Ισραήλ Ισραηλ

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Το πλανο μου ειναι να φτασω Παρασκευη κ αναλογα με το ποσο χρονο θα κανω στο αεροδρομιο, ειτε να προλαβω συγκοινωνια για Τελ Αβιβ, ειτε αν εχει σταματησει η συγκοινωνια να βρω ταξι ή σερουτ αν υπαρχουν, η shuttle.
Αν θυμάμαι σωστά, ούτε τα ταξί δουλεύουν από Παρασκευή απόγευμα. Πάντως στην άφιξη δεν αργείς τόσο στο αεροδρόμιο. Στην αναχώρηση είναι πιο σχολαστικοί.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Τελ Αβίβ σε ποια περιοχή μένουμε; Μου πρότεινε κάποιος Neve Tzedek, ισχύει;
Επίσης, γράφετε ότι έχει απίθανη νυχτερινή ζωή. Τι πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί κανείς για νυχτερινή ζωή ή φαγητό;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τελ Αβίβ σε ποια περιοχή μένουμε; Μου πρότεινε κάποιος Neve Tzedek, ισχύει;
Επίσης, γράφετε ότι έχει απίθανη νυχτερινή ζωή. Τι πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί κανείς για νυχτερινή ζωή ή φαγητό;
Εγώ πάντως τον Ιανουάριο θα μείνω στο Selina Neve Tzedek (μολονότι πανάκριβο για hostel). Η περιοχή έχει πολλά, και είναι και σε περπατήσιμη απόσταση από όλο το κέντρο. Τώρα για συγκεκριμένα μαγαζιά, έχω 11 χρόνια να πάω στο Τελ Αβίβ, οπότε βρες καλύτερα αλλού προτάσεις :)

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Όλο το κομμμάτι από τη Florentin μέχρι και τη Jaffa είναι πολύ ζωντανό πραγματικά με πολλά μπαράκια και cafe

• Like
Reactions: Pel

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εγώ πάντως τον Ιανουάριο θα μείνω στο Selina Neve Tzedek (μολονότι πανάκριβο για hostel). Η περιοχή έχει πολλά, και είναι και σε περπατήσιμη απόσταση από όλο το κέντρο. Τώρα για συγκεκριμένα μαγαζιά, έχω 11 χρόνια να πάω στο Τελ Αβίβ, οπότε βρες καλύτερα αλλού προτάσεις :)
Αξίζει? Ιδιωτικό δωμάτιο θα κλείσω.

jimp

Member
Εγώ πάντως για Απρίλιο έχω κλείσει δύο ένα το Dave Levinsky, Son of a Brown και το 180 Boutique Hostel.

Περιμένω να δω το θα κρατησω τελικά.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ πάντως για Απρίλιο έχω κλείσει δύο ένα το Dave Levinsky, Son of a Brown και το 180 Boutique Hostel.

Περιμένω να δω το θα κρατησω τελικά.
Το 180 είναι πάνω στην παραλία και φαίνεται ωραίο απ' έξω - είναι μάλλον όμως ψιλομακριά από το nightlife αν σε ενδιαφέρει (κέντραρε γωνία Rothchild & Allenby).

jimp

Member
Το 180 είναι πάνω στην παραλία και φαίνεται ωραίο απ' έξω - είναι μάλλον όμως ψιλομακριά από το nightlife αν σε ενδιαφέρει (κέντραρε γωνία Rothchild & Allenby).
Το Dave Levinsky Son of a Brown είναι 5 λεπτά από εκεί που λες και το έχω βρει στα 150 ευρώ τα δύο βράδια τον Απρίλιο (πάντα για ιδιωτικού δωμάτιο) , οπότε ίσως κρατήσω αυτό.

Αν και το άλλο έχει και θέα από το δωμάτιο στην παραλία και γενικά είναι ωραία η παραλιακή ζώνη (όπως καταλαβαίνεις θα το κάψουμε στο Ισραήλ!)

Μάλλον το Son of a Brown θα κρατήσω.

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Μια ερώτηση : Το νερό στο Ισραήλ είναι πόσιμο ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