• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Επομένως, το λογικό συμπέρασμα που έρχεται φυσικότατα στο νου, είναι η θεωρία της κούφιας γης. Μα, τι πιο φυσικό...

Κούφια είναι η ώρα όπως λένε στα χωριά και κάποιοι εγκέφαλοι βεβαίως, αυτό αποδεδειγμένο και όχι απλά θεωρία.
Ούτε στο Μεσαίωνα δεν πιστεύω να ακούγονταν τόσο φανατισμένες απόψεις κατά της έρευνας... θα σε στεναχωρήσω αλλά υπάρχουν ερευνητές και όχι Λιακοπουλικοί που εξετάζουν και άλλες θεωρίες για τη σύσταση της Γης και σίγουρα οι εγκέφαλοί τους δεν είναι κούφιοι... κούφιοι είναι οι εγκέφαλοι αυτών που δεν μπορούν να επεξεργαστούν κάτι διαφορετικό απ΄αυτό που έχουν συνηθίσει να ακούνε.

GTS

Member
Ούτε στο Μεσαίωνα δεν πιστεύω να ακούγονταν τόσο φανατισμένες απόψεις κατά της έρευνας... θα σε στεναχωρήσω αλλά υπάρχουν ερευνητές και όχι Λιακοπουλικοί που εξετάζουν και άλλες θεωρίες για τη σύσταση της Γης και σίγουρα οι εγκέφαλοί τους δεν είναι κούφιοι... κούφιοι είναι οι εγκέφαλοι αυτών που δεν μπορούν να επεξεργαστούν κάτι διαφορετικό απ΄αυτό που έχουν συνηθίσει να ακούνε.
Και μιλάνε για κούφια γη? Άσε τα τετριμμένα για "άλλες θεωρίες" και πες μας συγκεκριμένα, η επιστήμη κρέμεται από τα χείλη σου, μπας και βγει από το μεσαίωνα στον οποίο έχει πέσει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάρε λίγο να ξεστραβωθείς

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι ένα ακόμα......με στοιχεία!!!!

Last edited by a moderator:

Traveller

Member
Τι μαθαίνει ο άνθρωπος ρε σεις... έχω σαλτάρει... ειδικά εκεί με τον διάβολο και την Αποκάλυψη σοκαρίστηκα... εμ το άλλο? Κοσμάς ο Αιτωλός vs κλώνου και δέντρου... εργάρα... θα κόψει πολλά εισιτήρια...

Άσχετο... αυτά το ονόματα των σατανάδων και των αντίχριστων πως τα θυμάται απέξω ο μεγάλος?

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Τα βλέπει στο ότοκιου ρε συ...

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αυτοί ήταν βέβαια απόγονοι Ελ και ανθρώπων...

Το "βεβαια" μου άρεσε...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτοί ήταν βέβαια απόγονοι Ελ και ανθρώπων...

Το "βεβαια" μου άρεσε...
Ου να μου χαθείς από'δω που το αμφισβητείς κιόλας.
Απαπαπα,μεσαίωνας καταντήσαμε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ειχα πολλες υποψιες, οι περισσοτερες επιβεβαιωθηκαν...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λοιπόν πλάκα πλάκα, έχω πετύχει το Λιακό κάποια φορά σε ένα Lounge.... Φαίνεται απολύτως νορμάλ άτομο, σε βαθμό που γενά σοβαρές υποψίες ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει στο γυαλί....

Επόμενο Ταξίδι
Ταιβαν!
Ταξίδι-Όνειρο
Las Vegas
Λοιπόν πλάκα πλάκα, έχω πετύχει το Λιακό κάποια φορά σε ένα Lounge.... Φαίνεται απολύτως νορμάλ άτομο, σε βαθμό που γενά σοβαρές υποψίες ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει στο γυαλί....
Ενας φιλος μου τον ειχε βρει στην Θεσσαολονικη και του ειπε ο ιδιος ο Λιακο οτι δεν πιστευει πολλα απο αυτα που λεει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom