varioAthens
Member
Τώρα που το λες, μόλις συνηδειτοποίησα ότι δεν έχω βγάλει ποτέ φωτος φαγητά και γλυκά....:roll:Οχι βεβαια!
Τώρα που το λες, μόλις συνηδειτοποίησα ότι δεν έχω βγάλει ποτέ φωτος φαγητά και γλυκά....:roll:Οχι βεβαια!
Μέγα λάθος αγαπητή μου vario! Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει πως μεγάλο ποσοστό του forum ψοφάμε για μαμ και φαντασιωνόμαστε κάθε φορά πως ζωντανεύουν οι φωτόΤώρα που το λες, μόλις συνηδειτοποίησα ότι δεν έχω βγάλει ποτέ φωτος φαγητά και γλυκά....:roll:
Θα το έχω υπόψιν μου φίλη Twinkie! Κι όχι τίποτα άλλο... μιλάμε για κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή κουζίνα η ινδική!!!Μέγα λάθος αγαπητή μου vario! Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει πως μεγάλο ποσοστό του forum ψοφάμε για μαμ και φαντασιωνόμαστε κάθε φορά πως ζωντανεύουν οι φωτό
Εγώ εγώ! Άσε, έχω πάθει εμμονή με το κάρυ και το κοτσάρω παντού... μέχρι και στη φακή! Αχ νταλ (ινδικές φακές) αλησμόνητο!!!Τωρα τελευταια μυριζει πολυ καρυ το φορουμ μηπως φταις εσυ vario?
Στην Τζαιπουρ ποσες μερες ειναι καλα για να κατσει καποιος κατα την εκτιμηση σου παντα?
Οι Ινδοι κουναγανε δεξια-αριστερα το κεφαλι τους? αποκλειετε να μην το προσεξες.
Δωσε καρυ στο λαο,...ωπα Ινδια ηθελα να πω.