• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κατασχέσεις πλοίων στην GA Ferries για χρέη 19 εκατ. ευρώ

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ας μην συγκρινουμε ανόμοια: Αλλο ο ανθρωπακος που καταφευγει στο νοσοκομειο με το φοβο της ζωης του και της υγειας του και αλλο οι επιχειρηματικες δραστηριοτητες του εφοπλιστικου κεφαλαιου. Η εξίσωση ειναι απλως απαραδεκτη: Ο ενας μιζωνει για να σωσει την υγεια του και ο αλλος για το παντεσπανι του. Δεν μπορει να έχουν την ιδια ηθικη απαξια: υπάρχει και το ενστικτο της επιβίωσης!
Και δεδομενου οτι το ελληνικο κρατος προϋπηρξε ιστορικα του καπταν Μάκη και θα εξακολουθησει να υπαρχει και μετά απο αυτόν, θεωρώ οτι αυτό πρωτο επέτρεψε να υπάρχουν οι συνθήκες για να δράσει ετσι ο καπταν Μάκης και όχι δυστυχώς όχι μόνο αυτός. Αλίμονο αν πιστεύετε οτι ο καθε καπταν Μάκης διαμόρφωνε μονος του και κατά το δοκούν και ερήμην του κράτους ή ακόμη περισσότερο ενάντια στη θέληση του κράτους τις συνθήκες της δράσης του.
Αλλίμονο στους εργαζόμενους!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Με διεθνή διαγωνισμό του ΟΛΠ η εκποίηση των «Δημητρούλα», «Ανθή-Μαρίνα», «Ρομίλντα» κ

Αθήνα
Σε εκποίηση και απομάκρυνση των πλοίων «Δημητρούλα», «Ανθή-Μαρίνα», «Ρομίλντα», «Μιλένα», «Μαρίνα», «Ροδάνθη» και «Νταλιάνα» προχωρά ο ΟΛΠ με ανοιχτό διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό.

Της απόφασης αυτής προηγήθηκε απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που έκρινε ότι τα πλοία αυτά είναι επικίνδυνα και επιβλαβή και δημιουργούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ακτοπλοΐας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης, «το πρόβλημα των ανενεργών εγκαταλελειμμένων από τους ιδιοκτήτες τους πλοίων στο Λιμάνι του Πειραιά είναι πρωτίστως θέμα προστασίας του περιβάλλοντος και δευτερευόντως οικονομικό».

Συνεχεια εδω:
in.gr - Με διεθνή διαγωνισμό του ΟΛΠ η εκποίηση των «Δημητρούλα», «Ανθή-Μαρίνα», «Ρομίλντα» και «Μιλένα» - Ειδήσεις - Οικονομία

Απορια: Για σκραπ θα πωληθουν αραγε;

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Πίνακας των πλοίων και τιμών εκκίνησης.

1 Ε/Γ Ο/Γ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 1.277.000
2. Ε/Γ Ο/Γ ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝA 2.128.000
3. Ε/Γ Ο/Γ ΡΟΜΙΛΝΤΑ 979.000
4. Ε/Γ Ο/Γ ΜΙΛΕΝA 957.000
5. Ε/Γ Ο/Γ ΜΑΡΙΝA 1.309.000
6. Ε/Γ Ο/Γ ΡΟΔΑΝΘΗ 1.383.000
7. Ε/Γ Ο/Γ ΝΤΑΛΙΑΝΑ Πρώτο ΘΕΜΑ online : Μαζεύουν τα πλοία ? φαντάσματα από το λιμάνι του Πειραιά - Οικονομία

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Απορια: Για σκραπ θα πωληθουν αραγε;
αν και ευχαριστουμε για την ειδηση ειναι εμφανές οτι προκειται περι παραπληροφορησης. μία επίσκεψη στο σαιτ του καπτα Μακη αρκεί..
G.A. Ferries is an independent ferry service operator sailing to and from all the Greek Isles and Italy.
G.A. Ferries are fast modern and safe vessels
G.A. FERRIES - Daily to the Greek Islands and Italy
άκου το Ρομίλντα, ο θρύλος της Μαγχης κ του Αιγαίου < 1 εκατ...​

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Πωλείται η αγαπημένη μου Ρομίλντα? Την αγοράζω!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πωλείται η αγαπημένη μου Ρομίλντα? Την αγοράζω!!!
Ρε τραβα αγορασε κανα φουσκωτο να ανεβοκατεβαινεις τον Ταμεση , που θες και την Ρομιλντα!!:haha:

Υ.Γ Δημητρουλα forever!

