• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Καλοκαιρινές διακοπές 2018

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστώ ψιλε. Απο οτι διάβασα αφού δεν θα έχουμε μεταφορικό είναι καλυτερα να μείνουμε στην Απολλωνία αφού το βράδυ εκεί μαζεύονται οι περισσότεροι. Σκεφτομασταν και Φολέγανδρο αλλά μετα απο αναζήτηση είδαμε ότι είναι κάπως ακριβή και στη διαμονή και τα ακτοπλοϊκά
Απολλωνία - Αρτεμώνας είναι 800 μέτρα περπάτημα από το μονοπάτι. Δεν έχεις πρόβλημα σ'αυτό, καλύτερες συνθήκες θα βρεις στον Αρτεμώνα, ψάξτο. Η Φολέγαδρος όντως έχει πάρει την άνω βόλτα σε τιμές εδώ και καιρό.
Πικρή αλήθεια και είναι κρίμα, γι αυτό το υπέροχο νησάκι να υπάρχει τέτοια ακρίβεια.

ΝΕΛΗ

Member
Θα σε παραπεμπψω στα αντίστοιχα τοπικ της Σίφνου, όπου θα βρεις εξαιρετική πληροφόρηση:
https://www.travelstories.gr/community/forums/Νησιά-Αιγαίου.12/?prefix_id=178

Κοντολογίς, αυτό που έχω να θυμάμαι είναι ένα πολύ όμορφο νησί, με τον οικισμό του Κάστρου να είναι από τα πιο ωραία και γραφικά χωριά των κυκλάδων, καλή νυχτερινή ζωή με ποιότητα, όχι σαβούρα, φοβερή τοπική κουζίνα, πράσινο σχετικά για Κυκλάδες, και καλές παραλίες, όχι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, πεντακάθαρες μεν αλλά δεν είναι αυτό που φημίζεται το συγκεκριμένο νησί. Για διαμονή θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το χωριό Αρτεμώνας, που ειναι όμορφο, ήσυχο και πολύ κοντά στη χώρα.
Μήπως μπορείς να μου δώσεις ακόμα ενα νησί ως εναλλακτική σε περίπτωση που δεν βολεψει η Σίφνος?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μήπως μπορείς να μου δώσεις ακόμα ενα νησί ως εναλλακτική σε περίπτωση που δεν βολεψει η Σίφνος?
Το χωρίς αυτοκίνητο είναι λίγο ζόρι, αυτό με προβληματίζει. Είδα και τα νησιά που έχετε πάει.
Να κοιτάξεις προς Σέριφο, αν και παλι δεν έχει σε καμία περίπτωση τις συγκοινωνίες της Σίφνου, αλλα με λεωφορεία και ταξί, γίνεται δουλειά.
Αλλιως μετά πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις για μικρά νησάκια, που το αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο (πχ Κίμωλος, μικρές Κυκλάδες κ.α.)

ΝΕΛΗ

Member
Το χωρίς αυτοκίνητο είναι λίγο ζόρι, αυτό με προβληματίζει. Είδα και τα νησιά που έχετε πάει.
Να κοιτάξεις προς Σέριφο, αν και παλι δεν έχει σε καμία περίπτωση τις συγκοινωνίες της Σίφνου, αλλα με λεωφορεία και ταξί, γίνεται δουλειά.
Αλλιως μετά πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις για μικρά νησάκια, που το αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο (πχ Κίμωλος, μικρές Κυκλάδες κ.α.)
Μπορεί να νοικιασουμε μηχανάκι για δυο-τρεις μέρες αλλά ναι το αυτοκίνητο όπως και να το κάνουμε είναι απαραίτητο.. Σε ευχαριστώ θα δω και αυτές τις προτάσεις.

ΝΕΛΗ

Member
Εψαξα για Σίφνο αλλά δεν ξετρελαθηκα με τις παραλίες και εμένα γενικά μου αρέσουν οι ωραίες παραλίες. Αν πάμε Σέριφο και δούμε όσα γίνεται με το λεωφορείο και για δυο-τρεις μέρες νοικιασουμε μηχανάκι αξίζει?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εψαξα για Σίφνο αλλά δεν ξετρελαθηκα με τις παραλίες και εμένα γενικά μου αρέσουν οι ωραίες παραλίες. Αν πάμε Σέριφο και δούμε όσα γίνεται με το λεωφορείο και για δυο-τρεις μέρες νοικιασουμε μηχανάκι αξίζει?
Φυσικά και αξίζει, έχει πολύ καλές παραλίες η Σέριφος και μια πανέμορφη χώρα. Ακριβώς όπως το θέτεις, με λεωφορείο και μηχανάκι θα δεις τα πάντα. Κλείσε απο τώρα όμως γιατί ειναι δύσκολο το θέμα ενοικιαζόμενα σ'αυτο το νησί. Μιλάω και για διαμονή αλλά και για μέσο. Επίσης οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες.

