• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μη σταματάς τώρα που έχεις ρέντα.Αλλά μην αναλώνεσαι σε προσωπικές κόντρες.
Πες μας μερικά πράγματα για τα βιβλία να ξεστραβωθούμε.
Τελικά ο καιρός γαρ εγγύς;

(μαλακίας τέρμα,δεν το συζητάω,αλλά δεν είμαι χοντρούλης βρε)

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

Μαλτακιας, ηθελα να γραψω και προς αποφυγει παρεξηγησεων το διορθωσα, το χοντρουλης παει στον λιακοπουλο και οχι φυσικα σε σενα που δεν σε γνωριζω.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,δε μου δίνεις όμως πληροφορίες και με αφήνεις στα σκοτάδια.

Traveller

Member
Μaltakias κόψε την πλάκα... ο άνθρωπος δείχνει να ξέρει και θα μας τα πει όλα... με ποιό λες να αρχίσω την μελέτη φίλε μου? Με το"ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ" ή με το "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ τόμος 16"?

Α και μια απορία... όταν λες Γεωργιάδης ρε φίλε ποιόν εννοείς τον Γ.Χ ή τον Γ.Σ?

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...

Μaltakia εχεις μεινει πισω. Το ιδιο και ο Traveller. Tι ο καιρος γαρ εγγυς? Παλιωσε αυτο. Τωρα διαβαζουμε για ''τα οχτω τελευταια λεπτα''.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μaltakias κόψε την πλάκα... ο άνθρωπος δείχνει να ξέρει και θα μας τα πει όλα... με ποιό λες να αρχίσω την μελέτη φίλε μου? Με το"ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ" ή με το "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ τόμος 16"?
Μα πως φαίνεται η ασχετοσύνη σου.Προφανώς εννοείς το "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Νο 450".Το οποίο ασφαλώς έχει ήδη εξαντληθεί και δεν προβλέπεται ανατύπωση (μέχρι τις επόμενες αναδουλειές που θα βρει κάτι ξεχασμένα αντίτυπα στην αποθήκη).

Ναι βρε ANNA-PANOS πάλιωσε το "ο καιρός γαρ" αλλά είναι πλέον κλασσικό.Κάτι σαν Ντοστογιέφσκι,αν μπορεί να συγκριθεί αυτός ο μικρός Ρώσος με τον Λ.

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Στην προσπάθεια ορισμένων για το ποιος θα γράψει την μεγαλύτερη εξυπνάδα-σαχλαμάρα και για το ποιος θα εισπράξει τα περισσότερα μπράβο από τους υπόλοιπους χειροκροτητές παραβλέπεται το γεγονός ότι η ένσταση μου δεν ήταν για αν σας αρέσουν ή όχι τα βιβλία του λιακοπουλου,και για το αν συμφωνείτε ή όχι με αυτά που γράφει ,αυτό με αφήνει παντελώς αδιάφορο, αλλά ότι στο ¨βωμό¨ του δήθεν χιούμορ με μεγάλη ευκολία υβρίζουμε και χλευάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.
Άραγε στα μάτια ενός λογικού ανθρώπου ποιος είναι ο μπαγλαμάς της υπόθεσης ,αυτός που γράφει τις μπούρδες ή αυτός που παρότι διαλαλεί ότι δεν τον γνωρίζει και ότι ποτέ στην ζωή του δεν έχει πιάσει βιβλίο του στα χέρια τον χαρακτηρίζει μπουρδολογο.
Παράκληση το θέμα να λήξει εδώ, γιατί με ανθρώπους της σχολής των ξυπνητζηδων που βλέπουν το χιούμορ σαν ειρωνεία και χλευασμό δεν μπορώ να τα βάλω ,βαριέμαι αφόρητα .Είστε και πολλοί παναθεμα σας.
Στον προφέσορα της σχολής θα του πρότεινα να πάρει ένα βιβλίο και να μάθει πώς να σέβεται τους συνανθρώπους του και την διαφορετικότητα τους

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είστε και πόλοι παναθεμα σας.
Και βόρειοι και νότιοι μάλιστα.

Στον προφέσορα της σχολής θα του πρότεινα να πάρει ένα βιβλίο και να μάθει πώς να σέβεται τους συνανθρώπους του και την διαφορετικότητα τους
Α,δεν ήξερα ότι είσαι από τους διαφορετικούς.Εντάξει.

Traveller

Member
Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι... η σύγκριση και μόνο του 16ου τόμου του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με το ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ τόμος 450 αποτελεί ύβρη!! Εκτός αν εννοείς τον τέταρτο τόμο του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ που πραγματικά είναι από τα αριστουργήματα του... επίσης εκτός από το κλασσικό πια Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ (προσοχή το νούμερο ένα όχι το δύο, γιατί ο δεύτερος τόμος είναι λίγο δυσνόητος και είναι για προχωρημένους) άλλο ένα must είναι το ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ τόμος έξι... πραγματικά μην το χάσετε... θα χάσετε...

Τέλος πρέπει να σας πω ότι επιτέλους κυκλοφόρησε ο πολυαναμενόμενος τέταρτος τόμος του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ... είναι ένα έργο που πραγματικά θα προκαλέσει πάταγο με τις αποκαλύψεις του...

Ελπίζω να βοήθησα...

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Πλακα στη πλακα, δυστυχως ξερω αρκετους (κυριως ηλικιωμενους και αποφοιτους "Δημοτικου") που εχουν τον λιακο κορωνα στο κεφαλι τους. Απο την αλλη εκεινος βρισκει και τα κανει. Αφου μεχρι και σταυρουδακια πουλαγε καποτε απο οτι μου ειπαν καποιοι που δεν τον εχαναν με τιποτα, και καποιοι τα αγοραζανε. Ελεος!

Παντως μη λεμε και πολλα πολλα και το παρει χαμπαρι και σταματησει την εκπομπη - τετοιο σοου ειναι μοναδικο για να σου φτιαχνει τη διαθεση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom