Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου αυτό το ταξίδι. Η δικιά σου ιστορία όμως ήταν αυτή που με έκανε να πείσω την παρέα μου και πατήσαμε το click για τα εισιτήρια!Διαβάζω και πάλι οποιαδήποτε ιστορία περί Ισλανδίας πετύχω, μέχρι να πάμε ξανά εκεί. Μαγικό μέρος, και πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία σας με τέτοιο καιρό.
Dina αυτός ήταν ο σκοπός. Επειδή έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα για την Ισλανδία, δεν είχε νόημα να ξαναγράψω απλά τα αξιοθέατα. Δεν ήθελα να γράψω για το τι είδαμε αλλά πώς το βιώσαμε. Ουσιαστικά για ημερολόγιο πρόκειται, όχι για ιστορία. Πρώτα για μένα το γράφω για να διατηρήσω την ανάμνηση ζωντανή και μετά για όποιον άλλο την βρίσκει ενδιαφέρουσα και χρήσιμη να την διαβάσει. Ζήσαμε έντονες στιγμές εκεί...Φιλε @panlek30 πολυ ζωντανη η περιγραφη σου με σκεψεις, συναισθηματα, εικονες.
Κρεμομαι απο τα δαχτυλακια σου! Γραφε, γραφε
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που σ' αρέσει. Έχει πολύ "ψωμί" ακόμα...Από τις καλύτερες ιστορίες που έχω διαβάσει στο φόρουμ.Εξαιρετική και άμεση αφήγηση και υπέροχες φωτογραφίες!πραγματικά ήταν λες και ήμουν εκεί!!
Να σαι καλά! Κάνουμε όσο αντέχει η τσέπη μας. Ηταν η πρώτη φορά που πήγαμε με παρέα. Πάντα ταξιδεύουμε οι 2 μας με την γυναικα μου. Δεν είναι εύκολο να ταιριάξουμε με παρέα σε ταξίδι γιατί τα προγράμματά μας είναι στρατιωτικά. Με τα παιδιά όμως ταιριάξαμε πολυ κ μακάρι να συντονιστούμε να ξαναπάμε κάπου. Αν ο προορισμός δε λέει, όντως δεν σώνεται εντελως αλλά σίγουρα η καλη παρέα βοηθάει να το διασκεδάσεις λίγο!Υπέροχη από την πρώτη στιγμή η ιστορία σου! Μπράβο και να κάνετε συχνά ταξίδια. Εγώ με την παρέα μου κάνουμε αρκετά, αλλά εκείνο που μας εξιτάρει είναι το θέαμα και όχι (δυστυχώς) η παρέα. Περνάμε καλά, ναι. Αλλά αν το μέρος δεν μας αρέσει, το ταξίδι δεν το σώζει η καλή παρέα.
Ποτέ δεν κλείσαμε εισιτήρια επειδή ήταν φτηνά. Πάντα τα κλείνουμε την εποχή που μας βολεύει και αφού έχουμε δει και όλες τις άλλες παραμέτρους.Γι αυτό και Ισλανδία πήγαμε κατακαλόκαιρο.
Περιμένω τη συνέχεια.
Δεν ήθελα να πω αυτό που λες. Ίσα-ίσα είναι συγκεκριμένες οι ημερομηνίες μας, γι αυτό και δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα φθηνά εισιτήρια. Το καλό σε αυτό όμως είναι ότι μπορούμε και τα αγοράζουμε μερικούς μήνες νωρίτερα, οπότε κάτι κερδίζουμε.Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να κλείναμε οτι θέλαμε, όποτε θέλαμε.
Ρε παιδιά, λίγα ήταν; Απίθανα.Μπορεί hiking στο παγετώνα να μην καταφέραμε να κάνουμε αλλά φτάσαμε, τον αγγίξαμε, πατήσαμε πάνω του, κάναμε μία πρόταση γάμου και ρίξαμε και τους χορούς μας!