• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
μια αλλη καλή ταινια που ειδα φετος το καλοκαιρι ( μονο δυο φορες πηγα θερινό - φτου μου!) ήταν το Issiz Adam - * Πάντα Μόνος * απο την Τουρκία
ψάξτε την!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
εγώ ειδα το UP - *ψηλά στον ουρανό* και κατασυγκινήθηκα!
επιβεβλημένο να το δουν οι ταξιδιώτες του φορουμ μας!
Εγώ δεν κατασυγκινήθηκα (αλλά μου άρεσε). Μια χαρά ταινία κινουμένων σχεδίων από την Pixar, με φοβερό concept, αλλά έχουν κάνει και καλύτερες (π.χ. Wall-E) και ο πήχης είναι πολύ ψηλά.
Σίγουρα καλύτερο από το άλλο animated των ημερών, "9".

ιωαννα

Member
και εμενα μου αρεσε παρα πολυ το up! φοβερη ταινια για μικρους κ μεγαλους :clap:

επισης σας προτεινω ανεπιφυλακτα μια κουλτουρε αλλα ωραια ταινια, το φαρεναιτ 451. καταπληκτικο !:)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το "Fame" επιστρέφει

Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το remake του Fame, της βραβευμένης με δύο βραβεία Οσκαρ ταινίας του Αλαν Πάρκερ. Στη σκηνοθεσία ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης Κέβιν Τανκαρόεν, γνωστός από τη σκηνοθεσία σειρών του MTV...

η συνέχεια To

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
και εμενα μου αρεσε παρα πολυ το up! φοβερη ταινια για μικρους κ μεγαλους :clap:

επισης σας προτεινω ανεπιφυλακτα μια κουλτουρε αλλα ωραια ταινια, το φαρεναιτ 451. καταπληκτικο !:)
Θα συμφωνησω για το Up! Hταν πολυ ωραιο κ πρωτοτυπο!

Οσο για το Fahrenheit 451 προτεινω να διαβασετε το βιβλιο! Αρκετα μικρο, αλλα τρομερο και με πολυ νοημα, πραγματικα αξιζει!

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωραια ταινια βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα ειναι και η΄΄Αυγη της αποδρασης΄΄ με Κριστιαν Μπειλ. Εχει να κανει με εναν πιλοτο που βρισκεται σε αποστολη και πιανεται αιχμαλωτος απο τους ντοπιους του Λαος μετα την καταρριψη του αεροπλανου του....

neraida

Member
μια αλλη καλή ταινια που ειδα φετος το καλοκαιρι ( μονο δυο φορες πηγα θερινό - φτου μου!) ήταν το Issiz Adam - * Πάντα Μόνος * απο την Τουρκία
ψάξτε την!
τελεια η ταινια και τελεια και η μουσικη.. ιδιαιτερα το τελος σε αφηνει αφωνο..

Η ταινία ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ μιλά για τους ανθρώπους που ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδηγεί στην απομόνωση και τη μοναξιά, γι αυτούς που ενώ χρειάζονται την παρουσία άλλων ανθρώπων στη ζωή τους, τυφλώνονται από τη βοή και τη δίνη της μεγαλούπολης… για να ανοίξουν τα μάτια τους μόνο όταν είναι πολύ αργά. Το ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ είναι μια ιστορία που μιλά για φαγητό, μητέρες, παλιά τραγούδια και αγάπη, μια ιστορία πικρή, μα γεμάτη ελπίδα.

εμενα γενικα μου αρεσουν οι ταινιες που σου αφηνουν κατι στο τελος και σε επηρεαζουν σε τετοιο βαθμο ωστε να τις θυμασαι και μετα απο πολυ καιρο..

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
εγω πηγα σινεμα και ειδα το βλεπω τον θανατο σου 4 που ειναι 3d.super η ταινια.ειναι σαν να τα ζεις και εσυ ολα.:shock:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ειδε κανεις στην πρεμιερα την νεα ταινια του almodovar?αν ναι, περιμενω σχολια please!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
εγω πηγα σινεμα και ειδα το βλεπω τον θανατο σου 4 που ειναι 3d.super η ταινια.ειναι σαν να τα ζεις και εσυ ολα.:shock:
Μάλλον είναι η πρώτη 3D ταινία που είδες....

Τώρα, ως προς την ποιότητα της ταινίας, ούτε την είδα, ούτε θα διαννούμουνα ποτέ να τη δώ. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν χειρότερη ακόμα κι από ταινία με το Will Smith (δύσκολο επίτευγμα...)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα