Εξήγησέ το μου αυτό please γιατί δεν το κατάλαβα... σκοπεύεις να πας με τον samion και τις κουιμπέκες του στην Ισλανδία?τα νησια φαροε τα εχει επισκευτει κανεις ? αξιζει να τα επισκεφτει καποιος πηγαινοντας Ισλανδια ? :roll:
Περί των φαρόε δεν έχω γνώμη. Λέγεται ότι είναι γραφικά. Αλλά σκοπεύεις να πας με καράβι στην Ισλανδία; Μόνο έτσι τα βλέπει κανείς "πηγαίνοντας για Ισλανδία". Αλλοιώς αεροπορικώς φαρόε και μετά Ισλανδία (ανεβαίνει το κόστος)τα νησια φαροε τα εχει επισκευτει κανεις ? αξιζει να τα επισκεφτει καποιος πηγαινοντας Ισλανδια ? :roll:
Προφανώς και δεν είπα ότι η παρατήρηση άγριας ζωής είναι tourist trap... tourist trap είναι η όλη διαδικασία που έχουν οργανώσει οι Ισλανδοί με τα καραβάκια που σε πηγαίνουν μερικά χιλιόμετρα ανοικτά στον κόλπο έξω απ'το Husavik, μαζί με άλλους 30 τουρίστες με την προσδοκία να δεις μια μεγάλη φάλαινα... οι ειδικά διαμορφωμένες πύλες που κατευθύνουν τους τουρίστες προς τα καραβάκια με αγγλικές επιγραφές είναι ενδεικτικό της εμπορευματοποίησης της συγκεκριμένης δραστηριότητας και ότι απευθύνεται σε ξένους και όχι σε Ισλανδούς...Μπορείς να μας αναλύσεις πώς είναι δυνατόν η παρατήρηση άγριας ζωής να αποτελεί tourist trap?
Δηλαδή να κλάψω με μαύρο δάκρυ που δε με πήγανε να τις δώ; Γιατί ούτε και στη ΝΖ μας έκατσεΌσο για το αν βλέπεις τελικά φάλαινες ή όχι και σε τι αριθμούς, το έχω ήδη απαντήσει.
Τς, τς!!! Για σένα ειδικά θα ετοιμάσω καϊπιρίνιες, φιογκάκια με σολωμό και σπέσιαλ προβολή!!!! Say when και σας περιμένω!!!Δηλαδή να κλάψω με μαύρο δάκρυ που δε με πήγανε να τις δώ; Γιατί ούτε και στη ΝΖ μας έκατσε
Άντε να τις δώ σε φωτό για να παρηγορηθώ. Ετοίμαζε μπύρες και κοψίδια (νηστικό αρκούδι δεν χορεύει)
Αυτό το καϊπιρίνιες το αγνοώ....Τς, τς!!! Για σένα ειδικά θα ετοιμάσω καϊπιρίνιες, φιογκάκια με σολωμό και σπέσιαλ προβολή!!!! Say when και σας περιμένω!!!
το εγραψα λαθος και διορθωνω, σκεφτομαι και εγω να κανω ενα ταξιδι στην Ισλανδια και σκεφτομουν να καθομουν 10 ημερες Ισλανδια και μετα να πηγαινα με αεροπλανο για 5 ημερες Φαροε αν αξιζουν... Αυτο θελω να μαθω αν αξιζει καποιος που βρισκεται ειδη στην Ισλανδια να κανει ενα ταξιδι (σχετικα κοντα) στα νησια Φαροε.:roll:Εξήγησέ το μου αυτό please γιατί δεν το κατάλαβα... σκοπεύεις να πας με τον samion και τις κουιμπέκες του στην Ισλανδία?
Aν πας Ισλανδία μέσω Κοπεγχάγης, μπορείς να επισκεφτείς πρώτα τα Φερόε και μετά να συνεχίσεις για Ισλανδία (τσέκαρε την Air Iceland, δίνει αρκετά 'οικονομικά' εισητήρια)... έτσι στην ουσία θα επιβαρυνθείς μόνο το ένα σκέλος για Φερόε...το εγραψα λαθος και διορθωνω, σκεφτομαι και εγω να κανω ενα ταξιδι στην Ισλανδια και σκεφτομουν να καθομουν 10 ημερες Ισλανδια και μετα να πηγαινα με αεροπλανο για 5 ημερες Φαροε αν αξιζουν... Αυτο θελω να μαθω αν αξιζει καποιος που βρισκεται ειδη στην Ισλανδια να κανει ενα ταξιδι (σχετικα κοντα) στα νησια Φαροε.:roll: