Άσε άσε αυτοί είναι περισσότερο εκπαιδευμένοι απο εμάς! Μη ξεχνάς οτι έχουν μάθει να ζουν ανάμεσα σε 1,4 δισεκατομμύρια συμπατριώτες τους!!Υπάρχει κι άλλος λαός που κλέβει στις ουρές και μάλιστα περισσότερο από τους Ελληνάρες? Απίστευτο! Έπρεπε να τους δείξετε ότι ΕΜΕΙΣ μπορούμε καλύτερα και να περάσετε μπροστά μπροστά!
Ετσι ακριβώς είναι!! Αν θέλετε να δείτε και εικόνες χτυπήστε "Yao long hair"και θα θαυμάσετε αυες τις μακρομαλλούσες κυρίες!Εκεί ζουν και κάποιες μειονότητες νομίζω από τις πιο ενδιαφέρουσες ήταν οι Yao. Οι γυναίκες έχουν πολύ μακριά μαύρα μαλλιά. Τα κορίτσια κόβουν τα μαλλιά τους μόνο μια φορά περίπου όταν είναι 16 χρονών, με αυτό τον τρόπο δείχνουν ότι είναι έτοιμες για γάμο. Τα ανύπαντρα κορίτσια δεν δείχνουν τα μαλλιά τους ενώ στις παντρεμένες επιτρέπεται. Τέλος λένε ότι λούζουν τα μαλλιά τους με ρυζόνερο και γι’ αυτό μπορούν και τα διατηρούν τόσο μακριά και υγιή .
Το Γκουιλίν είναι μια όμορφη πόλη! Το δυνατό του χαρτί είναι το φυσικό τοπίο. Την άλλη μέρα θα πηγαίναμε κρουαζιέρα στο Li Rιver!!!
τι ωραία πράματα μαθαίνεις κανείς εδώ μέσα!!!!
τις μισω ....εγω δεκαπεντε χρονια τα μακραινω και εχω τα μισαΕτσι ακριβώς είναι!! Αν θέλετε να δείτε και εικόνες χτυπήστε "Yao long hair"και θα θαυμάσετε αυες τις μακρομαλλούσες κυρίες!
Δε μου το 'χες πει νωρίτερα να ρωτήσω ολα τα μυστικά!!! Λοιπον κανόνισε το επόμενο ταξίδι σου να είναι για εκεί ωστε να μάθεις απο πρώτο χέρι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια πλούσια κώμη!τις μισω ....εγω δεκαπεντε χρονια τα μακραινω και εχω τα μισα
κατα τ'αλλα τελεια ιστορια και πληροφοριες!!!
Σαγκάη-Γκουιλίν 189$Δε συνεχίζεις σιγά-σιγά και την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία?
Αν μπορείς δώσε και πληροφορίες για τις εσωτερικές πτήσεις που χρησιμοποίησες.