ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Νότια Ιταλία τη πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι καλά; θα έχει ηρεμήσει η κίνηση;
Μια χαρά θα είναι... Και η τρελή ζέστη του Αυγούστου θα έχει περάσει, και οι παραλίες θα είναι πιο χαλαρές και όλα πιο ήσυχα σε σχέση με Ιούλιο - Αύγουστο.Νότια Ιταλία τη πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι καλά; θα έχει ηρεμήσει η κίνηση;
Αν είναι το πρώτο σας ταξίδι στην Ιταλία θα πρότεινα Ρώμη και Φλωρεντία. Δώσε μας λίγα στοιχεία για τι τύπου ταξιδιώτες είσαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε τις προτάσεις μαςΚαλησπέρα σας !Θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα σχετικά με το ταξίδι που θέλω να κάνω στην Ιταλία ,αρχές Ιουλίου με τον άντρα μου .Μια βδομάδα είναι και θα πάμε από Θεσσαλονίκη .Σίγουρα σε μια βδομάδα δεν μπορούμε να πάμε σε πολλες περιοχές γι'αυτό θέλω την γνώμη σας σχετικά με το τι να κάνουμε .Ευχαριστώ !!!
Θ Η μετακίνηση με μέσα τοπικά (λεωφορεία ,τρένα ,μέτρο )
Καλησπέρα Viaggi σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου .Σκέφτηκα και εγώ για Ρώμη απλά θα είναι καλοκαίρι .Ίσως πάμε και τέλη Ιουνίου γι'αυτό θα ήθελα να πάμε κάπου παραλιακα και ωραία .Δεν θα νοικιάσουμε αμάξι θα μετακινηθουμε με τα μέσα .Έχεις να προτείνεις κάτι καλό ??Αν είναι το πρώτο σας ταξίδι στην Ιταλία θα πρότεινα Ρώμη και Φλωρεντία. Δώσε μας λίγα στοιχεία για τι τύπου ταξιδιώτες είσαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε τις προτάσεις μας
Πρώτη επιλογή προτείνω Νάπολη και Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, προσωπικά θεωρώ τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό στην Ιταλία. Εναλλακτικά Γένοβα, Πόρτο Φίνο, Τσίνκουε Τέρρε.Καλησπέρα Viaggi σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου .Σκέφτηκα και εγώ για Ρώμη απλά θα είναι καλοκαίρι .Ίσως πάμε και τέλη Ιουνίου γι'αυτό θα ήθελα να πάμε κάπου παραλιακα και ωραία .Δεν θα νοικιάσουμε αμάξι θα μετακινηθουμε με τα μέσα .Έχεις να προτείνεις κάτι καλό ??
Έχει παραλίες για μπάνιο ??Πρώτη επιλογή προτείνω Νάπολη και Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, προσωπικά θεωρώ τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό στην Ιταλία. Εναλλακτικά Γένοβα, Πόρτο Φίνο, Τσίνκουε Τέρρε.
Παραλίες σε Ποζιτάνο, Αμάλφι οι πιο διάσημες!Έχει παραλίες για μπάνιο ??
Ευχαριστώ πολύ!!Παραλίες σε Ποζιτάνο, Αμάλφι οι πιο διάσημες!