• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδία Ινδια - βοηθεια για οργανωση

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
βαλε και ενα Βαρανασι βρε παιδι μου:xmas_cheesygrin:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Θα "ταξιδέψετε" με spice jet?
:xmas_biggrin::xmas_biggrin:
Να σαι καλά.. με έκανες και γέλασα πρωι πρωί....

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
H αληθεια ειναι οι ο μπαμπας για κανα διμηνο το συζηταγε αλλα θα χασουμε τα ιδιαιτερα ρε γαμωτο αν λειπω τοσο καιρο :xmas_sad: ειδωμεν !
Ερση μου ετοιμαζεσαι για Ινδια??? :xmas_biggrin: αντε αντε να μας φερεις πληροφοριες!!!:xmas_cheesygrin:
Μπραβο μπαμπα!!!
Εσυ βαζεις τα ιδιαιτερα πανω απο την Ινδια;Στα κομματια να πανε,θα βρεις αλλα.:xmas_cheesygrin:

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
άσχετο αλλά ισχύει ότι Ινδία κάνουν όλο σιχαμερά πράγματα όπου βρουν; ακόμα και στο δρόμο; Τι λέει από υγιεινή;

dmdoc

Member
άσχετο αλλά ισχύει ότι Ινδία κάνουν όλο σιχαμερά πράγματα όπου βρουν; ακόμα και στο δρόμο; Τι λέει από υγιεινή;
Όλα ψέματα είναι!!!
Τέτιοα αποστείρωση δεν θα βρεις πουθενά!!!
Διάβασε αυτό....http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...44-%F0%E5%F1%E9-%EA%E9%ED%DE%F4%F1%F9%ED.html και θα καταλάβεις...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ναι! σιχαμερά και ανθυγιεινα, και αηδιαστικά και νοσηρά και και και......
Δεν υπάρχουν κανόνες υγιεινής και είναι πολύ φυσικό για αυτούς, να ουρούν (και όχι μόνο) στους δρόμους.
Η βρωμιά βασιλεύει , το σκουπίδι σε πνίγει και οι ακαθαρσίες απο τις αγελάδες είναι σκορπισμένες παντού. Ετσι είναι η Ινδια.

dmdoc

Member
Ναι! σιχαμερά και ανθυγιεινα, και αηδιαστικά και νοσηρά και και και......
Δεν υπάρχουν κανόνες υγιεινής και είναι πολύ φυσικό για αυτούς, να ουρούν (και όχι μόνο) στους δρόμους.
Η βρωμιά βασιλεύει , το σκουπίδι σε πνίγει και οι ακαθαρσίες απο τις αγελάδες είναι σκορπισμένες παντού. Ετσι είναι η Ινδια.
Ο παραπλανητικός σου λίβελος δεν μας πτοεί :xmas_mrgreen:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ο παραπλανητικός σου λίβελος δεν μας πτοεί :xmas_mrgreen:
Φτού μου τότε. Θα έπρεπε να ντρέπομαι. Να εκθέσω έτσι την χώρα της χλωρίνης και της αποστείρωσης? ξανά φτού μου! Να αποκαλώ βρώμικο έναν τόπο που προάγει την καθαριότητα ως πολύτιμο αγαθό?
Συγγνώμη dmdoc. Δεν θα το ξανακάνω. Συγχώρεσε με, ήταν μια στιγμή αδυναμίας....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αρα μετα τη φωτογραφια που παρεθεσε η dim kyr η απορια της Ειρηνης 2 επιτελους λυθηκε! Οχι δεν κανουν τις αναγκες τους οπου βρουν! Υπαρχουν και κοτζαμ δημοσιες τουαλετες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα