Έχω ακούσει και για Σικελία αλλά που?Μα μπορεις να κανεις μπανιο, απλα θα βαλεις πολυ πολυ πολυ βαθια το χερι στην τσεπη.
Αλλιως, οπως ειπωθηκε και δοκιμασμενη καλοκαιρι, Σικελια.
Έχω ακούσει και για Σικελία αλλά που?Μα μπορεις να κανεις μπανιο, απλα θα βαλεις πολυ πολυ πολυ βαθια το χερι στην τσεπη.
Αλλιως, οπως ειπωθηκε και δοκιμασμενη καλοκαιρι, Σικελια.
Η Κορωνιδα ειναι η Cefalu αλλα θα βουτηξετε και εξω απο το Παλερμο και την Ταρμινα.Έχω ακούσει και για Σικελία αλλά που?
Για βάση διαμονή το Σαλέρνο και ενοικίαση μηχανής για τουρ στο Αμάλφι 2 μέρες; έχετε προτάσεις συμβουλές;;; ευχαριστώΑν εννοείς Σαλέρνο τότε η διαδρομή από Σαλέρνο έως το Σορρέντο που περνά από Αμάλφι και Ποζιτάνο είναι καμιά 60 αριά χιλιόμετρα. Λόγω όμως του δύσκολου δρόμου είναι κανένα 2ώρο σε διάρκεια σε νορμάλ συνθήκες. Καθώς όμως το καλοκαίρι γίνεται ο κακός χαμός στην περιοχή μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερη ώρα.
Ως διαδρομή όμως είναι πανέμορφη.
Θα πάμε 4-5 βραδια μαξ! Δεν εχει καλές παραλίες κανενα; Σικελία πού; Ευχαριστω για την απαντησηCinque Terre είναι πιο γραφικά, πανέμορφα πολύχρωμα ,νιώθεις Ιταλία. Amalfi μου φάνηκε πιο τουριστικό και δεν τρελαθηκα με την αρχιτεκτονική, ο τουρισμός εχει αλλοιώσει τα παραθαλάσσια μέρη. Δεν μας ειπες για ποσες μερες θα πατε ομως γιατι Cinque terre δεν είναι για πολλές μέρες, τη μέρα λιγο ασφυκτικά με κόσμο φαντάζομαι τον Ιούλιο και καλές παραλιες δύσκολο (είχα πάει Πασχα βέβαια και δεν έχω άποψη) Αν έχετε πολλές μέρες μπορείτε να συνδυάσετε με λίγη Τοσκάνη αλλιώς για αισθηση διακοπών τότε Amalfi που έχει πιο πολλές επιλογές σε παραλίες .Επίσης για Ιούλιο παίζει και η Σικελία με υπέροχα μερη αν δεν έχετε πάει
Δε πας για παραλιες σε κανενα μερος που προανεφερες..πας για βολτες,για τοπια,για το φαγητο κλπ..αν θες παραλιες τοτε κοιτα Σικελια ή Ελλαδα ή Μαλτα(κ αυτη με επιφυλαξη)..ωστοσο εγω προτεινω κοστιερα αλλα να ξερετε οι τιμες ειναι Μυκονου και βαλε...Θα πάμε 4-5 βραδια μαξ! Δεν εχει καλές παραλίες κανενα; Σικελία πού; Ευχαριστω για την απαντηση
Σικελία πού; Ευχαριστώ!!Δε πας για παραλιες σε κανενα μερος που προανεφερες..πας για βολτες,για τοπια,για το φαγητο κλπ..αν θες παραλιες τοτε κοιτα Σικελια ή Ελλαδα ή Μαλτα(κ αυτη με επιφυλαξη)..ωστοσο εγω προτεινω κοστιερα αλλα να ξερετε οι τιμες ειναι Μυκονου και βαλε...
Σικελία πού; Ευχαριστώ!!