skoumpi
Member
Καλώς τους! Και ευχαριστώ.
χαίρομαι που οι πληροφορίες φάνηκαν χρήσιμες. Στην υγειά σας και περιμένουμε τη συνέχεια. Τη Λάσα τη ξεπέταξες στα γρήγορα βρε παιδάκι μου Δώσε καμιά φωτογραφία στο λαόΑντε να παίρνουμε και την ανηφόρα σιγά σιγά!
και η προθυμία του να μας ευχαριστήσει μας έμεινε αξέχαστη.
Σε όλο το ταξίδι νομίζω πως το καλύτερο φαγητό το φάγαμε στη Λάσα. Φυσικά γιακ!!!! Στις τέσσερις μέρες που μείναμε εκεί φάγαμε όλα τα ντόπια εδέσματα σε πολλές παραλλαγές. Από τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό είναι το Dunya Restaurant και το μαγαζί που μας πρότεινε ο Σταύρος Ganglamedo cafe bar restaurant. Σταύρο και Ιωάννα να ξέρετε ήπιαμε κάτι μπύρες στην υγειά σας όσο ήμασταν εκεί, αφού καταφέραμε να συνέρθουμε κάπως από το υψόμετρο! Στην υγεία σας λοιπόν!!!! Αυτό που δεν μας άρεσε καθόλου ήταν το New Mandala. Αν εξαιρέσεις την ωραία θέα από την ταράτσα του μαγαζιού στην πλατεία το Barkhor, το φαγητό ήταν μέτριο και η καθαριότητα ανύπαρκτη.
Δεν τελείωσα με τη Λάσα..... Θα επανέλθω!!χαίρομαι που οι πληροφορίες φάνηκαν χρήσιμες. Στην υγειά σας και περιμένουμε τη συνέχεια. Τη Λάσα τη ξεπέταξες στα γρήγορα βρε παιδάκι μου Δώσε καμιά φωτογραφία στο λαό