panlek30
Member
Χαχα! Κάπως έτσι!Αν και δεν ειμαι εγώ ο Pollar Bear αλλά ο φίλος μου.Respect στον Αρκουδοοοο, έλα ρε τρελέ αλάνι ! (και να ήθελε δε θα μπορούσε να σου πει όχι-θα της έδινες μια κ θα βούλιαζε πιθανότατα xD)
Χαχα! Κάπως έτσι!Αν και δεν ειμαι εγώ ο Pollar Bear αλλά ο φίλος μου.Respect στον Αρκουδοοοο, έλα ρε τρελέ αλάνι ! (και να ήθελε δε θα μπορούσε να σου πει όχι-θα της έδινες μια κ θα βούλιαζε πιθανότατα xD)
Υπάρχουν και μικρές πολεις (χωριά για την ακρίβεια) κατα μήκος της διαδρομής που μπορείς να επιλέξεις να μεινεις αν θες. Η τελική επιλογή των δικών μας καταλυμάτων όμως έγινε βάσει τιμών, αποστάσεων και απομόνωσης.Μια ερώτηση να μαθαίνουμε ..... Τα καταλύματα τα επιλέξατε να είναι έτσι απομονωμένα εσείς??? Ήταν πιο φτηνά? Έτσι είναι όλα? ???
panlek30 είχαμε κι εμείς το ίδιο θέμα στο ίδιο σημείο. Νομίζαμε ότι θα είχε τρυπήσει κάποιο λάστιχο και ότι έχανε σιγά σιγά αέρα. Νύχτωνε κιόλας... Καταλαβαίνω τον πανικό που πρέπει να σας έπιασε εκείνη την ώρα.Στην επιστροφή στο αυτοκίνητο μας χτύπησε ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών και τρέχαμε πανικόβλητοι να βρούμε κάπου να τσεκάρουμε τα ελαστικά μη ξεμείνουμε στο πουθενά. Σταματάμε σε ένα βενζινάδικο αλλά ευτυχώς όλα ήταν οκ. Το πιθανότερο ήταν ότι έφταιγε ο πάγος και οι χαμηλές θερμοκρασίες.
Άστα, πανικός! Μάλλον επειδή εκεί συναντήσαμε την χαμηλότερη θερμοκρασία σε όλη την Ισλανδία αν θυμάμαι καλά! Η πλάκα είναι οτι κανένας στο βενζινάδικο δε μας ειπε οτι συμβαίνει καμιά φορά απο το κρύο κ ψάχναμε μήπως ειχαμε πατήσει κάτι. Σε αυτούς δε συμβαίνει δηλαδή;! Ψάχνοντας στο google καταλήξαμε οτι απ' αυτο θα ναι!panlek30 είχαμε κι εμείς το ίδιο θέμα στο ίδιο σημείο. Νομίζαμε ότι θα είχε τρυπήσει κάποιο λάστιχο και ότι έχανε σιγά σιγά αέρα. Νύχτωνε κιόλας... Καταλαβαίνω τον πανικό που πρέπει να σας έπιασε εκείνη την ώρα.
Μπράβο ωραία το σκεφτήκατε !!!!Υ Με αυτο τον τρόπο έχεις περισσοτερες πιθανοτητες να δεις το σέλας, χωρις να χρειαζεται να μετακινηθείς τα βραδια για να το κινηγησεις, στην περιπτωση που υπάρχει δραστηριότητα.
Τώρα λίγο δεν το λες! Γενικά θα έλεγα πως ρισκάρατε αρκετά!!!Ρισκάραμε λίγο σήμερα η αλήθεια
Πως το έκανες αυτό; Υπάρχει κάποια εφαρμογή;Εδώ να σημειώσω ότι σταθήκαμε πολύ τυχεροί γιατί όσες φορές και να είχα τσεκάρει την κατάσταση του δρόμου τις προηγούμενες ημέρες, πάντα ήταν κλειστός.
Φίλε, το έχω νιώσει. Σκέτη απογοήτευση.Έχουν μείνει μόνο 2 βράδια πια μέχρι να φύγουμε και πλέον αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα καταφέρουμε να το δούμε! Ποσό κρίμα αλήθεια! Και ήμασταν τόσο κοντά απόψε…