΤΦΛΙΞ τον τελευταίο καιρό εμπλούτισε το περιεχόμενο του με πολλές και καλές ταινίες γιατί μέχρι πριν κάποιου μήνες με είχε απογοητεύσει ....είχε κυρίως σειρές και από ταινίες μάπες

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πολύ καλή ταινία!!!
'Έχει πολλά βραβεία στο ενεργητικό της ανάμεσα σε αυτά και Α' Αντρικού και Γυναικείου ρόλου όπως και με βραβείο σκηνοθεσίας στον Jacob Thuesen που είναι και ο άντρας της πρωταγωνίστριας και πολύ αναγνωρισμένης ηθοποιού Σοφί Γκράμπολ.
Anklaget - IMDb
είπα κι εγώ είναι δυνατόν?να πέρασε απαρατήρητο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τελικά να το δούμε η να πάμε να πετάξουμε αετό;
Αν εννοείς το Unlocked, καλύτερα δες το στημένο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού το 1997 σε επανάληψη, πιο πολύ σασπένς έχει.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Προχθές κατάφερα να δω στο Netflix την ταινία Red Dot που προτάθηκε στις προηγούμενες σελίδες. Θα συμφωνήσω ότι είναι ένα πολύ δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με απρόσμενη ανατροπή! Μου άρεσε πολύ και ειδικά οι ερμηνείες των ηθοποιών! Στον 24χρονο γιο μου όμως δεν άρεσε... Γούστα είναι αυτά...

Χθες βράδυ είδα στο Novacinema την ταινία "American animals" ή "Μια Αμερικάνικη ληστεία". Η ταινία είναι περίπου ντοκιμαντέρ...
Την βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα κυρίως για την υπόθεση της και για όσα σε βάζει να σκεφτείς.
Αναφέρεται στην "απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία τεσσάρων νεαρών ανδρών που αποπειράθηκαν να εκτελέσουν μία από τις πιο παράτολμες ληστείες έργων τέχνης στην αμερικάνικη ιστορία. Οι τέσσερις ερασιτέχνες ληστές δεν ορμώνται από κάποιο συμπαγές υλιστικό κίνητρο ούτε παρασύρονται από οποιαδήποτε επαναστατική διάθεση. Αντιθέτως, προσπαθούν να καρυκεύσουν την ανιαρή και προβλέψιμη ζωή τους με μια τεχνητή ένεση αδρεναλίνης. Ένα ενθουσιώδες μείγμα μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ που θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας..."

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Είδα το "Πλατεία Αμερικής", ελληνική παραγωγή με θέμα το ρατσισμό. Καλή, μου άρεσε. Τη βρίσκετε στο YouTube.
Όντως πολύ ωραία ταινία του Γιάννη Σακαρίδη που νομίζω κιόλας είχε βραβευτεί και σε κάποια φεστιβάλ. Έξοχος για μια ακόμα φορά ο λατρεμένος μου, ο Θεός μου:xalara:, ο πολυαγαπημένος μου :bleh: :xalara: ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ήθελα εκτός από κεφαλαία το όνομά του να το γράψω με bold και 24άρα γραμματοσειρά, αλλά κρατήθηκα....)
Κρίμα που φέτος καταδέχτηκε αυτή η ηθοποιάρα, αυτός ο Θεός, να παίξει στο πανηλίθιο σήριαλ "Σχεδόν ενήλικες" , της - όταν ο Θεός μοίραζε δημιουργικό και συγγραφικό ταλέντο, αυτή κράταγε ομπρέλα- Μυρτώς Κοντοβά (βέβαια από συντάκτρια της athens voice τί να περιμένει κανείς?) που παίζεται στο MEGA. Είπα να κάτσω να δω ένα επεισόδιο λόγω του Θεού (ε...παρντόν του Μάκη ήθελα να πω:p), αλλά και λόγω μια άλλης ύψιστης ημιθεότητας που επίσης πρωταγωνιστεί, της λατρεμένης μου Θεοδώρας Τζήμου. Το ότι κατάφερε σήριαλ φέτος με Παπαδημητρίου και Τζήμου να με κάνει να θέλω να σπάσω τις 55 ίντσες της 4Κ οθόνης μου (άμα δεν παινέσω την οθόνη μου να πέσει να σπάσει:xalara:), νομίζω πως λέει πολλά...
Ουπς χίλια συγγνώμη για το off-topic. Πάντως την "Πλατεία Αμερικής" την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα