• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αναρωτιέμαι τι έψαχνες να βρεις στο διαδίκτυο και έπεσες πάνω τους.
Εκτός αν έψαχνες επί τούτου για πλάκα. Αλλιώς να ανησυχήσω σφόδρα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ουφ! Ουφ! Ουφ!

Last edited by a moderator:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αναρωτιέμαι τι έψαχνες να βρεις στο διαδίκτυο και έπεσες πάνω τους.
Εκτός αν έψαχνες επί τούτου για πλάκα. Αλλιώς να ανησυχήσω σφόδρα.
Να ανησυχήσεις Έρση μου για άλλους λόγους όμως. Να εφαρμόζεις τον τριπλό έλεγχο σκέψης και να ελέγχεις τις σκέψεις σου μην τυχόν και σου φυτέψουν μερικές:
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ "ΦΥΤΕΥΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ" ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΕΞ ΙΔΙΟΙΣ.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λες μια σκέψη που είχα να μαγειράψω αύριο συκώτι με σως πορτοκάλι εκει να οφείλεται; Πάω να το τριπλο ελέγξω...

Nicolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Παιδια,μη μπλέκετε τους ΟΕΑ στην κουβέντα γιατί θα γίνει τελείως μπάχαλο!!!
Οι συγκεκριμένοι αφήνουν μιλια πίσω τον Δάσκαλο! :clap:

chrisbd

Member
Τελικά απ ότι φαίνεται αυτοί οι "αεροψεκασμοί" πιάνουν σε μερικούς.....δεν εξηγείται αλλιώς....

chrisbd

Member
Έρση δε λες και κάτι χρήσιμο σ' αυτό το θέμα να μάθουμε και μεις πως γίνεται το συκώτι με σως πορτοκάλι .....
και τώρα που το λέω μου ήρθε μια ιδέα δεν ανοίγουμε ένα τόπικ με ωραίες συνταγές για φαγητά, γλυκά αλλά και κοκτέηλ που έχουμε φτιάξει και ήταν πραγματικά καλά.....όχι να ξεσηκώνουμε Μαμαλάκηδες και άλλους, αλλά απο αυτά που ήδη ξέρουμε...

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Πολύ ωραίο θέμα …….. συγχαρητήρια ,άντε τώρα και ένα για τον γεωργιαδη και τον βελλοπουλο να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.
Το χόμπι του έλληνα,.. να χλευάζει και να υβρίζει πρόσωπα εν άγνοια τους να ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα ανεξάρτητα αν κατέχει ή όχι το θέμα έτσι απλά για πλάκα …για να γελάσουμε βρε παιδί μου.
Και όλα αυτά για έναν εξαιρετικό άνθρωπο ,πατριώτη με πάθος για την Ελλάδα και την ορθοδοξία που στο κάτω κάτω τα βιβλία του δεν σε υποχρεώνει να τα αγοράσεις κανένας ,άμα γουστάρεις το παίρνεις και το πετάς στα σκουπίδια άμα θες το παίρνεις και το έχεις για ευαγγέλιο δικαίωμα σου είναι.Ουτε τα βάλανε και στα σχολεία για να πούμε ότι μας τα πασάρουν με το ζόρι. Νισάφι ποια με τους ξυπνητζηδες και τους ξερολες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να'τος ο άνθρωπός μου.

Για πες μου,με ενδιαφέρει.

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Έκανε ζαπινγκ ο Μαλτακιας το βράδυ και πέφτει πάνω στον λιακοπουλο, πλάκα έχει λέει ο χοντρούλης, ας ανοίξω ένα θέμα αύριο στο forum να τον κοροϊδέψουμε και να μου πούνε μπράβο τα φιλαράκια μου.
Τώρα αν δεν τον ξέρω τον άνθρωπο δεν έχει καμία σημασία άμα λάχει τον αποκαλώ και μπαγλαμά δεν τρέχει τίποτα τα κοληταρια μου στο forum θα γουστάρουν και θα με επαινέσουν.
Θα χαρακτηρίσω μπούρδες αυτά που γράφει άσχετα αν δεν έχω ανοίξει βιβλίο του ποτέ να διαβάσω ,θα τον γελοιοποιήσω και θα τον ειρωνευτώ και θα κάνουμε πλάκα μαζί του και όλοι θα μου λένε τι ωραίο θέμα άνοιξα.
Άμα πετύχει την άλλη βδομάδα θα ανοίξω ένα θέμα «δεν γουστάρω τον Κώστα μαρτακη και την πεγκυ ζηνα»

A ρε …κατάντια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα