Traveller
Member
Θα δώσει το λιγότερο 160? παραπάνω... το σταθμίζει και αποφασίζει... όπως είπα όμως το μέρος δεν λέει... καμία σχέση με Ισλανδία...
Εφόσον έχεις προσωπική εμπειρία ότι δεν λέει τότε θα πρέπει να τη λάβει σοβαρά υπ'όψη του. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν έχω πάει. Αν τώρα είναι ταγμένος να πατήσει τα χώματα των Φαρόε ότι και να γράφουμε ...στο κενόΘα δώσει το λιγότερο 160? παραπάνω... το σταθμίζει και αποφασίζει... όπως είπα όμως το μέρος δεν λέει... καμία σχέση με Ισλανδία...
επειδη οπως ειπε και το παραπανω παιδι μονο αν εχει παει καποιος μπορει να κρινει ... εχεις παει για να ξερω κατα ποσο θα με επηρεασει αυτο που λες ... :roll: εφοσον εχεις παει κ μου το λες το αφηνω το μερος ...Θα δώσει το λιγότερο 160? παραπάνω... το σταθμίζει και αποφασίζει... όπως είπα όμως το μέρος δεν λέει... καμία σχέση με Ισλανδία...
160 ευρω ειναι η λεγομενη ευκαιρια για one wayΘα δώσει το λιγότερο 160? παραπάνω... το σταθμίζει και αποφασίζει... όπως είπα όμως το μέρος δεν λέει... καμία σχέση με Ισλανδία...
1. Είναι αρκετές αν ακολουθήσεις το δικό μου πρόγραμμα. (διάβασε την σχετική ταξ. ιστορία). Εγώ το έκανα σε 8,5 μέρες – 9 διανυκτερεύσεις. Αν διέθετα μια μέρα επί πλέον θα πήγαινα και στην περιοχή Σνίφφελ (δυτικά). 2. Αμάξι θα νοικιάσεις οπωσδήποτε και για όλες τις μέρες (παραλαβή – παράδοση στο αεροδρόμιο). 3. Δεν υπάρχει τραίνο. 4. Reykjavik σαν βάση και Kirkjubaejarklaustur, Eglisstadir, Myvatn, Akureyri αν δεν συμπεριλάβεις τον «χρυσό κύκλο» στον γύρο όπως έκανα εγώ (δες τον χάρτη μου στις φωτογραφίες) ή Vik, Hofn, Myvatn, Akureyri αν τον συμπεριλάβεις. 5. Οκτώβριο θα έχει αρχίσει πιθανόν να χαλά ο καιρός και να μικραίνουν οι μέρες.... 1) 10 ημερες Ισλανδια ειναι αρκετες? 2) Συμφερει να νοικιασω αμαξι και αν ναι για ποσες μερες ? 3) Υπαρχει τρενο για τις μετακινησεις ? 4) Πως να μοιρασω τις διανυκτερευσεις μου στις πολεις ?:roll:
5) Σκεφτομαι να φυγω το πρωτο δεκαημερο του Οκτωβρη...