giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Δεν θα στο πωΠες μου πως δεν έφαγες gelato σε τσουρέκι από Brioscia....Μόνο αυτό πες μου..
Δεν θα στο πωΠες μου πως δεν έφαγες gelato σε τσουρέκι από Brioscia....Μόνο αυτό πες μου..
Και τώρα να ήμουν εκεί δεν θα με χαλούσε. Μια χαρά είναι το Παλέρμο. Εξωτικό αν μη τι άλλο!Πολύ όμορφο το Palermo,ενω από την προηγούμενη μέρα σας ειχα απογοητευτει. Τι ωραία κτίρια, τι φοινικας και κακό, τι πλατείες, και ωραια σαντουιτσάκια! Κι εμένα η cassata μου αρέσει, να είχαμε μία! Αντε και περιμένουμε να δουμε ενα μπάνιο στη θάλασσα με τα όλα του!
Παλι ο καημενος ο Rose θα την πληρωσει;;;;Ίσως να φταίει που ο Rose ήταν αρκετά αρνητικός και με επηρέασε.
Χα, χα, χα! Θεια Δικη !!!!ς ξαφνικά χτυπάει η καμπάνα δίπλα στο αυτί μου! Η αντίδραση μου έπρεπε να καταγραφεί για να γελάσει κάθε πικραμένος!
χαχαχα όχι αλλά πάντα η αρνητικότητα με επηρεάζει! Σίγουρα δεν φταίει ο Rose για την εικόνα της KalsaΠαλι ο καημενος ο Rose θα την πληρωσει;;;;
Χα, χα, χα! Θεια Δικη !!!!
Κι εμείς ξανακάναμε διακοπές μαζί σου. Σε ευχαριστούμε πολύ!Ωραία ήταν. Με την ιστορία αυτή έκανα ξανά διακοπές!
Να είσαι καλά Μάκη. Σ' ευχαριστώ πολύ. Και αυτή την ιστορία την ευχαριστήθηκα κι ελπίζω κι εσείς.ο τρόπος που γράφεις τις ιστορίες σου Γιάννη κάνει αυτά τα όμορφα μέρη ακόμη ομορφότερα, οι πανέμορφες φωτογραφίες σου και οι χρηστικές πληροφορίες σου είναι το κάτι άλλο. Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι σου και σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός και να ταξιδεύεις.
ελπίζω κάποια μέρα να πατήσω και εγώ τα άγια χώματα της Σικελίας.
Ευχαριστούμε.Πολύ ωραίο το ταξιδι σας, σιγα μην ξεχασουμε τον Rose,που δε μιλούσε, δελαλούσε! Πραγματικά η Μεσόγειος ειναι πανέμορφη, αξεπέραστη ομορφιά, γεύσεις, ιστορία, όλα ωραία τα'χει!