• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κατασχέσεις πλοίων στην GA Ferries για χρέη 19 εκατ. ευρώ

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η σημαία GA συνεχίζει να κυματίζει άραγες??:roll: Πάντως αξέχαστο θα μου μείνει το ταξίδι με το Ρομίλντα Πειραιάς - Ιος, νομίζω κάναμε κανά 15ωρο γιατί είχε καιρό και δεν μπορούσε να "δέσει" στη Νάξο... Τουλάχιστον όταν ζήτησα καμπίνα μου δώσανε μία δωρεάν! Είδατε τυχερά το Ρομίλντα? Οχι πείτε μου, στο Bluestar θα σας δίνανε τσαμπέ κρεβάτι? Τσ τσ τσ...

Τις καμπίνες στο Δημητρούλα τις δοκίμασες ποτέ? Ευτυχώς!! που ήσουν με το Ρομίλντα...

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Με την αγαπημενη μας Δημητρουλα εχω ταξιδεψει σε καμπινα.
Ειναι αυτο που λενε ουτε στον εχθρο μου

_antonis_

Member
Η σημαία GA συνεχίζει να κυματίζει άραγες??:roll: Πάντως αξέχαστο θα μου μείνει το ταξίδι με το Ρομίλντα Πειραιάς - Ιος, νομίζω κάναμε κανά 15ωρο γιατί είχε καιρό και δεν μπορούσε να "δέσει" στη Νάξο... Τουλάχιστον όταν ζήτησα καμπίνα μου δώσανε μία δωρεάν! Είδατε τυχερά το Ρομίλντα? Οχι πείτε μου, στο Bluestar θα σας δίνανε τσαμπέ κρεβάτι? Τσ τσ τσ...
Ωραίο, αλλά λίγο...15ωρο...Ποιός είχε τη τύχη να έρθει ποτέ Κάρπαθο και να κάνει κανένα 30ωρο...και βάλε...αχ...δοξασμένα χρόνια!!!

Στο μπλου σταρ δε δίνουν καμπίνα δωρεάν γιατί δε προλαβαίνουν, δεν κάνει 15 ώρες που ήταν η περίπτωσή σου!!!! :D

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Εγώ πάντως την πρώτη φορά που είχα έρθει στην Κάρπαθο, έκανα 25 ώρες!! Καλά ήταν?? :haha:

_antonis_

Member
Εγώ πάντως την πρώτη φορά που είχα έρθει στην Κάρπαθο, έκανα 25 ώρες!! Καλά ήταν?? :haha:
Όχι βέβαια, ούτε καν πλησίασες το ρεκόρ...είσαι ευχαριστημένη; Πρέπει να ειστρέψει το Νταλιάνα και να κάνει 31 ώρες αλλά να είσαι μέσα!! :bleh: Καλά, ήρθες με 25 ώρες τη πρώτη φορά και αντί να μη θέλεις να ξανακούσεις για Κάρπαθο, όσο πάει και πορώνεσαι...Ο μαζοχισμός του έλληνα, ε; :haha:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Όχι βέβαια, ούτε καν πλησίασες το ρεκόρ...είσαι ευχαριστημένη; Πρέπει να ειστρέψει το Νταλιάνα και να κάνει 31 ώρες αλλά να είσαι μέσα!! :bleh: Καλά, ήρθες με 25 ώρες τη πρώτη φορά και αντί να μη θέλεις να ξανακούσεις για Κάρπαθο, όσο πάει και πορώνεσαι...Ο μαζοχισμός του έλληνα, ε; :haha:
:haha: άστα να πάνε... και μάλιστα κατάστρωμα, χωρίς καμπίνα!! :bleh:

_antonis_

Member
:haha: άστα να πάνε... και μάλιστα κατάστρωμα, χωρίς καμπίνα!! :bleh:
Ήδη με πιάνει ναυτία όμως...πραγματικά...μόνο με την σκέψη...άσε που έχω κακομάθει πια όλο αεροπλάνο και αεροπλάνο και ειναι και επιδοτούμενα, όταν κοπεί η επιδότηση να δώ που θα βρίσκω λεφτά για τα ακριβά εισητήρια! Γιατί το καράβι το χω ξεχάσει εντελώς-δεν υπάρχει περίπτωση!!!!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μετά από διαταγή του εισαγγελέα
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα μη δεδουλευμένα σε ναυτικούς της GA Ferries

Αθήνα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση στην οποία θα καταθέσουν δεκάδες Έλληνες ναυτικοί που εργάζονται στα υπό κατάσχεση πλοία της GA Ferries του Γεράσιμου Αγούδημου, καταγγέλοντας ότι δεν τους καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα, διέταξε ο εισαγγελέας Πειραιά.

Αν μετά την ολοκληρωση της εξέτασης προκύψουν ευθύνες των υπεύθυνων της πλοιοκτήτριας εταιρείας θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, το οποίο θα υλοποιήσουν οι Λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σημειώνεται ότι και τα επτά πλοία του Γεράσιμου Αγούδημου έχουν σταματήσει τα δρομολόγιά τους προς τα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μετά την προσφυγή στη Δικαιοσύνη δύο εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών, του ΟΛΠ και τουλάχιστον τριών επισκευαστικών εταιρειών.Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
αυτό συν τους 550 ανέργους που προέκυψαν από αυτήν την υπόθεση, είναι τα άσχημα της ιστορίας. πρέπει να λυθούν και τα 2 θέματα άμεσα, και όταν λέω λύση δεν εννοώ σβήσιμο χρεών ούτε να ξαναβγούν αυτοί τα ερείπια στο αιγαίο. το θετικό είναι ότι ξεβρώμισε η θάλασσα από αυτούς τους σκυλοπνίχτες.
..
.. Οι 550 εκτος απο του οτι εμειναν ανεργοι ηταν και απληρωτοι απο 6μηνου....κατα τα αλλα οι επιδοτησεις για τις αγονες γραμμες πηγαν στις τσεπες των εφοπληστων και μονον...........

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
..
.. Οι 550 εκτος απο του οτι εμειναν ανεργοι ηταν και απληρωτοι απο 6μηνου....κατα τα αλλα οι επιδοτησεις για τις αγονες γραμμες πηγαν στις τσεπες των εφοπληστων και μονον...........
Θαλασσινές ιστορίες
Το αντίστοιχο στεριανό παράδειγμα είναι των χιλιάδων Ναουσαίων που έμειναν τελικά άνεργοι παρά τα δις των ενισχυσεων που κατέληξαν στις τσεπες των κλωστουφαντουργών (ονόματα δε λέμε, επαγγελματίες δε θίγουμε)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Θαλασσινές ιστορίες
Το αντίστοιχο στεριανό παράδειγμα είναι των χιλιάδων Ναουσαίων που έμειναν τελικά άνεργοι παρά τα δις των ενισχυσεων που κατέληξαν στις τσεπες των κλωστουφαντουργών (ονόματα δε λέμε, επαγγελματίες δε θίγουμε)
..
.με ..ολα αυτα και τοσα αλλα που συμβαινουν κανεις δεν μας πειθει οτι θα βγουμε απο το τουνελ...και το τραγικο ειναι οτι αυτοι που το λενε το πιστευουν κιολλας!!:mad:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
προς Anny: και βέβαια προτιμω Ρομίλντα! η Dorotija καταλαβαίνει το πνεύμα ενός καραβολάτρη. ευρωπαική κατασκευή που έγραψε ιστορία σαν Pride of Canterbury στη Μάγχη. ούτε και καταλαβαίνει από θάλασσα. το Δημητρούλα καλό πλοίο αν και υπηρέτησε τη γείτονα για πολλά χρόνια σαν Verga, έρχεται μακράν δεύτερο στις προτιμήσεις. μακάρι να ξαναδούμε το Ρομίλντα αλλά κυρίως την εταιρεία. όταν συνειδητοποιήσουν μερικοί τη μορφή των πραγματων που έρχεται (βλ. Zeus Palace, Europa Palace του Grimaldi, τριτοκοσμικά πληρώματα με ελάχιστους έλληνες στη σύνθεσή τους) θα αποζητήσουν τον καπτα Μάκη και τα πλοία του που υπηρέτησαν την άγονη όσο κανείς. ας δοκιμαστούν κι οι άλλοι και τα λέμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom