getxowoman
Member
εγω ειδα αυτες τις μερες το volver και το los abrazos rotos του almodovar και δεν μου καναν καμμια ιδιαιτερη αισθηση!
Ο συγκεκριμενος σκηνοθετης εχει την ιδια συνταγη και την επαναλαμβανει! Βαρετος!
εγω ειδα αυτες τις μερες το volver και το los abrazos rotos του almodovar και δεν μου καναν καμμια ιδιαιτερη αισθηση!
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Σταμάτησα να βλέπω τις ταινίες του κάπου μετά του Μίλα της. Απλά βαρέθηκα! :roll:Ο συγκεκριμενος σκηνοθετης εχει την ιδια συνταγη και την επαναλαμβανει! Βαρετος!
Βγαινω απο το θεμα αλλα αυτα που γραφεις , μπορει να μην ηταν σκοπος σου, ακουγονται πολυ εθνικιστικα...Σου κανει εντυπωση που βλεπεις θεματα οπως οι γερμανοι ειναι φιλοι μας? και οι τουρκοι δε θα γινουν ποτε φιλοι μας... και τι συνεπειες θα υποστουμε απο τετοιες φιλιες? δε καταλαβαινω...Σε εναν ταξιδευτη που σκοπος του ειναι να γνωρισει το κοσμο και νεες χωρες με την εννοια οχι μονο του τοπου αλλα κυριως των ανθρωπων και του πολιτισμου τους δεν ταιριαζει αυτη η φραση.....Προσφατα ειδα σε dvd το ΄΄εναντιωση΄΄....καλη ταινια που βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα απο την εποχη των ναζι που ειχαν βαλει σκοπο να εξωντωσουν τους εβραιους....δεν υποστηριζω καμια πλευρα αλλα αυτα που εγιναν τοτε δεν τιμουν κανενα....και μου κανει εντυπωσει που βλεπω κατι θεματα στο φορουμ οπως ΄΄οι γερμανοι ειναι φιλοι μας΄΄ ουτε οι γερμανοι, ουτε οι ιταλοι, ουτε οι τουρκοι θα γινουν ποτε φιλοι μας....εαν θελουμε το καταλαβαινουμε......εαν οχι...τοτε θα υποστουμε και τις συνεπειες.
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω ως προς το στραγγισμένο πια από καινοτομική διάθεση σενάριο των ταινιών του, αλλά θα διαφωνήσω ως προς τη σκηνοθετική προσέγγιση, καθώς σε κάθε ταινία υπάρχει τουλάχιστον μια ακόμα κινηματογραφιστική καινοτομία.Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Σταμάτησα να βλέπω τις ταινίες του κάπου μετά του Μίλα της. Απλά βαρέθηκα! :roll:
....και μου κανει εντυπωσει που βλεπω κατι θεματα στο φορουμ οπως ΄΄οι γερμανοι ειναι φιλοι μας΄΄ ουτε οι γερμανοι, ουτε οι ιταλοι, ουτε οι τουρκοι θα γινουν ποτε φιλοι μας....εαν θελουμε το καταλαβαινουμε......εαν οχι...τοτε θα υποστουμε και τις συνεπειες.
Πού στο καλό την είδες? Την είχα δει στο σινεμά όταν πρωτοπαίχτηκε, και ψάχνω ανεπιτυχώς το DVD έκτοτε... (Δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε DVD).πριν λιγο ειδα την ταινια "all invisible children"
νομιζω οτι ολα τα μελη πρεπει να την δουν..