panpan
Member
Είδα τον γάτο Bob. Όντως καλό. Θα ψάξω και αυτό το Δανέζικο που λες.
Κι εγώ τιμωρία με έχω. Το τι φόλες είδα τελευταίως απο περιέργια ούτε θέλω να θυμάμαι. Τις μισές τι σταμάτησα στη μέση....Άστα να πάνε . Είδα (τρόπος του λέγειν) δυο Βραζιλιάνικα και ένα Ιταλικό και είμαι τιμωρία μόνος μου.
Πολύ καλή ταινία!!!ναι αυτό ειναι,το έψαξα και δεν βρήκα να έχει προταθεί η να έχει πάρει κάποια διάκριση...
είπα κι εγώ είναι δυνατόν?να πέρασε απαρατήρητοΠολύ καλή ταινία!!!
'Έχει πολλά βραβεία στο ενεργητικό της ανάμεσα σε αυτά και Α' Αντρικού και Γυναικείου ρόλου όπως και με βραβείο σκηνοθεσίας στον Jacob Thuesen που είναι και ο άντρας της πρωταγωνίστριας και πολύ αναγνωρισμένης ηθοποιού Σοφί Γκράμπολ.
Anklaget - IMDb
Πέτα τον αετό μέρα και δες την νύχτα!Τελικά να το δούμε η να πάμε να πετάξουμε αετό;
Αν εννοείς το Unlocked, καλύτερα δες το στημένο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού το 1997 σε επανάληψη, πιο πολύ σασπένς έχει.Τελικά να το δούμε η να πάμε να πετάξουμε αετό;
Όντως πολύ ωραία ταινία του Γιάννη Σακαρίδη που νομίζω κιόλας είχε βραβευτεί και σε κάποια φεστιβάλ. Έξοχος για μια ακόμα φορά ο λατρεμένος μου, ο Θεός μου, ο πολυαγαπημένος μου ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ήθελα εκτός από κεφαλαία το όνομά του να το γράψω με bold και 24άρα γραμματοσειρά, αλλά κρατήθηκα....)Είδα το "Πλατεία Αμερικής", ελληνική παραγωγή με θέμα το ρατσισμό. Καλή, μου άρεσε. Τη βρίσκετε στο YouTube.