tania
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- δεν ξέρω!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Το επόμενο ταξίδι
Μας έχει γράψει την ιστορία του εδώ και μέρες . . .
Μπράβο ρε Lifesparker . Συνόψισες όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο το τελευταίο!!! Νάξερες σε τι σκέψεις με βάζεις ... Ισλανδία - Βραζιλία 0 - 1τελικα τι απεγινε;;;
τον αρπαξε φαλαινα;
επεσε σε παγετωνα;;
τελειωσαν τα λεφτα;;
παντρευτηκε καμια ισλανδεζα και αλλαξε ονομα;;
τριβει ακομα την παγωμενη καμερα για να τον δουμε;;
παγωσε η γλωσσα του και δεν μιλαει;;;
ξεχασε να κλεισει τα windows xp και παγωσε απο το κρυο;;
ρε μπας και το εσκασε στη βραζιλια;;;
Welcome!
Για αρχη ριξε μια ματια σε αυτη την ιστορια:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E9%EA-%E3%FD%F1%EF%F2-%ED%E7%F3%E9%EF%FD.html
Για τα εισητηρια υπαρχουν και καλυτερες τιμες,αλλα δεν μου κανουν οι ημερομηνιες..Για αυτο ρωτησα!Τελοσπαντων θα επιζησω και με αυτο.1) Τα εισιτήρια δεν είναι απλώς καλά, είναι να κόβεις φλέβες........
2) Μια εικόνα, τέλος πάντων, θα την πάρεις, αν και θολή...Θα κάνεις τον κλασικό γύρο (Golden Circle) για τα γκέιζερ, τον Gullfoss και το Pingvellir (δυστυχώς ο καιρός θα είναι απαγορευτικός για scuba στο υποθαλάσσιο ρήγμα...), θα δεις τη χερσόνησο Reykjanes και θα ρίξεις κι ένα ζεστό μπάνιο στο Blue Lagoon. Εννοείται ότι όλα τα κάνεις μόνος σου, έχοντας νοικιάσει αυτοκίνητο.
3) Το whale watching (στο Χούσαβικ, όμως...) είναι άπαιχτη εμπειρία...Πού αλλού θα βρεθείς περικυκλωμένος από καμιά δεκαριά φυσητήρες και μπλε φάλαινες, να κάνουν παιχνίδια και να πηδάνε έξω από το νερό σε απόσταση αναπνοής από το σκάφος??? Η μικρή δεν ήξερε πού να πρωτοκοιτάξει, κι εγώ πού να πρωτοφωτογραφήσω....
4) Για το Βόρειο Σέλας διαβάζω ότι έχεις πιθανότητες, αλλά δεν ξέρω να σου πω προσωπικά...