giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Τι ωραιες οι νυχτερινες φωτογραφιες στο Isola Bella! Οπως και εκεινη που το φεγγαρι μοιαζει σαν να το καρφωσαν πανω στον βραχο!
Το like ειναι λιγο, παταω ΟΥΑΟΥ![]()
Τι ωραιες οι νυχτερινες φωτογραφιες στο Isola Bella! Οπως και εκεινη που το φεγγαρι μοιαζει σαν να το καρφωσαν πανω στον βραχο!
Το like ειναι λιγο, παταω ΟΥΑΟΥ![]()
Κρίμα και για πολλά μέρη ακόμα. Δυστυχώς σαμιών οι μέρες ήταν λίγες. Το ήξερα και επέλεξα τρείς πόλεις. Και πολλά είδαμε για τόσες λίγες μέρες. Αλλά όπως λέω και στο πρώτο κεφάλαιο είμαι τυχερός που έστω κι έτσι πήρα μια γεύση από Σικελία που τόσο ήθελα.Κριμα που δεν εκανες τη βολτα σου στο Castelmola...καλή θεα αλλα και το πασίγνωστο bar turrisi, αξιοθεατο απο μονο του..
Δεν το ένοιωσα το τρέξιμο γιατί οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων δεν ήταν μεγάλες και δεν υπήρχε καμιά ταλαιπωρία. Ούτε ένοιωσα ότι ένα μέρος ήθελα να το δω περισσότερο. Και η Ταορμίνα και η Cefalu είναι μικρές. Στην Ταορμίνα ήθελα κάτι παραπάνω περισσότερο για να πάμε σε 2-3 ακόμα ωραία μέρη που έχει κοντά της. Η Cefalu ήταν ότι έπρεπε για 7 ώρες. Μου άρεσε αλλά ευτυχώς δεν έβαλα διανυκτέρευση. Προτίμησα Παλέρμο. Το οποίο σαφώς είναι για 2-3 μέρες τουλάχιστον. Προσωπικά δεν θα ήθελα να εξαντλήσω τις τρείς διαθέσιμες μέρες στη Σικελία σε ένα μόνο μέρος. Δεν το μετανιώνω γιατί απόλαυσα και τις τρείς πόλεις και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.Ωραία μέρα αλλα στο τρέξιμο βρε παιδιά. Συμπέρασμα:σαν την Ταορμίνα δεν έχει και μάλλον είστε κρυουλιάριδες!
Δε διαφωνώ, απλά εγω ισως δεν το έκανα ή θα το έκανα με νοικιασμένο αυτοκίνητο γιατί με κουράζουν τα μέσα μεταφοράς. Σημασία έχει ότι σε εσάς άρεσε!Δεν το ένοιωσα το τρέξιμο γιατί οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων δεν ήταν μεγάλες και δεν υπήρχε καμιά ταλαιπωρία. Ούτε ένοιωσα ότι ένα μέρος ήθελα να το δω περισσότερο. Και η Ταορμίνα και η Cefalu είναι μικρές. Στην Ταορμίνα ήθελα κάτι παραπάνω περισσότερο για να πάμε σε 2-3 ακόμα ωραία μέρη που έχει κοντά της. Η Cefalu ήταν ότι έπρεπε για 7 ώρες. Μου άρεσε αλλά ευτυχώς δεν έβαλα διανυκτέρευση. Προτίμησα Παλέρμο. Το οποίο σαφώς είναι για 2-3 μέρες τουλάχιστον. Προσωπικά δεν θα ήθελα να εξαντλήσω τις τρείς διαθέσιμες μέρες στη Σικελία σε ένα μόνο μέρος. Δεν το μετανιώνω γιατί απόλαυσα και τις τρείς πόλεις και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.
Σίγουρα οι κρύες θάλασσες δεν είναι το καλύτερο μου. Όντως είμαστε κρυουλιάριδες!
Α μπα αποφεύγω την οδήγηση στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής. Νομίζω πως η μόνη φορά που θα νοικιάσω αυτοκίνητο θα είναι στην Ισλανδία. Το θεωρώ παιχνιδάκι για μένα να κλείνω εισιτήρια, να πηγαίνω από το ένα μέρος στο άλλο με λεωφορεία και τρένα και να γνωρίζω σταθμούς. Μ' αρέσει! Άσε εγώ δεν κουράζομαι ποτέ, είμαι ειδική περίπτωση μη το ψάχνειςΔε διαφωνώ, απλά εγω ισως δεν το έκανα ή θα το έκανα με νοικιασμένο αυτοκίνητο γιατί με κουράζουν τα μέσα μεταφοράς. Σημασία έχει ότι σε εσάς άρεσε!
Cefalu: καλα βρε συ εδω εχεις ενα φορουμ με φιλους (ολοι μια παρέα ειμαστε), που πολλοι εχουν πάει δεκαδες φορες στα μερη αυτα, και συμβουλευεσαι τυχαρπαστα σαιτ που γραφει ο τζον απο το μισιγκαν κ η μαιρη απο τη ναμιμπια? Αισχος, μην επαναληφθεί γιατι θα σε επιπληξω σφοδροτερα.
Πραγματικά ούτε πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να ήταν κάτι τέτοιο.Τα "σιδερα" που ειπες στην παραλια ηταν οι προκατασκευες των μπαρ των υπολοιπων Lido που αργησαν να εγκατασταθουν φετος. Τωρα ειναι γεματη βεβαια απο αυτα.
Μάλλον πολυ νέος είσαι ακόμα και δε σ κουράζει η βαβούρα!Α μπα αποφεύγω την οδήγηση στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής. Νομίζω πως η μόνη φορά που θα νοικιάσω αυτοκίνητο θα είναι στην Ισλανδία. Το θεωρώ παιχνιδάκι για μένα να κλείνω εισιτήρια, να πηγαίνω από το ένα μέρος στο άλλο με λεωφορεία και τρένα και να γνωρίζω σταθμούς. Μ' αρέσει! Άσε εγώ δεν κουράζομαι ποτέ, είμαι ειδική περίπτωση μη το ψάχνεις![]()