Γράφεις για το ταξίδι με το τρένο. Πόση ώρα είναι το ταξίδι με το τρένο? Ποιος είναι ο τελικός σταθμός στην Λάσα? Γιατί το θεωρείς τόσο σημαντικό?Αντε να παίρνουμε και την ανηφόρα σιγά σιγά!
Ήδη από την πρώτη μέρα που φτάσαμε στην Κίνα μας ενημέρωσε η Sicily (η κοπέλα από το πρακτορείο) ότι έχει πρόβλημα στο να βρει εισιτήρια για το τρένο (Σιάν –Λάσα) και μας πρότεινε να πάμε με αεροπλάνο και να πληρώσει αυτή τη διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου. Πολύ επαγγελματικό μεν…… αλλά εμείς θέλαμε να ταξιδέψουμε με το τρένο.
Δυστυχώς τελικά πήγαμε με αεροπλάνο ! Θα κάναμε 35 ωρες απο Σιάν για Λάσα. Αυτό που ήθελα να ζήσω ήταν η εμπειρία του τρένου και το υπέροχο τοπίο. Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως ενώ το ταξίδι θα ήταν 35 ωρες αυτό που άξιζε πολύ ήταν περίπου 5-7 ώρες!Skoumpi μου διαβάζω την ιστορία σου με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. ΄Το ξέρεις γράφω και εγώ για την Κίνα και συμπληρώνω την εικόνα που έχω με τις δικές σου εμπειρίες.
Γράφεις για το ταξίδι με το τρένο. Πόση ώρα είναι το ταξίδι με το τρένο? Ποιος είναι ο τελικός σταθμός στην Λάσα? Γιατί το θεωρείς τόσο σημαντικό?
Ευχαριστώ για όλα!Εσωτερικές πτήσεις
Σαγκάη-Γκουιλίν 189$
Γκουιλίν- Σιαν 93$
Σιαν- Λασα δεν το γνωρίζω γιατί είχαμε κλείσει να πάμε με τρενο αλλα τελικά
μας είπε οτι δεν μπορει να βρει εισιτήρια και ανελαβε
αυτή το επιπλεον κόστος
Λάσα- Πεκίνο 328$
Ευχαριστώ για όλα!Αντωνη υαπάρχουν αεροδρόμια στο Sichuan αλλα οχι στο πάρκο!
Δες αν θέλεις... Sichuan Airport : Sichuan Travel Guide : Sichuan Tourist Information
Πρέπει να διαλέξει πόλη για να βρεις πτήση! Αν πας προς εκείνα τα μέρη δες αν χωράει το πρόγραμμα σου και το Leshan Giant Buddha!!! Ειναι υπέροχο...