jimp
Member
Ευχαριστώ φίλε μου, το παρατήρησα και γω πριν κάνα δυο μέρες.Καλημέρα, μετά την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής το πρόβλημα διορθώθηκε.
Ευχαριστώ φίλε μου, το παρατήρησα και γω πριν κάνα δυο μέρες.Καλημέρα, μετά την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής το πρόβλημα διορθώθηκε.
Εντυπωσιακό να κάνει έκπτωση σε πτήσεις μέσα στο καλοκαίρι και χθές έψηνα ένα τριήμερο και στο τσακ δεν έβγαλα αν και ήμουν σίγουρος ότι Αυγούστο μήνα δε παίζει να πέσουν οι τιμές
Η μετοχη της κατακρημνιζεται, δεν τη συμφερει να μην ξεπουλησει θεσεις για ρευστο.Εντυπωσιακό να κάνει έκπτωση σε πτήσεις μέσα στο καλοκαίρι και χθές έψηνα ένα τριήμερο και στο τσακ δεν έβγαλα αν και ήμουν σίγουρος ότι Αυγούστο μήνα δε παίζει να πέσουν οι τιμές
Από 1/1 είναι στο +9%, κέρδη μετά φόρων 130εκ στο 2024.Η μετοχη της κατακρημνιζεται, δεν τη συμφερει να μην ξεπουλησει θεσεις για ρευστο.
Εχθες το απογευμα το πορτοκαλι ον εκανε την τουμπα του αιωνα απο βερτιγκο. Οι προσφορες βγηκαν μολις εγινε η κατακρημνιση.Από 1/1 είναι στο +9%, κέρδη μετά φόρων 130εκ στο 2024.