taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ναι.Μια ερώτηση : Το νερό στο Ισραήλ είναι πόσιμο ;
Ναι.Μια ερώτηση : Το νερό στο Ισραήλ είναι πόσιμο ;
ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ._@taver Κάτι ακόμα : Μπορούμε να κινηθούμε με ευρώ για τις συναλλαγές μας ή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα σε νέο σέκελ ;;;
Εντάξει το κατάλαβα , πιστωτική ή χρεωστική (επιτρέπονται και οι χρεωστικές) ?ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ._
100% με κάρτα κινήθηκα εγώ την τελευταία φορά. Είχα και μετρητά (ILS) που τελικά δε χρειάστηκα.
Ότι έχει πάνω το σήμα VISA ή MASTERCARD επιτρέπεται. Ορισμένες Ελληνικές τράπεζες χρεώνουν διάφορα κερατιάτικα στις χρεωστικές (και ενίοτε και πιστωτικές) τους κάρτες όταν οι συναλλαγές είναι σε ξένο νόμισμα, ελέγξτε με την τράπεζά σας πρωτού χρησιμοποιήσετε κάρτα που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.Εντάξει το κατάλαβα , πιστωτική ή χρεωστική (επιτρέπονται και οι χρεωστικές ;;;
@taver Εντάξει , σας ευχαριστώ , με κατατοπίσατε πλήρως ...Ότι έχει πάνω το σήμα VISA ή MASTERCARD επιτρέπεται. Ορισμένες Ελληνικές τράπεζες χρεώνουν διάφορα κερατιάτικα στις χρεωστικές (και ενίοτε και πιστωτικές) τους κάρτες όταν οι συναλλαγές είναι σε ξένο νόμισμα, ελέγξτε με την τράπεζά σας πρωτού χρησιμοποιήσετε κάρτα που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.
Θεωρητικά υπάρχει. Εμένα πάντως δε μου τη ζήτησε κανείς.Για την είσοδο στη χώρα απαιτούνταν ασφάλεια υγείας κοβιντ. Συνεχίζει να υπάρχει αυτή η υποχρέωση η καταργήθηκε? Έψαξα αλλά δε βρήκα κάποια αναφορά..
Σε ερώτηση που έκανα στο εβραϊκό προξενείο στο Παρίσι η απάντηση τους ήταν πως είναι απαραίτητη. Τώρα αν τη ζητάνε ή όχι είναι άλλο θέμα. Καλό είναι όμως να έχεις μια ασφάλεια, ειδικά όταν μιλάμε για μια ακριβή χώρα όπως το Ισραήλ.Για την είσοδο στη χώρα απαιτούνταν ασφάλεια υγείας κοβιντ. Συνεχίζει να υπάρχει αυτή η υποχρέωση η καταργήθηκε? Έψαξα αλλά δε βρήκα κάποια αναφορά..