mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
χεχε ,δεν εκανες καλα παζαρια μαλλον, εμεις για 3ωρη διαδρομη πληρωσαμε 550 ρουπιες με αμαξι για 7 ατομα,,,, και βασικα και παλι ηταν ακριβα....οι ντοπιοι πρεπει να πληρωνουν το 1/3/...vario για μια διαδρομη 3 ωρων με τρενο χρειαστηκα 70 ρούπιες αν θυμαμαι καλά και την ιδια διαδρομη με αυτοκινητο 2000 με εγδαραν....δηλαδη γδαρθηκα μονη μου γιατι πιστεψα οτι δεν παει τρενο ...επίσης ειναι σαφως ανωτερο απο το αμαξι.
Varioathens αν κινηθεθεις με αμαξι εχω ακουσει οτι η Ουνταιπουρ στο Ρατζασταν ειναι πολυ ομορφη, και εχω δει φωτογραφιες απο τη σχολη μου που πηγε...και πραγματικα φαινεται ομορφη!!!ισως καποιος που εχει παει να πει αποψη!!
Οσο για τατρενα εμεις πρεπει να ειμασταν τρομερα τυχεροι, κανενα δεν αργησε και μαλιστα φταναν ολα νωριτερα στον προορισμο...Σε οποιον ινδο και να το πουμε δε θα μας πιστευει....και πηραμε συνολικα 12-13 τρενα..
Επισης για το καιρο , ολα ειναι υποκειμενικα, εγω αυγουστο πηγα ρατζασταν, επειδη δεν εχει υγρασια η ζεστη ειναι υποφερτη, με ενα καπελακι ολη μερα γυριζα ανετα...Εκει που δεν την παλευαμε ηταν το Δελχι μονο, κολλουσαμε απο την υγρασια...