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Τύλιξε μου ένα Ανθή Μαρίνα για το σπίτι... :p

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μπροστά στη Ρομίλντα, η Δημητρούλα είναι λουξ κρουαζιερόπλοιο!!!

ΥΓ. Ποιον τάμεση ρε, με τόση βροχή εδώ, το φουσκωτό θα μου χρειαστεί για να πηγαίνω στο tube :haha:

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Πίνακας των πλοίων και τιμών εκκίνησης.

1 Ε/Γ Ο/Γ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 1.277.000
2. Ε/Γ Ο/Γ ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝA 2.128.000
3. Ε/Γ Ο/Γ ΡΟΜΙΛΝΤΑ 979.000
4. Ε/Γ Ο/Γ ΜΙΛΕΝA 957.000
5. Ε/Γ Ο/Γ ΜΑΡΙΝA 1.309.000
6. Ε/Γ Ο/Γ ΡΟΔΑΝΘΗ 1.383.000
7. Ε/Γ Ο/Γ ΝΤΑΛΙΑΝΑ
Πολύ καλές οι τιμές λέω να πάω δυο τρία ;)

fotast

Member
Οι ιτμές έπεσαν(χθεσινή ανακοίνωση ΟΛΠ).

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ: 1.021.000
ΜΙΛΕΝΑ: 765.000
ΝΤΑΛΙΑΝΑ: 766.000
ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ:1.702.00
ΡΟΔΑΝΘΗ:1.106.00
ΡΟΜΙΛΝΤΑ:783.000
ΜΑΡΙΝΑ:1.047.000

Τι λέτε?Να κάνουμε κίνηση για αγορά τώρα η να περιμένουμε?

Σκέψου να αγοράζαμε όλοι μαζί ένα..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ΡΟΜΙΛΝΤΑ:783.000
Τι λέτε?Να κάνουμε κίνηση για αγορά τώρα η να περιμένουμε?
ακριβώς είναι 783.200. εγώ είμαι μέσα, βάζω αβλεπί τα 200. η τιμή των πλοίων είναι κάτω από την αξία τους για scrap άρα το κέρδος εξασφαλισμένο. εκτός από τη Ρομίλντα φυσικά που την κρατάμε για τις βόλτες μας στο Αιγαίο.
όλα αυτά εννοείται πλην της περίπτωσης που υπάρχει παρέμβαση από το Lugano. θα γίνει μια αγορά 3 πλοίων και θα ψάχνονται όλοι...:haha:

fotast

Member
ακριβώς είναι 783.200. εγώ είμαι μέσα, βάζω αβλεπί τα 200. η τιμή των πλοίων είναι κάτω από την αξία τους για scrap άρα το κέρδος εξασφαλισμένο. εκτός από τη Ρομίλντα φυσικά που την κρατάμε για τις βόλτες μας στο Αιγαίο.
όλα αυτά εννοείται πλην της περίπτωσης που υπάρχει παρέμβαση από το Lugano. θα γίνει μια αγορά 3 πλοίων και θα ψάχνονται όλοι...:haha:
Ειχα κόψει τα κατοστάρικα(δεν θα κάνουμε κάποια παζάρια?) και βρήκες να βάλεις τα 200:lol:

Τα υπόλοιπα για τιμές σκράπ,Lugano κτλ ειναι προχωρημένα για μένα:lol:

Για ένα πλοίο πήγαινα(κατόπιν ψηφοφορίας) για βόλτες μόνον:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie