Εγω απλα θα ηθελα να προσθέσω και στο σχόλιο αλλα και σε προηγούμενο οτι πλεον τα περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία δεν αποτελούνται από ενα ατομο ωστε να ξεχάσει να ειδοποιησει τον επιβάτη...υπάρχουν γραφεία που ειδικεύονται που θέλεις να πας αλλα εχουν πακέτα και εμπειρία για Ανατολή,Ασία δλδ από αραβικά Εμιράτα ως κίνα αλλα ειδικεύονται στην νότιο Αμερική ψάξιμο θελει και αυτό όπως ολα.δεν μιλαω για τα γραφεία κράχτες που υπάρχουν στην Συγγρού και στο λιμάνι και τα γραφεία στην πλειονότητα τους προσφέρουν βοήθεια,'προστασία' σε δύσκολους προορισμούς ειδικά αν δεν πάτε με γκρουπ,ακομα και επιστροφή χρημάτων ανάλογα την περιπτωση,δεν υπάρχουν μυστικά site που το ευρύ κοινό δεν εχει πρόσβαση και για αυτό αυτοι τα παίρνουν φθηνά,απλα ανάλογα το γραφείο και ανάλογα την συμφωνία που κλεινει με αεροπορική κ ξενοδοχείο προσαρμόζει πολλές φορές την προμήθεια του ωστε να φαινεται σε εμάς πιο δελεαστικό.Σας εχει τυχη να βγαλετε εισητηρια απο πρακτοριο, η αεροπορικη να αλλαξει την ωρα πτησης και ενω εαν ειχατε κλεισει απευθειας στην αεροπορικη θα σας ερχοταν ενα ωραιοτατο ενημερωτικο e-mail, ο πρακτορας το ξεχασε και εσεις χασατε την πτηση ενω βρισκοσασταν 10 ωρες μακρια απο Ελλαδα; Εγω λεω ναι στον πρακτορα, αρκει να τον ξερω...και μην μου πει κανεις οτι πρεπει να τσεκαρω συνεχως τα δρομολογια ακομη και στις διακοπες μου, γιατι θα εχει δικιο.. Shit happens ....