rulakigo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Φυσικά και αξίζει, έχει πολύ καλές παραλίες η Σέριφος και μια πανέμορφη χώρα. Ακριβώς όπως το θέτεις, με λεωφορείο και μηχανάκι θα δεις τα πάντα. Κλείσε απο τώρα όμως γιατί ειναι δύσκολο το θέμα ενοικιαζόμενα σ'αυτο το νησί. Μιλάω και για διαμονή αλλά και για μέσο. Επίσης οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες.
Καλημέρα παιδια!! Σέριφο είχα πάει πέρυσι και το είχα συνδυάσει με Σίκινο και Φολέγανδρο. Για συγκοινωνίες δε μπορώ να σου πω γιατί πάντα έχουμε μαζί μας αυτοκίνητο, αλλά θυμάμαι να πετυχαίνω συχνά λεωφορεία στο δρόμο. Από παραλίες λέει πολλά, εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ ο Άγιος Σώστης.
Είχα πάει γύρω στις 20 Ιουλίου και δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να βρω διαμονή (περίπου 10 μέρες νωρίτερα είχα κλέισει). Είχα μείνει στη χώρα με 40 ευρώ το βράδυ νομίζω.
Οι τιμές μου φάνηκαν κλασσικές τιμές κυκλάδων, τσιμπημένα ήταν στην πλατεία στο δημαρχείο που μια πράσινη την πληρώνεις 4 ευρώ. Στα άλλα μπαράκια όμως μέσα στα στενά που πηγαίναμε για κοτέιλ οι τιμές μου φάνηκαν φυσιολογικές.
Η Σέριφος μου άφησε μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και ξετρελάθηκα με τη χώρα της ενώ κρατούσα μικρό καλάθι γενικότερα.

ΝΕΛΗ

Member
Καλημέρα παιδια!! Σέριφο είχα πάει πέρυσι και το είχα συνδυάσει με Σίκινο και Φολέγανδρο. Για συγκοινωνίες δε μπορώ να σου πω γιατί πάντα έχουμε μαζί μας αυτοκίνητο, αλλά θυμάμαι να πετυχαίνω συχνά λεωφορεία στο δρόμο. Από παραλίες λέει πολλά, εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ ο Άγιος Σώστης.
Είχα πάει γύρω στις 20 Ιουλίου και δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να βρω διαμονή (περίπου 10 μέρες νωρίτερα είχα κλέισει). Είχα μείνει στη χώρα με 40 ευρώ το βράδυ νομίζω.
Οι τιμές μου φάνηκαν κλασσικές τιμές κυκλάδων, τσιμπημένα ήταν στην πλατεία στο δημαρχείο που μια πράσινη την πληρώνεις 4 ευρώ. Στα άλλα μπαράκια όμως μέσα στα στενά που πηγαίναμε για κοτέιλ οι τιμές μου φάνηκαν φυσιολογικές.
Η Σέριφος μου άφησε μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και ξετρελάθηκα με τη χώρα της ενώ κρατούσα μικρό καλάθι γενικότερα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ;) Ναι θα αρχίσω να ψάχνω μην το αφήσω τελευταία στιγμή. Για διαμονή που πιστεύετε ότι είναι καλύτερα? Από ότι διάβασα οι πιο πολλοί λένε στο Λιβάδι.

Angeliki_Ker

New Member
Καλησπέρα και από εμένα! Γνωρίζει κανείς πού θα μπορούσα να ψάξω για οικονομικότερη διαμονή στη Νάξο, εντός Αυγούστου; Δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δεν μπορώ να πάρω άδεια εντός Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου και από μία πρώτη ματιά που έριξα, οι τιμές είναι αποθαρρυντικές. Ευχαριστώ πολύ!

maria91

Member
Καλησπέρα και από εμένα! Γνωρίζει κανείς πού θα μπορούσα να ψάξω για οικονομικότερη διαμονή στη Νάξο, εντός Αυγούστου; Δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δεν μπορώ να πάρω άδεια εντός Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου και από μία πρώτη ματιά που έριξα, οι τιμές είναι αποθαρρυντικές. Ευχαριστώ πολύ!
Κοιτα σε airbnb αν και δε νομιζω οτι θα βρεις καμια διαφορα..ειναι ηδη πολυ αργα για να κλεσεις φθηνα για διακοπες εκεινο τον μηνα..μπες και στο trivago ισως καποιο δωματιο/ξενοδοχειο που χεις δει booking να το χει εκει φθηνοτερα

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Έχω βρει με μια αναζήτηση το ANTONIO STUDIOS με μια αναζήτηση, με 75€ τη βραδιά το δίκλινο, αν σε ενδιαφέρει. Είναι κοντά στη χώρα.

Angeliki_Ker

New Member
Έχω βρει με μια αναζήτηση το ANTONIO STUDIOS με μια αναζήτηση, με 75€ τη βραδιά το δίκλινο, αν σε ενδιαφέρει. Είναι κοντά στη χώρα.
Σ' ευχαριστώ πολύ, εννοείται ότι θα το κοιτάξω κι αυτό! Νομίζω ότι κάτι βρίσκω, κάπως νορμάλ αν και προς Καστράκι, λίγο πιο απομακρυσμένα αλλά θα έχω αυτοκίνητο. Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom