Thalassaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Ακριβώς αυτό σημαίνει η λέξη αντιπαράθεση. Η παρουσίαση ή αναφορά μιας αντίθετης άποψης όπως επίσης και η αναφορά κάποιων επιχειρημάτων ώστε να μπορεί να γίνει σύγκριση.καμία αντιπαράθεση ούτως η άλλως,άποψη εξέφρασα
Κακώς πολλοί την ερμηνεύουν ως διαξιφισμό ή διαμάχη. Όλοι μας φυσικά και εκφράζουμε προσωπικές απόψεις οι οποίες ενίοτε είναι διαφορετικές αλλά παραμένουν σεβαστές.
Προσωπικά σε αυτό το θέμα αναφέρω ταινίες που θεωρώ άνω του μετρίου εώς άριστες και απλώς παραβλέπω όσες δεν μου άρεσαν ως μη άξιες αναφοράς ακόμα και αν κάποιος άλλος μπορεί να τις θεωρεί αριστουργήματα.
Τα κριτήρια ,τα γούστα , οι προσλαμβάνουσες ακόμα και οι ανάγκες του καθενός μας όταν επιλέγουμε μια ταινία δεν μπορεί να είναι ίδιες. Κατά συνέπεια λοιπόν ούτε και οι απόψεις μας μπορούν να συμπίπτουν.
Το κύριο ζητούμενο αυτού του τόπικ θεωρώ πως είναι να μοιραζόμαστε και να παραθέτουμε τις προτάσεις μας για ταινίες κατά τη γνώμη μας άξιες θέασης με σκοπό να διευρύνουμε τους κινηματογραφικούς μας ορίζοντες. Αν και είμαι σχετικά νέο μέλος του φόρουμ εξαιτίας σας ανακάλυψα πολλές καλές ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα μου είχαν διαφύγει και για αυτό σας ευχαριστώ. Ελπίζω και οι δικές μου προτάσεις να λειτουργήσουν προς την ίδια κατεύθυνση.
Last edited: