Ιταλία Καλοκαιρινές διακοπές στην Ιταλία

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Στη Βορεια Ιταλια αποκλειεται να βγει στην ιδια τιμη, οπως ειπε η @coco_ . Πρωτα κλειστε διαμονη να δειτε τα μαντατα και μετα αποφασιστε κατι τετοιο. Εκτος αν πατε καμπινγκ που θα ριξει το κοστος
Σε αναζητήσεις βρίσκω αξιόλογα airbnb με ~100€ / βραδιά και τα αεροπορικά (με Aegean) στα 380€ flex για 4 άτομα!
Συγνώμη, αλλα εδω στην Ελλάδα τα 380€ δεν φτάνουν για 4 άτομα ούτε για να πας Κυκλάδες με πλοίο και κατάστρωμα!

paefstra

Member
Σε αναζητήσεις βρίσκω αξιόλογα airbnb με ~100€ / βραδιά και τα αεροπορικά (με Aegean) στα 380€ flex για 4 άτομα!
Συγνώμη, αλλα εδω στην Ελλάδα τα 380€ δεν φτάνουν για 4 άτομα ούτε για να πας Κυκλάδες με πλοίο και κατάστρωμα!
Επικροτω την αποφαση, εξαλλου κι εγω μονο εξωτερικο παω διακοπες το καλοκαιρι. Απλα εκοψα την Ιταλια κατακαλοκαιρο γιατι κανει υπερβολικη ζεστη. Επικροτω και γιατι θα τρωγοπινετε ποιοτικοτερα απο Κυκλαδες και με χαμηλοτερες τιμες.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Εγώ το έγραψα συνολικά σαν κόστος, για να το έχετε υποψη σας! Δεν υπολογιζεις κόστος μετακίνησης, parking (που δεν είναι κ αμελητέο), κόστος πρόσβασης στην παραλία & το φαγητό δεν θα έλεγα ότι είναι φθηνότερο.

Btw 380Ε πας Σεριφο με το συμβατικό (2 ενηλικες, 2 παιδια +αυτοκινητο) & βρισκεις κατάλυμμα γυρω στα 100Ε. Οι παραλίες είναι δωρεάν καθώς δεν υπάρχουν οργανωμένες και το φαγητό αρκετά φθηνότερο (σίγουρα όμως προτιμώ την ποιότητα της Ιταλίας).

Aν αξίζει? Σίγουρα αξίζει (αλλά οχι αν το ζητούμενο ειναι η θάλασσα) & θα περάσετε super, απλά αναφέρω τα παραπάνω για να μην υποεκτιμουμε καποια φορά την συνολική εικόνα των εξόδων.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν ξέρω αν έχεις βγάλει αεροπορικά και για που, αλλά υπάρχει και η επιλογή να κάνετε τα μπάνια σας στις λίμνες της βόρειας Ιταλίας. Δεν ξέρω πόσο κόσμο μαζεύουν το καλοκαίρι, ούτε αν σας αρέσει κάτι τέτοιο, αλλά αν βρείτε ένα κατάλυμα σε κάποιο χωριουδάκι γύρω απο τη λίμνη Κόμο παράδειγμα μετά μπορείτε να μετακινειστε με το αυτοκίνητο περιφερειακά της λίμνης να κάνετε μπάνιο στα σημεία που κάνουν μπάνιο και να δείτε και όμορφα μέρη! Λέω εγώ τώρα...

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Δεν ξέρω αν έχεις βγάλει αεροπορικά και για που, αλλά υπάρχει και η επιλογή να κάνετε τα μπάνια σας στις λίμνες της βόρειας Ιταλίας. Δεν ξέρω πόσο κόσμο μαζεύουν το καλοκαίρι, ούτε αν σας αρέσει κάτι τέτοιο, αλλά αν βρείτε ένα κατάλυμα σε κάποιο χωριουδάκι γύρω απο τη λίμνη Κόμο παράδειγμα μετά μπορείτε να μετακινειστε με το αυτοκίνητο περιφερειακά της λίμνης να κάνετε μπάνιο στα σημεία που κάνουν μπάνιο και να δείτε και όμορφα μέρη! Λέω εγώ τώρα...
Για αντίστοιχο στυλ διακοπών & η Garda μας άρεσε πολυ!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για αντίστοιχο στυλ διακοπών & η Garda μας άρεσε πολυ!
Τυχαία την ανέφερα τη Κόμο. Η Γκάρτνα είναι ακόμα καλύτερη αν κάποιος έχει μικρά παιδιά. Υπάρχουν και τα υδάτινα πάρκα εκεί. Επίσης στις πιο μικρές λίμνες υπάρχουν οργανωμένες κατασκηνώσεις με πισίνες κτλ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.644
Νεότερο μέλος
MikeJA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom