Vasileti
Member
Νομίζω ότι η αυξητική πορεία στις τιμές θα συνεχισθεί μια και η χώρα εκχωρείται συστηματικά στα συμφέροντα που φιλοδοξούν να την κάνουν κορυφαίο προορισμό μέχρι το 2030, ενώ οι ιθαγενείς καμαρώνουν που η Κασσιόπη πχ δόθηκε για 4 εκατ. ευρώ λες και ήταν μια μαιζονέτα.Το ίδιο γίνεται και στην ιδιωτική περιουσία, οπότε οι Έλληνες μπορεί να ξαναγυρίσουν στα χωριά τους όπως πριν το '80 και ίσως δεν θα έχουν καν τη δυνατότητα να κλείνουν, όπως μου συνέβη σε ξενοδοχείο προσανατολισμένο μόνο σε Άγγλους, αγορασμένο από Εγγλέζο και σε ξενοδοχείο στη χαλκιδική fully booked.
Ας μας πεί ο tripakias αν ακούει.
Psios3 σέβομαι τις πολύ καλές πληροφορίες σου που έχω δει κατά καιρούς, η Σίφνος μου φαίνεται καλή επιλογή. Είχες σχολιάσει για φθηνά δωδεκάνησα εκτός από Αστυπάλαια, που βρήκα τώρα με την αναζήτηση? κάτι λίγο πιο πράσινο?
Ας μας πεί ο tripakias αν ακούει.
Psios3 σέβομαι τις πολύ καλές πληροφορίες σου που έχω δει κατά καιρούς, η Σίφνος μου φαίνεται καλή επιλογή. Είχες σχολιάσει για φθηνά δωδεκάνησα εκτός από Αστυπάλαια, που βρήκα τώρα με την αναζήτηση? κάτι λίγο πιο πράσινο?