Κινηματογραφική κουβέντα....

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Dark Waters

Η ταινία βασίζεται σε άρθρο του περιοδικού New York Times το 2016 με τίτλο "Ο δικηγόρος που έγινε ο χειρότερος εφιάλτης της DuPont". Στη ταινία διαδραματίζεται η υπόθεση του δικηγόρου Robert Bilott, εναντίον της εταιρείας παραγωγής χημικών DuPont, τα απόβλητα της οποίας μόλυναν τον υδροφόρο ορίζοντα μιας μικρής πόλης στη Δυτική Βιρτζίνια.
Στη μέση της ταινίας την σταμάτησα και έβγαλα όλα τα τηγάνια και τα κατσαρολικά μου να δω τι επίστρωση έχουν....δεν είχε τύχει να διαβάσω κάτι γι αυτή την υπόθεση που δεν άφησε ανεπηρέαστο το 99% των νοικοκυριών!....

@Thalassaki το Beasts of No Nation πάρα πολύ καλό....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Dark Waters

Η ταινία βασίζεται σε άρθρο του περιοδικού New York Times το 2016 με τίτλο "Ο δικηγόρος που έγινε ο χειρότερος εφιάλτης της DuPont". Στη ταινία διαδραματίζεται η υπόθεση του δικηγόρου Robert Bilott, εναντίον της εταιρείας παραγωγής χημικών DuPont, τα απόβλητα της οποίας μόλυναν τον υδροφόρο ορίζοντα μιας μικρής πόλης στη Δυτική Βιρτζίνια.
Στη μέση της ταινίας την σταμάτησα και έβγαλα όλα τα τηγάνια και τα κατσαρολικά μου να δω τι επίστρωση έχουν....δεν είχε τύχει να διαβάσω κάτι γι αυτή την υπόθεση που δεν άφησε ανεπηρέαστο το 99% των νοικοκυριών!....

@Thalassaki το Beasts of No Nation πάρα πολύ καλό....
επίσης πολύ καλή ταινία,ο πρωταγωνιστής στο ρόλο του δικηγόρου πολύ καλός!ενώ δεν του τόχα σε άλλες ταινίες που τον έχω δεί,δεν μου πολυάρεζε,στην συγκεκριμένη ταινία πολύ καλός!
αληθινή ιστορία...
το να τα βάζεις με κολοσσούς για να επιφέρεις δικαιοσύνη θέλει ..κότσια

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
επίσης πολύ καλή ταινία,ο πρωταγωνιστής στο ρόλο του δικηγόρου πολύ καλός!ενώ δεν του τόχα σε άλλες ταινίες που τον έχω δεί,δεν μου πολυάρεζε,στην συγκεκριμένη ταινία πολύ καλός!
αληθινή ιστορία...
το να τα βάζεις με κολοσσούς για να επιφέρεις δικαιοσύνη θέλει ..κότσια
Είδα και μία άλλη που πρότεινες εσύ το Miss Sloane....πολύ καλή!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Είδα και μία άλλη που πρότεινες εσύ το Miss Sloane....πολύ καλή!!!
α καλά αυτή είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ ,
ΔΎΟ φορές την έχω δεί.
όποιος δεν τήν είδε παρακαλώ να το κάνει χιχι
ertflix

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
προς thalassaki
To βρήκα post 2504, 3 ιουλίου 2020
Ουφ .... μου πήρε μισή ώρα να γυρνάω σελίδες πίσω να βρω το post. Όντως είχε προταθεί απο τον Yorgos μαζί με τον Αφρικανό γιατρό, επίσης πολύ καλή ταινία. Διάβασα και το δικό σου follow msg. Στις 3 Ιουλίου δεν είχα κάνει καν εγγραφή στο forum ακόμα. Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν την βρήκα με το εργαλείο της αναζήτησης. Εδώ και καιρό πριν κάνω ανάρτηση για μια ταινία πρώτα κάνω αναζήτηση για να δω αν έχει ήδη αναφερθεί ώστε να μην γίνομαι κουραστική με επαναλήψεις εκτός αν έχω να προσθέσω κάτι.
Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρίσκω αναφορές στις ταινίες ας μου τον δείξει κάποιος παρακαλώ.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρίσκω αναφορές στις ταινίες ας μου τον δείξει κάποιος παρακαλώ.
Όταν βάζεις το όνομα της ταινίας στην αναζήτηση επιλέγεις δίπλα το πεδίο "this thread"; Για να μην ψάχνει σε όλο το φόρουμ. Επίσης αν θυμάσαι ποιο μέλος έχει γράψει, μπορείς να γράψεις το όνομα του στο αντίστοιχο πεδίο.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ουφ .... μου πήρε μισή ώρα να γυρνάω σελίδες πίσω να βρω το post. Όντως είχε προταθεί απο τον Yorgos μαζί με τον Αφρικανό γιατρό, επίσης πολύ καλή ταινία. Διάβασα και το δικό σου follow msg. Στις 3 Ιουλίου δεν είχα κάνει καν εγγραφή στο forum ακόμα. Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν την βρήκα με το εργαλείο της αναζήτησης. Εδώ και καιρό πριν κάνω ανάρτηση για μια ταινία πρώτα κάνω αναζήτηση για να δω αν έχει ήδη αναφερθεί ώστε να μην γίνομαι κουραστική με επαναλήψεις εκτός αν έχω να προσθέσω κάτι.
δεν ξέρω τον τρόπο..
αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι .και άλλα άτόμα προτείνουν ταινίες που έχουν ξανασυζητηθεί,
ίσως να τόχω κάνει και εγώ
δεν γίνεται κάθε φορά να ανατρέχουμε ..πεντακόσιες σελίδες πριν να βλέπουμε..
προσωπικά δεν με ενοχλεί κάτι τέτοιο,
τα άτομα που μετέχουμε περισσότερο συνήθως ξέρουμε τι έχει γραφτεί αλλά πρόσφατα,
μέλη που δεν μετέχουν πάρα πολύ αλλά θέλουν να γράψουν δεν είναι υποχρεωμένα να ξέρουν τι έχει προηγηθεί ,ε τι πειράζει;;ξαναγίνεται συζήτηση και καινούργια ανταλλαγή απόψεων
πχ εγώ αν και παρακολουθω΄στενά το τοπικ δεν έτυχε να δω την πρόταση για ένα ντοκυμαντέρ που προτάθηκε από τον Γιωργο για τους τρίδυμους
το διάβασα από σένα αργότερα(και ακόμα δεν το είδα..δεν πρόλαβα χιχι)

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Όταν βάζεις το όνομα της ταινίας στην αναζήτηση επιλέγεις δίπλα το πεδίο "this thread"; Για να μην ψάχνει σε όλο το φόρουμ. Επίσης αν θυμάσαι ποιο μέλος έχει γράψει, μπορείς να γράψεις το όνομα του στο αντίστοιχο πεδίο.
Έτσι το έκανα με το ονομα της ταινίας και σε ελληνικά και αγγλικά και δεν το εμφάνισε. Ίσως η βάση δεδομένων προς αναζήτηση να διαγράφεται μετά απο κάποιους μήνες γιατί η ταινία είχε αναφερθεί 9 μήνες πριν. Σε άλλες περιπτώσεις έχω αναζητήσει και έχω βρει κανονικά τίτλους που είχαν αναφερθεί όπως και γενικά σε κάθε μου αναζήτηση για προορισμούς ή ότι άλλο ψάχνω.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έτσι το έκανα με το ονομα της ταινίας και σε ελληνικά και αγγλικά και δεν το εμφάνισε. Ίσως η βάση δεδομένων προς αναζήτηση να διαγράφεται μετά απο κάποιους μήνες γιατί η ταινία είχε αναφερθεί 9 μήνες πριν. Σε άλλες περιπτώσεις έχω αναζητήσει και έχω βρει κανονικά τίτλους που είχαν αναφερθεί όπως και γενικά σε κάθε μου αναζήτηση για προορισμούς ή ότι άλλο ψάχνω.
Χμ, περίεργο, δεν ξέρω γιατί τότε.
Η @katkats μήπως έχει ιδέα;

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Anyway.... Το σημαντικό είναι να ανακαλύπτουμε και να βλέπουμε καλές ταινίες. Ακόμα και αν έχουν αναφερθεί στο παρελθόν δεν βλάπτει μια ακόμα αναφορά και γνώμη. Πλουραλισμός!

MVSylvia

Member
@Thalassaki χωρις παρεξηγηση και μιας και το θεμα πηγε στο περιεχομενο των ποστ, πολλες φορες αποκαλυπτεις σοβαρα κομματια της πλοκης για τις ταινιες. Μετα το ποστ σου για το ντοκ με τους διδυμους στο νετφλιξ που στην ουσια εγραψες ολη την πλοκη, σκρολαρω γρηγορα τα ποστ σου για να μην την ξαναπαθω. Μπορεις να βαζεις κουμπακι σποιλερ γιατι καταλαβαινω οτι σε μια κριτικη πολλες φορες χρειαζεται να αναφερθεις σε σημαντικα σημεια της ταινιας. Φιλικα παντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.387
Νεότερο μέλος
Ioanna22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom