• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κατασχέσεις πλοίων στην GA Ferries για χρέη 19 εκατ. ευρώ

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Υποθέτω πως θα βρεθεί κάποιος άλλος θαλασσοπνίχτης να τα εξαγοράσει και να τα ναυπηγήσει εκ νέου! :roll:

Κι εγώ ψηφίζω Ρομίλντα! :clap:

XRISTOS71

Member
με την παλιοπηνελόπη και την Δημητρούλαμουγιάσου έχω γράψει πολλά πολλά μίλια στο αιγαίο ....αλησμόνητες καταστάσεις

κρίμα για τους ναυτικούς που δεν έφταιξαν σε τίποτα να μένουν χωρίς δουλειά.
ο κάπτεν Μάκης ετοιμάζεται για άλλα πράγματα ...

_antonis_

Member
Ότι και να λέτε, σίγουρα στο Νταλιάνα θα πληοδοτήσουν οι περισσότεροι!!! Δε συγκρίνεται.....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Περα απο την πλακα ομως:
Χωρίς πλοίο μένουν οι Φούρνοι μετά το «λουκέτο» της GA Ferries
Ικαρία

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση μένει το νησί των Φούρνων, καθώς το πλοίο «Μαρίνα» της GA Ferries, η οποία «βούλιαξε» στα χρέη, ήταν το μοναδικό που εξυπηρετούσε το νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου.Οι Φούρνοι είχαν μείνει χωρίς πλοίο εδώ και δύο εβδομάδες και ο εφιάλτης της απομόνωσης που βιώνουν οι κάτοικοι του νησιού θα συνεχιστεί.
Τα πλοία της GA Ferries μέχρι σήμερα εξυπηρετούσαν γραμμές στο Αιγαίο και το δρομολόγιο Ικαρία-Φούρνοι-Σάμος, ήταν το μοναδικό που εξυπηρετούσε το νησί των Φούρνων.
Πέραν αυτής της γραμμής, η GA Ferries εκτελούσε δρομολόγια στην γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Φολέγανδρος – Σίκινος – Ίος – Σαντορίνη – Ανάφη και επιστροφή, καθώς και στη γραμμή Πειραιάς – ΠάροςΝάξος – Ίος – Σαντορίνη – Ανάφη.
Οι γραμμές αυτές από την 1η Νοεμβρίου θα εξυπηρετούνται από άλλες ναυτιλιακές εταιρείες.
www.in.gr

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
Περα απο την πλακα ομως:
Χωρίς πλοίο μένουν οι Φούρνοι μετά το «λουκέτο» της GA Ferries
Ικαρία

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση μένει το νησί των Φούρνων, καθώς το πλοίο «Μαρίνα» της GA Ferries, η οποία «βούλιαξε» στα χρέη, ήταν το μοναδικό που εξυπηρετούσε το νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου.Οι Φούρνοι είχαν μείνει χωρίς πλοίο εδώ και δύο εβδομάδες και ο εφιάλτης της απομόνωσης που βιώνουν οι κάτοικοι του νησιού θα συνεχιστεί.
Τα πλοία της GA Ferries μέχρι σήμερα εξυπηρετούσαν γραμμές στο Αιγαίο και το δρομολόγιο Ικαρία-Φούρνοι-Σάμος, ήταν το μοναδικό που εξυπηρετούσε το νησί των Φούρνων.
Πέραν αυτής της γραμμής, η GA Ferries εκτελούσε δρομολόγια στην γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Φολέγανδρος – Σίκινος – Ίος – Σαντορίνη – Ανάφη και επιστροφή, καθώς και στη γραμμή Πειραιάς – ΠάροςΝάξος – Ίος – Σαντορίνη – Ανάφη.
Οι γραμμές αυτές από την 1η Νοεμβρίου θα εξυπηρετούνται από άλλες ναυτιλιακές εταιρείες.
www.in.gr
αυτό συν τους 550 ανέργους που προέκυψαν από αυτήν την υπόθεση, είναι τα άσχημα της ιστορίας. πρέπει να λυθούν και τα 2 θέματα άμεσα, και όταν λέω λύση δεν εννοώ σβήσιμο χρεών ούτε να ξαναβγούν αυτοί τα ερείπια στο αιγαίο. το θετικό είναι ότι ξεβρώμισε η θάλασσα από αυτούς τους σκυλοπνίχτες.

_antonis_

Member
Η πλάκα δεν είναι αυτή που κάνουμε εμείς τώρα. Η πλάκα είναι όταν έχουν αναλάβει κάποια δρομολόγια και τότε κάνουν 2-3 εβδομάδες να περάσουν παρόλο που δεν είχαν κατασχεθεί πλοία. Τα ξέρω αυτά, τα έχω ζήσει και θυμάμαι πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν όσο περισσότερο καιρό έκανε να περάσει ένα απο αυτά τα πλοία. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ''κόπηκαν'' και έβαλαν άλλα που δεν καθυστερούν ούτε 5λεπτο και σωθήκαμε!!! Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και σε αυτά τα νησιά! Μπορεί να θυμάστε που πρίν κανένα 6-9μηνο έδειχνε στις ειδήσεις την Κάρπαθο και ότι είχε να περάσει πλοίο 20 μέρες, ε; Γλιτώσαμε!!! Με τους σκυλοπνίχτες!!! Μα που είναι το Νταλιάνα μου;;;;

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Πιστεύω ότι το Μαρίνα είναι μακράν το πλέον ιστορικό πλοίο! Μα φέτος κάθε φορά που ξεκινούσε έμενε στα μισά της διαδρομής! Προτείνω ο κος Μάκης να πουλήσει την ταπεινή βιλίτσα του στο Λαγονήσι (θυμάμαι καλά?) και να πληρώσει τους άνεργους ναυτικούς, να χτίζουν ξέρουν, να πληρώνουν όχι??:mad:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Για χρέη της τάξεως των 19 εκατομμυρίων ευρώ βρίσκονται πλέον «δεμένα» και κατεσχεμένα όλα τα πλοία του στόλου της GA Ferries του Γεράσιμου Αγούδημου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία.
Κατεσχεμένα βρίσκονται πλέον τα εξής πλοία της G&A Ferries:
το «Μιλένα» από τη ΣΑΝΚΟ και τον ΟΛΠ,
:klaps::klaps::klaps:

είχα τη μεγάλη τιμή:haha: να ταξιδέψω :3519: καλοκαίρι του 2007 για Ικαρία με το "Μιλένα".
Εφυγα απο τον Πειραιά γύρω στις 20 το βράδυ και έφτασα στον Αγ. Κήρυκο γύρω στις 8 το πρωί!

Κρίμα!:(

Attachments

_antonis_

Member
:klaps::klaps::klaps:

είχα τη μεγάλη τιμή:haha: να ταξιδέψω :3519: καλοκαίρι του 2007 για Ικαρία με το "Μιλένα".
Εφυγα απο τον Πειραιά γύρω στις 20 το βράδυ και έφτασα στον Αγ. Κήρυκο γύρω στις 8 το πρωί!

Κρίμα!:(
kk

Άστο! Δε σε φτάνει, ούτε 1, ούτε 2 ούτε 5 ταξίδια για να νιώσεις πραγματικά τη πολυτέλεια να ταξιδεύεις με αυτά τα πλοία. Ευτυχώς εγώ υπήρξα τυχερός στο θέμα, τα έχω νιώσει στο πετσί μου...

GTS

Member
Αγαπητή Μένια, έτσι νομίζεις γίνονται οι περιουσίες? Πληρώνοντας? Ναι, στο Λαγονήσι είναι το σπίτι του (με μία τεράστια άγκυρα στο κήπο, τρομάρα του)

Εγώ ίσως είμαι από τους τυχερούς, όσες φορές έχω ταξιδέψει με πλοίο, όλα πήγαν καλά, κανένα απρόοπτο. Αλλά αεροπλανάκι και πάλι αεροπλανάκι....

fotast

Member
Νομίζω ότι είχε προσπαθήσει νά αυτοκτονήσει πρίν λίγους μήνες.

Τώρα αλήθεια ή ψέμματα,ποιός ξέρει?

Τό σπίτι πάντως "βγάζει μάτια".

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Η σημαία GA συνεχίζει να κυματίζει άραγες??:roll: Πάντως αξέχαστο θα μου μείνει το ταξίδι με το Ρομίλντα Πειραιάς - Ιος, νομίζω κάναμε κανά 15ωρο γιατί είχε καιρό και δεν μπορούσε να "δέσει" στη Νάξο... Τουλάχιστον όταν ζήτησα καμπίνα μου δώσανε μία δωρεάν! Είδατε τυχερά το Ρομίλντα? Οχι πείτε μου, στο Bluestar θα σας δίνανε τσαμπέ κρεβάτι? Τσ τσ τσ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom