dmdoc
Member
Έχω την εντύπωση οτι 50? είναι πάαααρα πολλά.(ουσιαστικά μιλάμε για 50x60=3000 rps)Απο εκει και περα βαλε πανω απο 50 ευρω για να εισαι σε αξιοπρεπη καταλυματα (οχι πολυτελη).
Έχω την εντύπωση οτι 50? είναι πάαααρα πολλά.(ουσιαστικά μιλάμε για 50x60=3000 rps)Απο εκει και περα βαλε πανω απο 50 ευρω για να εισαι σε αξιοπρεπη καταλυματα (οχι πολυτελη).
Έρση μου κι εγώ που μίλησα απευθείας ισχύει το ίδιο.Αφου θα φιλοξενηθεις για ενα διαστημα στο Δελχι, νομιζω οτι μπορεις να τα κανονισεις απο εκει. Εγω τουλαχιστον που πηρα τις τιμες που μου προτεινε το ινδικο πρακτορειο και κοιταξα να δω τις τιμες που θα εκλεινα τα ιδια ξενοδοχεια μεσω booking και Asiarooms, συνηθως το ινδικο πρακτορειο μου εδινε εντυπωσιακα καλυτερες τιμες.
Δεν ξερω φυσικα τι τιμες θα ειχα παρει αν ειχα επικοινωνησει απευθειας με τα ξενοδοχεια και τους ειχα παζαρεψει αμεσα.
Κοίτα, εγώ λόγω του ότι πάω σχεδόν πάντα πιεσμένα και έχοντας στη διάθεσή μου συγκεκριμένες μέρες, κλείνω πάντα από εδώ...Δηλαδή, μόλις φτάσω στο Δελχί, βρίσκω κάποιο τοπικό πρακτορείο και κλείνω μαζί του τη διαμονή μου;
Δεν θα είναι φθηνότερα μέσω του internet?
Όχι βέβαια...για δοκίμασε το lake palace στην udaipur ή το raj palace στην jaipur!!!!! Επειδή το "αξιοπρεπές" είναι υποκειμενικό,να το θέσω αλλιώς...ναι υπάρχουν ξενοδοχεία στην Ινδία για όλα τα βαλάντια.Σοβαρά; Είναι, δηλαδή, ΤΟΣΟ φθηνά τα ξενοδοχεία τους;
Ε καλα δε θα παει και απο το Δελχι στη Τζαιπουρ για να ψαχνει επιτοπου μιση μερα μες τη ζεστη να βρει ενα ρημαδοξενοδοχειο για να μεινει δυο βραδια μαξιμουμ! Ας το εχει κλεισει απο το Δελχι! Δε θα το αγορασει κιολας!Όμως, αν έχεις πολλές μέρες στη διάθεσή σου, ελαστικό πρόγραμμα και γενικώς θες να αποφασίσεις στην Ινδία πόσο θα κάθεσα σε κάθε μέρος, καλύτερα κλείσε επί τόπου... ούτε καν με πρακτορείο... μπαίνοντας και ρωτώντας ο ίδιος σε ξενοδοχεία!
Όχι βέβαια.Χρησιμοποίησε το internet απλά και μόνο για να έχεις μια ενδεικτική τιμή,και κάνε αυτό που λέει η vario.Πήγαινε ο ίδιος επί τόπου,τσέκαρε τα δωμάτια και ξεκίνα τα παζαρέματα.Δηλαδή, μόλις φτάσω στο Δελχί, βρίσκω κάποιο τοπικό πρακτορείο και κλείνω μαζί του τη διαμονή μου;
Δεν θα είναι φθηνότερα μέσω του internet?
Γεια και παλι
εχω ενα γριφο να λυσω και θελω βοηθεια ...
Ο μπαμπας οπως εχω ξαναπει θελει να παμε Δελχι και να γυρισουμε απο Βομβαη.... εχει κανεις καμια προταση για τις στασεις που μπορουμε να κανουμε απο Βαρανασι ως Βομβαη? εχει τπτ ενδιαφερον? προτασεις με αεροπλανα απορριπτονται (την τυχη μου μεσα )